2777
2789
عنوان

اونایی ک التهاب مفصل فک(tmj) داشتن یا دارن تو رو خدا کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 9491 بازدید | 118 پست
مشکل اصلی دیسک فک یاهمون گیچگاهی هست که ازسرجاش بیرون میپره هیچ دکتری هم زیر بار عملش نمیره چون خبلی ...

سلام وقتتون بخیر من پیش دکتر سیف الدینی رفتم و ۶ ماهه که گاردشو میزنم و فقط بدتر شده فکام میخواستم بپرسم شما چطوره درد فکتون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم خوبی مشکل شما رفع شد یا هنوز درگیرید؟منم چن ماهه درگیرم برای من شستشوی مفصلی هم انجام داد ...

سلام بله رعایت کردم یک مدت...خدا روشکر برطرف شد

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید
سلام.تا یه مدت خیلی بهتر شده بود ولی چند ماهیه به شکل دیگه اذیت میکنه.طوری که بیشتر مواقع گوش درد دا ...

سری اول چیکار کردین که بهتر شدین دکتر و دارو چی استفاده کردین و چه مدت طول کشید تا بهتر بشین؟

مهربان باشیم...
سری اول چیکار کردین که بهتر شدین دکتر و دارو چی استفاده کردین و چه مدت طول کشید تا بهتر بشین؟

سری اول پیش چند تا دکتر رفتم، هر کدومشون کلی معاینه کردن (معاینه‌شونم اینطور بود که مثلا میگفتن دهنتو انقدر باز کن، فک پایینتو به سمت راست بیار، چپ بیار و ...)، بعدش که از دکترها تموم شدم، تا چند روز در اثر اون معاینه‌ها، درد خیلیییی شدیدی داشتم.

ولی متوجه شدم صدای کلیک و ... فکم قطع شده. بعد یه مدتم اون درد از بین رفت و درد اولیه فکم هم که قبل از دکتر رفتن هم داشتم و نمیتونستم دهنمو خیلی باز کنم و درد میکرد، اونم از بین رفت و تا یه مدت خیلی بهتر شده بود. 

اما باز چند ماهه با گوش درد و صدای وزوزمانند تو گوشم اذیتم میکنه.

سری اول پیش چند تا دکتر رفتم، هر کدومشون کلی معاینه کردن (معاینه‌شونم اینطور بود که مثلا میگفتن دهنت ...

من دو سه ماهه دندون از فک بالا کشیدم همش فک میکردم از دندونی کلی دندون پزشک رفتم،ده روز قبل دکتر گوش رفتم گفت التهاب مفصل فک داری عکس نگرفت معاینه کرد،من صدای کلیک و..ندارم فقط روی گونم حالت گزگز یا مورمور دارم و گوش دردم و گاهی صورتم درد می‌کنه سمت راست،شهرما جراح فک و صورت هم نداره،دکتر بمن گفت مراعات غذای نرم داشته باش و نوافن داد و کیسه آبگرم بذار نواحی درد،من میخام بدونم توی شهرتی بزرگ که دکتر خوب دارن واقعا درمان این درد چی هست من مشهد میتونم بیام برای دکتر 

شمارو فیزیوتراپی یا لیزر درمانی یا درمان دیگه ای داروی دیگه ای گفتن که مفید بوده باشه لطفا منو راهنمایی کنین 

مهربان باشیم...
من دو سه ماهه دندون از فک بالا کشیدم همش فک میکردم از دندونی کلی دندون پزشک رفتم،ده روز قبل دکتر گوش ...

من چندین ساله این مشملو دارم. ولی باهاش میساختم و دکتر نرفته بودم. تا اینکه یکی دو سال پیش دیگه خیلی شدید شد.

جوری که حتی برای غذا خوردن یا حرف زدن هم به مشکل خوردم، عطسه که جای خود. وقتی دهنمو باز میکردم خیلی درد میکرد. صدای کلیک و برخورد یه چیزهایی مثل پیچ و مهره یا شن ریزه تو فکم هم دیگه عادی شد برام.

دیگه رفتم دکتر. دکترها اکثرا برای این مشمل معاینۀ فیزیکی میکنن و عکس اینا نمیندازن، ولی یه دکتر برای احتیاط برام عکسم نوشت.

یکی از دکترها بهم گفت میتونن با لیزر التهابو از بین ببرن و اینطوری خیلی بهتر میشه و درد و اینا از بین میره.

ولی راستش یه دکتر دیگه اینو رد کرد و گفت این موضوع هیچ راه حلی جز مراعات نداره و فقط باید دقت کنی زیاد دهنتو باز نکنی، چیز سفت نخوری و ... .

مکر اینکه بخوای عمل کنی، اونم ریسکش خیلی بالاست و حتی اگه بری آلمان هم عمل کنی، ممکنه بعد عمل نصف یا بخشی از صورتت فلج شه.

من تو هر دو تا فکم دارم این مشکلو. منتها یکیش اصلی و خیلی شدیده، اون یکی خیلی کمه خدا رو شکر.

الان من باز منتظرم تعطیلات تموم شه برم پیش دکتر ببینم واسه این گوش درد و وزوز گوشم چاره‌ای هست یا نه.

من چندین ساله این مشملو دارم. ولی باهاش میساختم و دکتر نرفته بودم. تا اینکه یکی دو سال پیش دیگه خیلی ...

منم موندم واقعا چیکار کنم،دردش قابل تحمله ،بیشتر استرسش منو داغون کرده میترسم تاآخر عمر این گوش درد و مورمور گونه برام بمونه ،اینجام توی تاپیکا ،اکثرا میگن مراعات درمان اصلیشه،من اوایل صورتم ورم هم داشت الآن ورمش خوابیده ،شبا گوش درد میشم اکثرا،منم دارم مراعات میکنم ده روزه من سیستانم ،میتونم نهایتش برم مشهد ،ولی باید دید رفتنم کمکی می‌کنه یا اونجا هم میگن باید مراعات کنم

مهربان باشیم...
منم موندم واقعا چیکار کنم،دردش قابل تحمله ،بیشتر استرسش منو داغون کرده میترسم تاآخر عمر این گوش درد ...

کاملا درک میکنم.

منم این استرسو داشتم و دارم. هنوزم از این میترسم که تا آخر عمرم همیشه این گوش درد و وزوزو داشته باشم. چون خیلی تحقیق کردم و دکتر هم رفتم، اما همه فقط میگن رعایت! 

در حالی که با رعایت کردن فقط شاید جلوی پیشرفتش گرفته شه، آخه پس چطور این دردو درمان کنم؟!🤦‍♀️

من الان چند ساله دارم رعایت می‌کنم، اما آیا مشکلم حل شده؟ نه! فقط شاید بدتر نشده.

گاهی واقعا از شدت عجز میخوام گریه کنم.

منم موندم واقعا چیکار کنم،دردش قابل تحمله ،بیشتر استرسش منو داغون کرده میترسم تاآخر عمر این گوش درد ...

بعد تعطیلات ان‌شاءالله میرم دکتر. اگه نتیجه‌ای گرفتم که هیچ، اگه نه مجبورم برم تهران، شاید یه راهی پیدا شد.

کاملا درک میکنم.منم این استرسو داشتم و دارم. هنوزم از این میترسم که تا آخر عمرم همیشه این گوش درد و ...

حق داری عزیزم ،من همش میرم توی خلوت طوری که بچه هام نبینن گریه میکنم،الان نسبت به دوماه قبل دردم کمتر شده ولی استرس اینکه چرا صورتم ورم کرده بود و دندونپزشک هم می‌گفت مشکلی نداری منو داغون کرده بود الان میبینم موهام چند برابر سفیدتر شدن،خدا بحق همین شبها مریضا رو شفا بده ماروهم همینطور

مهربان باشیم...