2777
2789
رفتم پیش متخصص جنین شناس میگه سقط.رفتم پیش قاضی تاییدنکرد گف بچه بزرگه....😔😔😔دکترمیگه دیگه هیچکار ...

چندسال پیش که تا هفته ۲۰ اجازه سقط میدادن، یعنی حتی بعد از سونو آنومالی

الان شما که هنوز ۱۵,۱۶ هفته ای

ولی حتما خیریتی داره، اون ۱/۶۰ هم یعنی یه احتمالِ کلی هست، مربوط به همین جنینتون نیست، یعنی اینکه شما ۶۰ تا بچه بیارین یکیش این تریزومی رو داره، ان شاالله اینم جزء اون ۵۹ تا هست🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تعجب کردم چون ۱۶ هفته مشخص میشه

ان شاالله که خیر باشه واسش، امان ازین دکترا که انقدر مادر باردارو میترسونن😓

توی همین نی نی سایت یه خانمی گفت آنومالی یه سونوگرافی خیلی معروف بهش گفته بچت معده نداره نزار زجر بکشه برو سریع سقطش کن

بعد دوجای دیگه رفته سونو هردو گفتن نه معده داره

ای خدا خودت به‌ ما صبر بده این جور پزشکا رو هم هدایت کن🤲

کاش خدابرام معجزه میکرد دلم خیلی گرفته

شما ها چقدر ساده این که می رین غربالگری انجام میدین. وقتی که اصلا پیش بینی هاشون درست نیست رو چه حسابی میرین انجام میدین همش دروغه . ۳۰ ساله دارن غربالگری می کنن آمار تولد نوزادان مبتلا به سندرم دان کم که نشده هیچ بیشتر هم شده . فقط برا پر کردن جیب هاشون این بساط و راه انداختن . 

خیلی از کشورهای دنیا اصلا انجام نمیدن اروپایی هاش فقط ۳۰ درصد اما ایران بالای ۹۰ درصد خانما . واقعا جای تاسف داره . تو یه تحقیقی ۲۶ خانم با سندرم دان تشخیص دادن براشون و گفتن بچه رو سقط کنن ۳ تا شون سقط کردن ۲۳ تا سقط نکردن فقط یه دونه سندرم دانی وجود داشت بقیه سالم بودن

الهی امین 🤲😔هرچی ازخدابخاهی بت بده گلم بخاطردعای ازته قلبت

سلام تو‌ شیراز یه دکتر رادیولوژی به اسم ویولت ادیب هست که آمنیوسنتز انجام میده،اگه میتونی بری شیراز برو پیشش

والا دوست من هم شب و روز کارش گریه بود کلی خرج کرد از این ور به اون ور ازین دکتر به اون دکتر آخرش هم امینو داد گفتن سالمه.عمه ام هم همینطوری بود.

ولی طفلک چقدر شب و روز گریه کرد حتی برای سقط هم رفت .

خدا بگم چکار کنه این دکترها رو با این ازمایشهاشون که فقط دارن همه رو دق میدن. لااقل دقت کار رو بالا نمیبرن که به همه نگن مشکل داری! و آخرش ببینن سالمه

نمیدونم والا به خاطر اینه که پول بگیرن از مردم یا نه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
رفتم پیش متخصص جنین شناس میگه سقط.رفتم پیش قاضی تاییدنکرد گف بچه بزرگه....😔😔😔دکترمیگه دیگه هیچکار ...

چند تا دکتر رفتی؟ نباید فقط به حرف یه دکتر اعتماد کنی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
من ایرانشهرم...ولی اومدم کرمان دکترگفت کوادمارکرریسک خورده تریوموزی ۱۸بی فاییدع هس اینکارا امینو سلف ...

عزیزدلم انشالله که نی نی سالم باشه ولی آزمایش حتما بده تاخیالت راحت بشه بچه خواهرشوهرمنم بهش گفتن سقط کن ناقصه همچنین دوستم آزمایش که دادن از فقط نرمی استخون داشتن بعددنیااومدن لایه گچ گرفتن درست شدن ،توکل برخدا برو آزمایش بده

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست
دکترگف بروسقطش کن رفتم قاضی تاییدنکردبراسقط دکترگفت دیگه ازمایش سنونگیربی فاییده هس😔😔

تو رو خدا اگه گفته سقط کن ، به هر قیمتی شده سقطش کن ،نذار یه موجود معصوم به دنیا بیاد ، دنیایی که برای آدمای سالم هم جهنمه