2777
2789
عنوان

***خانم دکترای آینده***

| مشاهده متن کامل بحث + 67274 بازدید | 923 پست
میترا جونم نه من ثبت نام نکردم
چه جوریه ؟ رشته خودمون ثبت نام کردی ؟ اونوقت باید همش تکلیف تحویل بدی؟ اینکه خیلی خوبه میدونی ما اگه زور بالا سرمون باشه خیلی خیلی بیشتر از وقتامون استفاده می کنیم ایشاله که موفق باشی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملیداجان تو همون پیچ اولش کورسهایی که ارائه میشن رو زدن

من فعلا یکی از درسهای تخصصی برق ورداشتم
VLSI

نمیدونم برای مهدسی پزشکی هم کورس داشت یا نه من بیشتر دنبال برقیها و برنامه نویسیهاش بودم.

کورسهایی که ارائه میشن زیادن اما خیلیهاشون انگلیسی نیست. از تب سمت چپ میتونی زبان رو انتخاب کنی.

ولی خیلییییییییییییییی کارشون درسته. اساتید خوب هر دانشگاه درس رو تدریس کردن
فیلمهای ویدیویی و پاورپونتهای درس کاملا مباحث باز میکنه.

منتهای آدم باید وقت کنه خوب بخونه و تمرینها و پروژه هاشو تحویل بده و کوییزها رو انجام بده تا بتونه مدرکش رو بگیره.

اگر هم نه فقط برای خوندن منابعش خوبن.

من که فعلا برای سری اول تمرین و پروژ]ه در گل مانده ام...... خدا به دادم برسه تو عید بتونم جلو برمو ایکاش استپ نزم.

واقعا نیاز دارم به همچین حرکتی در درس... چون دیگه کارم اصلا ارضام نمیکنه.
دعا کنید بتونم تمومش کنم........

انشالله شما هم موفق باشی.
خدای خوبم. ممنون
منونم ملیندا
پاریس نرووووووووووووووووووووو
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
بچه ها من یه سوال دارم عکس العمل خانواده همسرتون در مقابل امتحانتون جیه؟
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
سلاااااااااااااااااااام...
پاریس جون چه حرفا میزنی مادر... کجا میخوای بری؟ مگه میشه ما یه خانم دکتر رو از دست بدیم؟

راستش من که کلا بی خیالم... ما 3 سال پیش برای مهاجرت کانادا اقدام کرده بودیم... از شانس ما قوانین عوض شد و پرونده ای که انتظار داشتیم یک ساله جواب بده کلا بایگانی شد... حالا که من امتحان دادم همسرم میگه پرونده ها دوباره به جریان افتادن و با سرعت دارن نتیجه ها رو اعلام میکنن... میگه بهت نگفتم که سر در گم نشی و امتحانت رو بدی...
البته خب بازم ممکنه پرونده مون رد بشه اما با توجه به این که مدارکمون کامل بود و امتیازمون خوب بود بعیده...دیگه هرچی خدا بخواد... اگر قبول بشیم که من باید برم تو کار IELTS و GRE برای اونور...
راستی من خونه تکونیمو انجام دادم... رسسسسسسسسسما خونه گند گرفته بود... چون پارسال هم کاری نکرده بودم... بعد از عید هم میرم خرم آباد...

نی نی جون من فقط به مادر شوهرم گفتم و قرار شد به کسی نگه... اونم برای این گفتم که هی نگه ای بابا تو که قرار بود از این به بعد خرم اباد پیش شوهرت باشید پس چرا اومدی تهران؟ راستش خوشحال شد اما از طرفی هم ناراحته که من اگر تهران قبول شم همسری باز تنها میمونه...
سلام دوستای گل خودم.
حتما الان سفت و سخت مشغول خونه تکونی هستین.خدا قوت.

پاریس جون اینجا همه با هم دوستیم عزیزممممممممممم.دیگه اینجوری نگو خواهرررررررررررررررر

بچه ها طبق جدیدترین خبر (http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=13&id=884 )نتایج اولیه رو هفته آخر فروردین اعلام میکنن.

ملیدا جون کجایی خواهر؟ گل پسرت خوبه؟عید مسافرت هم دارین یا مثل ما تو خونه این؟
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
نینی جون شوهر من ماشاالله با این خبررسانی کسی رو که خبر نکرده نیست.عکس العمل خاصی نداشتن،فقط فکر کنم مامان شوشو رو اعلام نتایج یه خورده حساسه چون اگه قرار باشه من قبول بشم باید برم شهری دیگه و این یعنی دور شدن از نوه جونششششششششش
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتماگاندی
بچه ها
من کل خانواده شوهرم و فامیلاشون می دونن همشونم اساسی رفتن تو قیافه
مادر بزرگ شوهرم بهم گفت اگه راست می گی برو دانشگاه سراسری بخون نه آزاد(حالا من تو کل عمرم اولین بار برا دانشگاه آزاد هم امتحان دادم و لیسانس و ارشدو صنعتی اصفهان روزانه خوندم)
از من ناراحتن که چرا دکتری شرکت کردم و از دامادشون ناراحت که چرا امتحان بعدظهر رو نرفت بده
یه همچینننننننننننننننن خانواده شوهری دارم من
البته من کار خودمو می کنم و برا نظراتشون اصلن ارزش قایل نیستم چون از رو حسادت و احساساته نه عقل هههههه
چه سخنرانی با حالی کردماااااااا
نی نی جون خانواده همسر من دوست دارن بگن عروس ما دکتری داره ...هههههههههههه.... فقط برای پز دادن...
مادر همسر من میخواد من هم درس بخونم هم سرکار برم درامد داشته باشم... هم مادر خوبی باشم... هم به کارای خونه م در حد عالی برسم... هم پیش همسرم باشم... هم به خانواده همسرم خیلی برسم و مدام برم اصفهان پیششون...در واقع اگر 4 تا زن برای همسرم میگرفت شاید همه توقعاتش براورده میشد...
بی خیال بابا ازشون توقع نداشته باش که ناراحت نشی...
2810