2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
بچه ها نظراتتون برام جالب بود. خخخخخخخخخخخ

برای منم همه میدونند
خانواده همسرم خیلیییییییییییی دوست دارند قبول بشم و خیلی پیگیرند. مادر همسرم میگه امسال نشد سال بعد. اخه خودشون با سه تا پسر!! دکتری گرفتند :) خلاصه هی به من امید میدند که قبول میشم بالاخره..حالا امسال یا سالهای بعد...

خدا به هممون کمک کنه...
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
مامی ندا این 4 تا زنو خعلیییییییییییی با حال اومدی
تازه یکی از فانتزیایی شوهرم اینه که تو زمان قدیم زندگی می کرد و 4 تا زن داشت
البته به هیچ وجه تو این شرایط تو افق محو نمی شد ههههه
پاریس جون خوش اومدی گلم ما همه این جا با هم نداریم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی از امتحان برگشتم پدر شوهرم یه چشم غره ای اومد که خودمو خیس کردم
شوهرم ازم پرسید ازت نپرسیدن امتحانو چطوری دادی؟؟؟؟؟/
نمی دونه من تازه خدا رو شکر می کنم که کتکم نزدن
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
بچه ها شوهرم آدم خوبیه ها
گفتم یه دفه فکر بد نکنین درموردش
البته تا دلتون می خواد در مورد خانوادش فکر بد کنین
یکی بیاد منو از تاپیک بندازه بیرون
ترمز بریدم
سلام گیسو جان سال نو شما هم مبارک
سلام بچه ها
لحظه شماری برای خبرای خوب خوب انشالله شروع شده....
من که مامان شدم :) دیگه هر چی خدا بخواد انشالله.
برای همدیگه دعا کنیم.
بوسسسسسسسس
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
مرسی ملیندا جان انشالله برای تو هم سال خوبی باشه
دلشادددددددددد جاننننننننننننننننننن تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییککککککککککککککککککککککککک
انشاالله دوران بارداری خوب و شیرینی داشته باشی
برا من هم دعا کن مامان شم
سلام خانوم دکترهای آینده منم امتحان دادم اما زیاد منتظر نیستم چون اصلا نخوندم و درگیر ویار بارداری بودم...هیچ کس هم خبر نداره و منتظر نیست من دکترا قبول شم...البته بجز مامانم که چه بخونم چه نخونم منتظر خبر قبولیمه...خلاصه اینجوریاست...
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
2810