2777
2789
اخه زاهدان ؟؟؟ پاشو برو یه شهری ک امکانات پزشکیش بهتره !  من از اول تاپیکت دارم میخونم حرفاتو ...

اره اول گفتم میترسم...بد ک کرمان رفتم ب این دکتره گفتم ازم بگیر اینم نگرفت....الان ازمایشاموفرستادم شیراز ازشانسم دکتررفته کانادا قراره بیادحالا بهم بگه امینوشم منتظرجواب اونم بخداالتماسش کردم گف نمیگیرم منوازاتاق بیرون کرد

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
اره اول گفتم میترسم...بد ک کرمان رفتم ب این دکتره گفتم ازم بگیر اینم نگرفت....الان ازمایشاموفرستادم ...

نشین منتظر شیرازیه هم زمان به ۱۰ جا بفرست !!! 

تحقیق کن ببین شهرای اطراف ولی یه دکتر خوب پیدا کن قبل رفتن با منشس صحبت کن بفرست جواب غربالگریت رو بگو میخوام برام امنیو و هرچی لازمه بنویسه اگه قبول میکنه بیام !! 

همزمان با چند جا در ارتباط باش 

به امید یه دکتر نمون 

از حرفم ناراحت نشو بخدا نمیخوام ناراحتت کنم حالتو خوب میفهمم فقط نمیخوام ۹ ماه تو برزخ بمونی 

ادم تو بارداردی همینجوریش حال افسرده میگیره چ برسه ک ۹ ماه استرس بکشه مرگ یبار شیون یبار

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم پیش متخصص جنین شناس میگه سقط.رفتم پیش قاضی تاییدنکرد گف بچه بزرگه....😔😔😔دکترمیگه دیگه هیچکار ...

عزیزم 😭😭 خیلی غصه ام شد خیلیییییییییی 

خدابهت توان بده بتونی خودتو بلند کنی. اول از همه تمام اینا کابوس باشه و فرشته ات صحیح و سالم باشه

خدا هست.
عزیزم 😭😭 خیلی غصه ام شد خیلیییییییییی  خدابهت توان بده بتونی خودتو بلند کنی. اول از همه تمام ...

الهی امین 🤲😔هرچی ازخدابخاهی بت بده گلم بخاطردعای ازته قلبت

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

سلام عزیزم خوبی من داخل سونوگرافی کار میکنم اگه دوست داری بیا داخل پیوی مدارکت رو نشونم بده ببینم میتونم کمکت کنم ، ان تی ۲.۶ که زیاد بالا نیست من مریض دیدم ان تی بچش نزدیک ۶ بوده ولی بچه ش سالم بوده اگه آزمایش ریسک برات زده نگران نباش 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
سلام عزیزم خوبی من داخل سونوگرافی کار میکنم اگه دوست داری بیا داخل پیوی مدارکت رو نشونم بده ببینم می ...

سلام باشع گلم

اسی این بچه قسمتش به دنیا اومدنه... انشاالله که سالم سالم بیاد تو دامنت

ان شاءالله عزیزدلم

سلام عزیزم خوبی من داخل سونوگرافی کار میکنم اگه دوست داری بیا داخل پیوی مدارکت رو نشونم بده ببینم می ...

من خودمم ۶انگشتیم....توسنوزده