2777
2789
عنوان

جراحی تعویض مفصل لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 25416 بازدید | 93 پست

سلام عزیزم خیلی موضوع جامعیه به فاکتورای زیادی بستگی داره یکی از مهم ترین فاکتوراشم اینه که پیش چه دکتری جراحیشو انجام داده مهارت و تجربه پزشک تو مدت زمان دوران نقاهت خیلی تاثیرگذاره پدره من پیش دکتر احمد طاهری عمل تعویض مفصل لگن انجام داد خیلی راضی بودیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمل تعویض مفصل لگن دکتر محمد علی قاسمی تو شیراز یکی از بهتریناس. پزشکای دیگه راجاع میدن به ایشون و فوق تخصص داره تو این زمینه. علاوه برر اینکه باسواده خیلی کاربلده من واقعا خوشحالم که با ایشون آشنا شدم برای درمان تو این زمینه 

سلام عزیزم منم قراره عمل تعویض مفصل لگن انجام بدم شماره و ادرسش رو دارین بدین🙂

سلام عزیزم منم 52 روز هست تعویض مفصل انجام دادم 26 سالم هست مشهد هستم و دکترم اشراقی بود 

سلام عزیزم منم 52 روز هست تعویض مفصل انجام دادم 26 سالم هست مشهد هستم و دکترم اشراقی بود 

سلام عزیزم الان حالتون خوبه هر دو لگن تعویض مفصل شد هنوز درد دارید و هزینه اش چقد شد ممنون میشم جواب بدید

سلام من در فاصله یکی دوسال هر دوتا پامو عمل کردم و الان که دو ماه از تعویض مفصل پی چپم میگذره یک مقدار لنگ زدن دارم. میگن طبیعی هست ماهای اول میشه اگر کسی تجربه ای داره بگه؟ 

سلام عزیزم الان حالتون خوبه هر دو لگن تعویض مفصل شد هنوز درد دارید و هزینه اش چقد شد ممنون میشم جواب ...

سلام دوست عزیز. خوبم خداروشکر الان 5 ماه از عمل اولم و 2ماه از عمل دومم میگذره هرروز بهتر میشه خیلی نیاز به صبر زیادی داره و زمان خیلی مهمه یعنی من اوایل فکر نمیکردم که الان اینقذر بهتر بشم. خداروشکر. هزینه ها ک روز میزنه و نمیشه گفت چقدر میشه من  در عمل اول دکتر 20 تومن بیمارستان 25 پروتز 18 بقیه چیزا که مثل دارو و واکر و فیزیوتراپی جدا. عمل دومم 2ماه بعد بوده دکتر 20 بیمارستان 47 پروتز 18

سلام برای جراحی تعویض مفصل دکتر احسان فلاح بهت پیشنهاد میکنم . من مادربزرگ پیش ایشون این جراحی انجام داد و الان کاملا خوب شده. کارشون حرف نداشت واقعا دستشون درد نکنه. ادرس سایتشونو برات میزارم حتما بهشون سر بزن. 

آدرس سایت: https://drfallahorthopedic.com/

سلام دوست عزیز. خوبم خداروشکر الان 5 ماه از عمل اولم و 2ماه از عمل دومم میگذره هرروز بهتر میشه خیلی ...

سلام عزیزم خوبین ببخشید مزاحم شدم منم مامانم لگنشو عمل کرده تعویض مفصل الان یه سالی میشه میگه پام بیحسه دوباره مفصل دراومد براش قفل مفصل زدن برای شما هم اینجوری بود بی‌حس باشه بعد خوب بشه خیلی نگرانشیم خوشم همش غصه میخوره 

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖