2777
2789

مال کدوم شهری ؟ کاش نزدیک ما بودی میومدی دکتر ما سونوت می کرد ما مریض داشتیم رفته بود جایی دیگه سونو آنومالی داده بود واسش همین سیستیک هیگروما و سوراخ داخل قلب و کیست داخل مغز خونده بود بعد نامه سقطم بهش داده بودن ما خوزستانیم، دزفول هستیم بعد نامه سقط رو واسه اهواز بهش داده بودن بهش گفتن باید بری اونجا واسه سقطش بعد این مریضه با خودش گفته منکه دارم میرم سقطش کنم بذار برم یه جایی دیگه هم سونو کنم ببینم اونا چی میگن خلاصه اومده بود پیشه ما ما هم سونوش کردیم دکترمون هرچی این بچه رو نگاه کرد کامل سالم بود فقط سوراخ کوچیک داخل قلبش داشت که دکتر گفت مسئله ای نیست 5 درصد آدما اینجورن که اصلا عیبی نیست اینو هم بگم که دکترمون تجربه ش زیاده بالایه ۳۰ سال داره سونو میگیره و داخل خوزستان دکتر معروفی هست الکی به خودت استرس نده من کاری به آزمایشت ندارم که برات ریکس فلان چیز رو مثبت زده وقتی سونو بچه ای رو سالم ببینه واسه یه آزمایش سقطش نمیکنن

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

یه چیزه دیگه هم اینکه از نگرانیت کمتر کنم ، دختر خواهر خودم با ان تی ۲/۹ و جواب آزمایش ریکس سندرم دون از هر ۱۴ بچه یه بچه سندرم دون الان یه دختر سالم ۱۱ ماهه داره می خوام بگم پیگیر باش ولی استرس نداشته باش خودت رو زجر نده اگه گفتن سلفری انجام بده اگه گفتن آمنیوسنتز انجام بده فقط به خاطر اینکه تا آخر بارداری بارداریت رو با زجر نگذرونی 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسال پیش که تا هفته ۲۰ اجازه سقط میدادن، یعنی حتی بعد از سونو آنومالی الان شما که هنوز ۱۵,۱۶ هفته ...

ان شاءالله

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
حالا چرا انقد دیر فهمیدن که بچه تون مشکل داره معمولا که چهارماهگی میفهمن؟؟؟

جواب ازمایش یک ماه طول کشیدتاجوابش اماده شد

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
برو دکتر دیگه برات سلفری بنویسه اگرم اونم گفت لازم تیست ک هیچ

ازوقت سلفری هم گذشته بود

شما ها چقدر ساده این که می رین غربالگری انجام میدین. وقتی که اصلا پیش بینی هاشون درست نیست رو چه حسا ...

خداکنه برامنم سالم باشه الهی امین

سلام تو‌ شیراز یه دکتر رادیولوژی به اسم ویولت ادیب هست که آمنیوسنتز انجام میده،اگه میتونی بری شیراز ...

حالا ی دکتر توشیرازبهم معرفی کردن مدارکموفرستادم هنوزجوابی ندادن

عزیزم من ریسک سندروم داون یک به هفده بود آمینو دادم بچم سالم بود شکر خدا الآنم کنارم خوابیده داره شیر میخوره، نگران نباش آمینو بده سالمه انشاالله 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
والا دوست من هم شب و روز کارش گریه بود کلی خرج کرد از این ور به اون ور ازین دکتر به اون دکتر آخرش هم ...

از خداوندناامیدنیسم ان شاءالله نی نی منم سالمه

چند تا دکتر رفتی؟ نباید فقط به حرف یه دکتر اعتماد کنی

۳تادکتر

والا دوست من هم شب و روز کارش گریه بود کلی خرج کرد از این ور به اون ور ازین دکتر به اون دکتر آخرش هم ...

به دختر خواهر شوهر منم گفتن بیچاره چقدر گریه و عذاب. الان بچه اشو ببینی سالم که هیچی من میگم تیزهوشه

عزیزدلم انشالله که نی نی سالم باشه ولی آزمایش حتما بده تاخیالت راحت بشه بچه خواهرشوهرمنم بهش گفتن سق ...

ان شاءالله خدابرام دری بارکنه الهی امین

منم همینوبش گفتم...گفتم برام اکوقلب یاسلفری میگه هیچکدوم اینابی فاییده هس😔

خوب بگه بی فایده اس تو ولی انجامش بده ازمایش رو 

واسه اینکه احتمالات رو از بین ببری هی بعدا بخودت نگه اگه سلفری رفته بودم اگه اگه اگه 

اگه بچه مشکل داشت سقطش کن لطفا...بخاطر خودت بخاطر اون بچه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه