2777
2789

می دونین باهاش دوست نبودیما ازش خوشم میومد به شدت دیدنش تپش قلب برام میآورد چهرش به شدت به دلم می نشست یعنی چهرش چیزی بود که همیشه من از بچگی نقاشی مرد میکشیدم اون بود خیلی شیرین و زیبا بود بهش به شدت حس جنسی داشتم خیلی خیلی زیاد 

حالا که دیگه بهش نمی رسم اصلا هیشکی به چشمم نمیاد هیشکی مثل اون نیست برام دیگه هیچ وقت اون حس خوب رو تجربه نمی کنم راستش تصمیم گرفتم اصلا ازدواج نکنم

خوشبحال اون که زن گرفت حتما خوشحالم هست ولی من دیگه ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره

بیشترشم حس میکنی

این هورمونه دیگه

این احساسات که از سر منطق ایجاد نشدن، ظاهر این آدم مطابق ایده آلت بوده بخاطر همین هورمونات میخواستنش

بعدها کسیو پیدا میکنی که اول عاشق شخصیت و اخلاقش میشیو در عین حال هورمونات هم واسش برانگیخته میشن

اونموقع به این حرفات میخندی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی