2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
سلام بچه ها... با تإخیر سال نو مبارک...
آخی مبارکه دلشاد جون... پس ما دو تا خانم دکتر قلنبه داریم... دلشاد و مرسانا...
من که قبلا کلی امید داشتم حالا همش میگم اصلا مجاز میشم؟
دو روز دیگه نتیجه ها اعلام میشه دیگه هرچی خدا بخواد
سلام مامان ندا...آره تورو خدا میبینی قلمبه شدیم...ایشالا مجاز میشی دعوت به مصاحبه میشی و در نهایت قبول...من که اصلا تو فکر نتایج نیستم درگیر قلمبگیم هستم...
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسییییییییییییییییی بچه ها
الهی هر کسی که منتظره خدا زودی نی نی بهش بده...
برای هم دعا کنیم تو این ایام...
به امید مجاز شدن
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
سلام بچه ها
پس چرا ظرفیتارو نمی دارن تو سایت
من خیلی ایسترس دارم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
کسی هست؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
چرا دفترچه رو سایت نیست؟؟؟؟
سلام...واسه رشته من که افزایش ظرفیت نداشته هیچ 3 نفر هم کم شده...عوضش دانشگاه خودم 3 نفر بیشتر میگه اونم پردیس...خانم دکترا کجایید...از ظرفیت ها راضی هستید؟
پشت هر کوه بلند بیشه زاری ست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
سلام

ظرفیت گرایش ما که افتضاح بود :(

تهران 8 نفر و شهرستان 4 نفر...
فکر کنم پارسال 25 نفر میگرفتند. دانشگاه تربیت مدرس و علموصنعت و..... اصلاااااااااا نگرفتند...
ای خداااااااااااااااااااااااااااا
من که کلی گریه کردم. با این اوضاع حتما 30 نفر مجاز میکنند....
خدا ازشون نگذره که تحصیلات تکمیلی اینقدر تو ایران سخته!
من اگر یک دهم این درسو میخوندم اپلای میکردم براحتی!!!
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
ظرفیت رشته منم 5 نفر به سال پیش کاهش داشته
نمی دونم والله
تازه من مقاله خوب هم ندارم
میبینی نی نی جون....
هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
من که همین مهر فارغ التحصیل شدم...مقالاتم هنوز جوابشون نیومده چرا اینقدر مجلات ایرانی دیر جواب میدن...من اگه مجاز هم بشم مقاله ندارم...مگه اینکه واسه مصاحبه برم دانشگاه خودم که هوامو ئاشته باشن....وااااااا هر کی ندونه فک می کنه چقدر خوندم ...من حتی جزوه هم نداشتم اما نمی دونم چرا همش توهم قبولی دارم
انشالله قبولی مرسانا جون
منم شهریور فارغ شدم...جواب مقالم هم نیمده :(
منم شانس زیادم فقط توی شریف(دانشگاه خودم) هست که اونم بعیده مجاز شم یا دعوت شم.
دلشاد جونم نگران نباش ایشالا که هم مجاز بشی هم دعوت به مصاحبه...هیچی بدتر از استرس نوشتن مقاله و منتظر موندن واسه جوابش نیست...حوصله نوشتن انگلیسی رو هم ندارم...
انشالله مرسانا جان
همچنین شما و بقیه دوستان.
مرساناجان منم اصل حوصله نوشتن مقاله رو ندارم
حاضرم 10 سال درس بخونم یه مقاله ننویسم
2810