گیسو طلا............64....................شیمی آلی..............89.............................دختر25 ماهه پرمون................58....................شیمی آلی...............84............................پسر 2.5 ساله مژگان................58....................ریاضی..................... ............................دختر یک ساله ارا....................56 ..................منابع طبیعی................ .....................دو تا پسر 8 ساله و 22 ماهه الدوز................59....................اقتصاد..................... ............................دختر 19 ماهه ملیدا................58....................مهندسی پزشکی.......85...........................پسر 3 سال و سه ماهه زیبا مامان آنیل .....60....................فیزیک حالت جامد .......90...........................دختر سه ماهه الهام............. 63................... زبان انگلیسی............ایشالا 93.... سالویا ........ ...63 ..................منابع طبیعی ...............89 .......................... دختر 9 ماهه تینا.................57................ کتابداری و اطلاع رسانی.... 84 ......................یه پسر دو سال و 7 ماهه ماری...............63................کتابداری و اطلاع رسانی.....90........................یه پسر سه و نیم ساله نوشین.............62...............آموزش زبان انگلیسی...........91........................خدارو شکر فعلا ندارم پریس...................................مدیریت دولتی ...............83.........................یک فرزند مامان پرنیا ............................دانشجوی دکتری ریاضی محض .............ورودی 90 ......یک دختر 3 ساله زهرا ...............61........... منابع طبیعی........................ 85 ..........................یک پسرم 2 ساله ندا.......................................متالوژِی........................87.........................دختر20 ماهه دلشاد...............67.......................عمران.....................91.......................نی نی ندارم مریم ................ 58 ..................حقوق........................ 89................... دو تاپسر 2 ساله و 2 ماهه
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی. مهاتماگاندی
برای منم همه میدونند خانواده همسرم خیلیییییییییییی دوست دارند قبول بشم و خیلی پیگیرند. مادر همسرم میگه امسال نشد سال بعد. اخه خودشون با سه تا پسر!! دکتری گرفتند :) خلاصه هی به من امید میدند که قبول میشم بالاخره..حالا امسال یا سالهای بعد...
خدا به هممون کمک کنه...
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
مامی ندا این 4 تا زنو خعلیییییییییییی با حال اومدی تازه یکی از فانتزیایی شوهرم اینه که تو زمان قدیم زندگی می کرد و 4 تا زن داشت البته به هیچ وجه تو این شرایط تو افق محو نمی شد ههههه پاریس جون خوش اومدی گلم ما همه این جا با هم نداریم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من وقتی از امتحان برگشتم پدر شوهرم یه چشم غره ای اومد که خودمو خیس کردم شوهرم ازم پرسید ازت نپرسیدن امتحانو چطوری دادی؟؟؟؟؟/ نمی دونه من تازه خدا رو شکر می کنم که کتکم نزدن
سلام بچه ها لحظه شماری برای خبرای خوب خوب انشالله شروع شده.... من که مامان شدم :) دیگه هر چی خدا بخواد انشالله. برای همدیگه دعا کنیم. بوسسسسسسسس
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
مرسی ملیندا جان انشالله برای تو هم سال خوبی باشه دلشادددددددددد جاننننننننننننننننننن تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییککککککککککککککککککککککککک انشاالله دوران بارداری خوب و شیرینی داشته باشی برا من هم دعا کن مامان شم
سلام خانوم دکترهای آینده منم امتحان دادم اما زیاد منتظر نیستم چون اصلا نخوندم و درگیر ویار بارداری بودم...هیچ کس هم خبر نداره و منتظر نیست من دکترا قبول شم...البته بجز مامانم که چه بخونم چه نخونم منتظر خبر قبولیمه...خلاصه اینجوریاست...
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟