2777
2789
عنوان

جراحی تعویض مفصل لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 25416 بازدید | 93 پست

پدر بزرگ من با دکتر محمدرضا مقیمی تعویض مفصل لگن انجام دادم، پدر بزرگم دیگه دردی نداره و خیلی راحت راه میره، ایشون واقعا کار بلد هستن، حتما به ایشون مراجعه کنید. شمارشون اینه ۰۹۱۲۳۸۳۸۸۰۹

سلام عزیزم،میدونم این تاپیک برای خیلی وقته،ولی خب یه سوال داشتم،میخواستم بدونم شما تعویض مفصل لگن انجام دادین؟

نشان از عدل اینجا نیست یارب کودتایی کن                 بیا با عدل و انصافت،میان ما خدایی کن                       نگاهی کن به بعضی ها که قرآن را علم کردند                 ولی دست عدالت را ز بازوها قلم کردند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا مراقب باشید دکتر مقیمی رو من خودم یکی از مریضاشو دیدم که پاش بیرون اومده بود بعد از عمل تعویض مفصل لگن و همینطوری رو تخت افتاده بود

دکتر خوب باید انتخاب کرد ولی هزینه ها خیلی بالاست

قرنی زاده هم الان دیگه ۱۲۰ میلیون جراحی میکنه😔

ما زنجانیم مادرم رو بردیم پیش دکتر موذن جمشیدی، هر چی از اخلاق و سواد ایشون بگم کم گفتم. مطبشون هم خیلی شلوغه و همه مریضا خندون و راضین . تعویض مفصل لگن مادر منو انجام دادن شاید باورتون نشه اما مامانم می گه هیچی نفهمیدم، الان عین آدم عادی راه می ره. خیلی دکتر خوبین. شمارش رو میذارم  ۰۹۹۰۳۱۶۸۴۹۲

سلام دوستان
من همونیم که چندسال پیش مامانم سیاهی استخون لگن داشت
یه هفته پیش بالاخره پول عملش اوکی شد و پیش دکتر جواهری عمل کرد هزینش الان حدودا 62 تومن شد ولی وقتی رفتم مطب دکتر جواهری تا نوبت عمل بده کلا یه ماه طول کشید
من برای تبلیغ ننوشتم و اگه شک داشتید برید کامنت های قبلی منو بخونید که از چندسال پیش درگیر این قضیه بودم
چندتا توصیه برای کسایی که الان درگیر شدن : حتما دکتر خوب انتخاب کنید من چندتایی که تو این مدت شناختم : قرنی زاده و منصوری و مرتضوی و جواهری بودن
قرنی زاده و منصوری خیلی دکترای پولی ای هستن و خیلی مبلغ بالا جراحی میکنن و دستمزدشون رو چندبرابر میگیرن . مرتضوی هم خیلی پیر شده وکلی فیس و افاده داره و جواهری هم که من رفتم چند هفته پیش خیلی پولی نیست و بین مریضاش ادمایی با توان مالی کم هم هستن و ادم پر انرژی و سریعی بود و دلش برای مریضاش میسوختم
مامانم 4 سال پیش به توصیه دکترش رفت بیمارستان شفا یحیاییان و سه سال اونجا تو نوبت عمل موند ولی عملش نکردن و کلا دروغ میگن چون قرنی فقط خصوصی تو بیمارستان مهراد با هزینه فعلی 120 تومن جراحی میکنه,بعد از اون مامانم رفت بیمارستان امام خمینی و حدودا 1 سال تو نوبت موند و حدودا 8 تومن هزینه کرد بابت ازمایش هاش و چیزای دیگه گفتن زنگ میزنیم ولی خب اونجا هم دروغ گفتن و هیچوت نوبت نمیرسه مثل اینکه بیمارستانای دولتی پروتز ندارن
و در اخر بگم که وقتتونو تو بیمارستانای دولتی هدر نکنید هیچوقت نوبت نمیرسه خیلی اونجا مامانمو اذیت کردن
و خب حالا که خداروشکر جراحی شده و خیالم راحت شده و داره کم کم با واکر راه میره و پانسمانشو باز کزدن و سه هفته دیگه باید بره پیش دکتر تا وضعیتشو چک کنن 

به طور کلی تعویض مفصل لگن نوعی جراحی در حوزه ارتوپدیه که پزشک متخصص ارتوپد با ایجاد برش پروتز مصنوعی که از جنس فلزی و پلاستیکیه رو جایگزین مفصل هیپ میکنه. اگر در شیراز هستید حتما به دکتر محمد علی قاسمی سر بزنید

ما زنجانیم مادرم رو بردیم پیش دکتر موذن جمشیدی، هر چی از اخلاق و سواد ایشون بگم کم گفتم. مطبشون هم خ ...

سلام عزیزم‌ راضی بود مادرتون از عمل؟الان حالش چطوره؟؟من میخام شوهرمو پیش ایشون عمل کنم

خدایا شکرت🥰🥰🥰🥰بخاطر نیعمتی ک بهم دادی خدایا سپردم ب خودت صحیح و سلامت برسون ب دستم😍😍😍قسمت همه منتظرا انشاالله❤❤

به نظرم دکتر پویان علوی نژاد بهترین ارتوپد خیلی کارش درسته. من پدربزرگم پیشش عمل تعویض مفصل لگن انجام داد. همه می گفتن خوب نمیشه ولی الان چند ماه بعد از عمل اوکی شده کم کم راه می ره. خدا خیرش بده. 

ایران ، اهواز ، کیانپارس ، خیابان 12 غربی ، برج سپید ، طبقه اول ، واحد 106