2777
2789
منم همینطور ولی خیلیا شوهراشون نمیدن 

ن شوهرم میده هزینه منم مشکلی ندارم لطفاقضاوت نکنیدمن پیش چندتا دکتر رفتم اونا فقط گفتن امینو...من گفتم من میترسم ازامینو....اونانگفتن بیاسلفری بدا خودم ازاینواون شنیدم سلفری هس رفتم پیش متخصص پریتولوژیست گفتم سلفری بگیر ازم اکوقلب هرچی لازم گفت نمیخاداین بچه سالم نیس گفت من نمیگیرم چرااخه الکی قضاوت میکنید آدمارو😔

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
من اون موقعه ۲۰ هفته ۲روزبودم

عزیزم توکل کن به خدا الان هر چی هم بدویی و ازمایش بدی فایده نداره بالای ۲۰ هفته سقط نمیکنن فقط اعصابت بیشتر خورد میشه بچه ی منم ریسک داشت من دیگه هیچکدوم غربالگریارو نرفتم الان ماشالا ۲ سالشه

ایشالا بچه ی شما هم سالمه 

چه کسانی که ازمایشا سالم نشون داده و بچه مریض دنیا اومده و چه کسا که با حرف دکتر رفتن سقط بعد مشخص شده سالم بوده اونی که داده خودش بهترین رقم زننده سرنوشتهاست ایشالا بهترینا پیش بیاد برات😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=317075391]عزیزم توکل کن به خدا الان هر چی هم بدویی و ازمایش بدی فایده نداره بالای ۲۰ هفته سقط نمیکنن فقط .....ان شاءالله....خدایافرزندمو ب تومیسپارم🤲😭

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
عزیزم توکل کن به خدا الان هر چی هم بدویی و ازمایش بدی فایده نداره بالای ۲۰ هفته سقط نمیکنن فقط اعصاب ...

عزیزم من خودم متاسفانه چند ماه پیش جنینم به خاطر تریزومی21 سقط کردم من 17 هفته بودم و دوتا ازمایش معتبر سلفری و امینو دادم 

ازمایشات و غربالگر یالکی خو نیست 

ایشونم باید امینوسنتز بده و نتیجه مطمعن شه 

نمیتونه که ریسک کنه و بزاره  بعد تولد نتیجه ببینه 

اتفاقی و شانسی 

برا استارتر ارزو میکنم سالم باشه ولی راهش اینه امینو سنز بده و مطمعن بشه 

نمیتونه چند وقت تو برزخ بمونه

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
ن شوهرم میده هزینه منم مشکلی ندارم لطفاقضاوت نکنیدمن پیش چندتا دکتر رفتم اونا فقط گفتن امینو...من گف ...

عزیزم از ته قلبم ازت معذرت میخام 

امنیو هم دقتش خیلی بالا هست گلم 

99درصد جوابش درست هست 

برو حتمن انجام بده نترس 

من خودم این استرسای الانت رو کشیدم میفهمم چه حالی داری . جنین من ریسکش یک به هشتاد بود 

امنیو دادم سالم بود 

برو حتمن خیالت راحت بشه خانوم گل ،😘😘😘😘

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
عزیزم از ته قلبم ازت معذرت میخام  امنیو هم دقتش خیلی بالا هست گلم  99درصد جوابش درست هست ...

شماچن هفته رفتین آمینو...الان خطرنداره من برم تواین هفته ها؟؟؟

استاتر ازت خواهش میکنم برو پیش یه دکتر دیگه و بگو واست بنویسه آمینو رو 

تواین هفته هاهم میتونم آمینوبدم ؟؟؟

شماچن هفته رفتین آمینو...الان خطرنداره من برم تواین هفته ها؟؟؟

من هفته ی بیست بودم و فرصت قانونی سقط رو از دست داده بودم یعنی اگه خدانکرده مشکلدار هم بود اجازه ی سقط قانونی نداشتم  

تو الان هفته هجده ای ? وقت داری هنوز زودتر برو 

هیچی نمیشه اصلا نترس انقدر راحته ازمایشش 

برو ببین چقدرر شلوغه انقدر خانومای باردار اومدن 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

سلام شما کدوم شهری؟ اولین باره میشنوم بدون آمینو و سلفری فقط از رو غربالگری بگن برو سقط کن

خود من بچه اولم یک ب 17بود دومی یک ب47 الانم باردارم 1ب250شده

بچه هامم سالم و باهوش و شیطونن خداروشکر

من برعکس تو دکترا گفتن اصل کار سونو هستش و ازمایشا خطا دارن و نمیخواد بری و منم فقط کوادمارکر ک همون غربالگری دوم هست رودادم رو همشون و جوابش خوب بود

بعدم 2 ک نرماله برا ان تی چرا گفتن سقط کن آخه😥 خواهرشوهرمم 3ونیم بود ان تیش ولی آمینوسنتز رفت جوابش خوب بود الانم بچش چهارسالشه سالم سالمه

اللهم  صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
من هفته ی بیست بودم و فرصت قانونی سقط رو از دست داده بودم یعنی اگه خدانکرده مشکلدار هم بود اجازه ی س ...

ن گلن من هفته ای ۲۱اخراشم دارم میرم ۲۲

سلام شما کدوم شهری؟ اولین باره میشنوم بدون آمینو و سلفری فقط از رو غربالگری بگن برو سقط کن خود من ب ...

من ایرانشهرم...ولی اومدم کرمان دکترگفت کوادمارکرریسک خورده تریوموزی ۱۸بی فاییدع هس اینکارا امینو سلفری اکوقلب😔من گفتم من میرم انجام میدم گف توالکی اینکارومیکنی اونم فوق تخصص بودمثلا این حرفاروزد..دیگه سنوانونالی دستوپاهای نی نی سالم دکترمیگه ب دنیابیاد کج میشن فلان میشن😭دلم خونه خواهرهفته ۲۱هسم تادوسه روزبدهم میرم ۲۲نمیدونم چکارکنم

مطمعن باش بچت سالم سالمه  برو آمینوسنتز بده خیالت راحت شه البته من خودم نه آمینو نه سلفری ...

میشه عکس ازمایشتونوبفرسی