آمینو کرد و هیچ مشکلی نداشت الآنم دخترش ٨ ماهشه سالم سالمه
نگران نباش برای تو هم حتما همین طوره
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم اگه شهرتون دکتر جنین شناس دارین برو پیشش، و یا متخصص ژنتیک و تمام غربالگری و اینارو ببر، قاضی باید با مدرک قبول کنه، در مرحله اول انشاالله که سالمه، حتی در نهایت اگه سالم نباشه، عزیز سقطش از نگه داشتنش به صلاحه، بزرگ کردن این جنین هم برای خودش هم برای شما عذابه
عدد انتی منم ۲.۶ بود دیگه ازمایش غربالگری ندادم مستقیم سلفری دادم که خداروشکر گفت خوبه بهم گفته بود ...
من ازآمینوترسیدم اخه خیلیارودیدم ان تی بالاهم بودبچع سالم بود...هرچی گفتم سلفری نگرفتن فرستادنم کوادمارکر ک طبق عدد ان تی ریسک میزنه واین ریسک منوبالازده😔الانم ب دکترمیگم سلفری بگیر میگه بی فاییده هس نگیر
ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭