2777
2789
عنوان

اونایی ک التهاب مفصل فک(tmj) داشتن یا دارن تو رو خدا کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 9427 بازدید | 117 پست
بعد تعطیلات ان‌شاءالله میرم دکتر. اگه نتیجه‌ای گرفتم که هیچ، اگه نه مجبورم برم تهران، شاید یه راهی پ ...

فک کردم تهران هستی،جراح فک و صورت رفتی یا دکتر گوش قبلا؟الان چه دکتری میخوای بری

مهربان باشیم...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فک کردم تهران هستی،جراح فک و صورت رفتی یا دکتر گوش قبلا؟الان چه دکتری میخوای بری

نه، از یکی از مراکز استانم. 

هم دندانپزشک رفتم، هم داخلی، هم جراح فک و صورت و ... .

الان باز میخوام گوش برم ببینم چی میشه.

یه متخصص گوش و حلق و بینی تو شهرمون هست، خیلی حاذقه، پیشش نرفتم، این دفعه میخوام اونجا برم ببینم چی ...

ان شاء الله رفتی و برات مقدور بود بیایی اینجا خبر بدی از خودت 

مهربان باشیم...
میشه بگید علاىمتون چی بود؟ ،چه دکتری رفتین و چه دارویی مصرف کردین در طول مدتی که درد داشتین؟

نمیتونستم دهنمو کامل باز کنم چون فکم صدا میداد و همزمان درد میگرفت....رفتم پیش فوق تخصص جراح فک و صورت...دارو معمولا شل کننده عضلانی میدادن  میگفت اضطراب نداشته باشم ب مدت ۲ ماه شاید بیشتر دقیق یادم نیست از،قاشق چای خوری برای غذا خوردن استفاده کردم و از یک حدی دهنمو بیشتر وا نمیکردم،ب مدت ۱ ماه در حد چند کلمه صحبت کردم و تا میتونستم ب فکم استراحت دادم..بهیچ عنوان غذای سفت و کلا خوراکی سفت مثل سیب خیار و..نخوردم.ساندویچ که نیاز به گاز زدن داشت رو نخوردم..خمیازه هنوز ک هنوز با دهن نیمه بسته میکشم چون میترسم ..اگه دندون روکش کردین حتما چک کنین..دندون عقل چک بشه..دندون پوسیده هم همینطور

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید
نمیتونستم دهنمو کامل باز کنم چون فکم صدا میداد و همزمان درد میگرفت....رفتم پیش فوق تخصص جراح فک و صو ...

ممنون از پاسخگوییت عزیزم،،دقیقا منم وقتی کم صحبت میکنم و با قاشق چای خوری غذا میخورم بهترم،ولی همین روحیه ام که خرابه باعث اضطرابه برام متاسفانه ،من فقط میخام مطمىن بشم همین مراعات کردن باعث خوب شدنم میشه یا برم شهر دیگه ای پیش دکتر بهتری

میتونم مشهد بیام ولی نمی‌دونم پیش کدوم دکتر برم،تعطیلات هم هست که بدتر

مهربان باشیم...
ممنون از پاسخگوییت عزیزم،،دقیقا منم وقتی کم صحبت میکنم و با قاشق چای خوری غذا میخورم بهترم،ولی همین ...

خواهش...من سر خود از فکم عکسم گرفتم و ب دکتر جراح نشون دادم ک کلی شاکی شد و گف یه التهاب مفصل نباید باعث شه بری عکس بگیری و زیر اشعه بری اضطرابت باعث شده ک حالت خوب نشه...بهم گف از دو طرف فکم برای غذا خوردن استفاده کنم...و بنظرم این مریضی کلا با رعایت کردن خوب میشه...ضمن اینکه نکاتی ک بالا گفتم مث روکش دندون و ...چک بشه حتما..حتی نداشتن چند دندون تو یک قسمت از فک ریسک التهاب رو بالا میبره...خمیازه کشیدنی هم حواست باشه دهنت از یک حدی بیشتر باز نشه

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید
خواهش...من سر خود از فکم عکسم گرفتم و ب دکتر جراح نشون دادم ک کلی شاکی شد و گف یه التهاب مفصل نباید ...

منم از وقتی ی دونه دندون کشیدم اینطوری شدم.اضطراب که چی بگم روزی نیست که گریه نکنم وقتیم گریه میکنم بدتر فک و صورت و گوشم به دردمیاد  

مهربان باشیم...