2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیان ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 65 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باورت میشه هرروز مث استرسیا میگه بریم خونه ی مامانم؟

خب توام مث خودش رفتار کن تا بفهمه چقد بدع.. توام بگو مامانم غذا درست کرده بریم خونشون.. بعضی وقتا باید معلم همسرت باشی یچیزاییرو یاد بدی بهش

اول زندگی هرروز داد و بیداد بریم بریم

چی بگم این مردا کلا حرص درارن 

اول زندگی رو باید با خودت خوش بگذرونه 

کم کم تغییر می‌کنه کاش مشکلشون در این حد باشه 

آدم چیزای عجیب و غریب ازشون میبینه

ببین هم خودم. تجربه شو دارم هم به بقیه دیدم فقط ایناروکه میگم تاماه ها رعایت کن بهترمیشه.اولااینکه به نظرم خیلی طبیعیه پسرابه مادراشون وابسته ان مادراهم اولامیترسن عروسه بخادازپسرشون جداشون کنه بیشتربهش میچسبن...تو  اصلااااااااااااااااااااا جوری وانمود نکن که دوس نداری اونجابری حتی برعکس خودتو مشتاق نشون بده..ولی ازهردوسه باری که میگه یه بارشو مثلا اینجوری بگو: باشه عزیزم اگ تاموقع کارام تموم شدحتمابریم.بعدش لحظه های اخرمیگی حیفش کارام مونده وگرنه میرفتیم...بازبون نرم وخوش صحبت کن وقتی باهاته اونقدر جذبش کن و سرگرمش کن تاکمترفرصت کنه بره...به مامانشم محبت کن تا فک نکنه مخای جداشون کنی...خونه مامان خودتم بیشتربرو وقتی زیادخونه باشی بیشتر فیلش یادهندستون میکننه