2777
2789
عنوان

کلومیفن سیترات برای بارداری

78 بازدید | 20 پست

سلام من رفتم دکتر برا اینکه دوساله عروسی کردم باردار نشدم.ازم سونو گرفت فولیکولم ۱۱ بود بهم دارو وامپول داد گفت امپولا ۶ و۷ و۸ پریودی بزنم اما قرص کلومیفن بهم داد روش نوشته روز ۳ پریودی روزی ۳ تا بخورم  بنظرتون زیاد نیست؟؟؟بعد منظورش اینه فقط ۳ پریودی ۳ تا بخورم یا هروز قرص های دیگه هم داده اونارو هم نوشته ۳ پریودی عب نداره این همه قرص اینم بگم من ۲۰ سالمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند وقته درحال اقدامی ؟تنبلی داری منم شرایط مشابه تورو دارم با این تفاوت که میگه باید حداقل یکسال طب ...

دوسال عروسی کردم حتی ی بار هم جلوگیری نکردم بهم گفت تنبلی تخمدان داری بهم دارو داد

کلومیفن و لوتیروکسین سدیم وکابر گولین ویکی دیگه فکر کنم لتروفم

به نظرم دکترت رو عوض کنم کلومیفن و لتروفم باهم پدر تخمدان ها تو در میاره. کلومیفن تنها کافیه به نظرم لوتیروکسین‌هم که برای تیروئیده حتما بخور

به نظرم دکترت رو عوض کنم کلومیفن و لتروفم باهم پدر تخمدان ها تو در میاره. کلومیفن تنها کافیه به نظرم ...

بعد این دوتارو نوشته روزی سه تا یعنی من ۶ تا باید از اینا بخورم در روز

کلومیفن و لوتیروکسین سدیم وکابر گولین ویکی دیگه فکر کنم لتروفم

اگه تنبلی داری پیاز درمانی رو یه ماه امتحان کنم منم فولی هام ریز بود با پیاز درمانی به ۱۶ تا ۱۸ رسید حداقل