2777
2789
عنوان

جراحی تعویض مفصل لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 25417 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من تعویض مفصل انجام داد دوبار پیش دکتر خوب شیراز ولی پاش قبول نکرد پسش زد مجبور شدن درش بیارن ...

سلام. مامی هلن. چه جوری میتونم باهاتون ارتباط برقرار کنم. مامان منم باید پروتز رو کامل خارج کنن از پاشون. میخوام ببینم الان مامان تون چه جوری هستم. توروخدا جواب بده

من شنیدم که کار دکتر کاوه قرنی زاده در مورد جراحی لگن حرف نداره و خیلی با تجربه است مخصوصاً برای جوا ...

مادرشوهر من پیششون عمل کردن ماه پیش خیلی عملشون خوب انجام شد واقعا دکتر خوبی هستن

عزیزم زن عمو من پیش دکتر مرتضوی انجام داد جر احی شو  عموم اینا کلی تخقیق کردن رفتن پیش دکتر مر ...

من دکتر مرتضوی رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبیه داماد ما بعد از اینکه زانوش آسیب دید رفت پیش ایشون و جراحی کرد و الان خداروشکر خوب شده واصلا مشکلی نداره 

من مادرم جراحی تعویض مفصل انجام داد پیش آقای دکتر قربانزاده الان بعد دوره نقاهتش خیلی بهتره
ادرس مطبشم اگر تو تهرانی هم تو پیروزی مطب داره هم تو مرزداران شماره مطبشم 02144236721/77173515

منم ماردم عمل تعویض مفصل لگن داره
دکتر قرنی زاده مثل اینکه دیگه تو بیمارستان جراحی نداره زنگ زدم گفتن فقط بیمارستان مهراد اونم 65 میلیون هزینه داره
حالا میخام برای دکتر علیرضا جواهری وقت بگیرم اون درحدود 33 میلیون گفتن
هر راهنمایی داشتید بگید بی زحمت خیلی نگران مامانمم

آره عزیزم خوب میشه ولی دقت کن بره پیش جراح ارتوپد خوب چون نتیجه عمل کاملا به جراح بستگی داره

من دکتر مجید عابدی رو بهت معرفی میکنم خیلی دکتر خوبیه

شیراز، خیابان شهید فقیهی (صورتگر) تقاطع معدل مجتمع پزشکی تابش طبقه دوم واحد۴

۰۷۱-۳۲۳۱۳۰۲۱

۰۹۳۳۲۷۷۸۶۷۰

منم ماردم عمل تعویض مفصل لگن داره دکتر قرنی زاده مثل اینکه دیگه تو بیمارستان جراحی نداره زنگ زدم گفت ...

بیمه تکمیلی کنید همکار من عمل تعویض مفضل کرد تو خصوصی با دکتر قرنی زاده. هزینه هاشو کامل تکمیلی داد.

دوستان عمل تعویض مفصل لگن اصلا ترسناگ نیست یک مقاله خیلی کامل و جامع در این مورد دیدم تو سایت دکتر علیرضا امین جواهری بود خیلی کامل توضیح داده حتما مقاله اش رو ببینید . از طریق لینک زیر می تونید مقاله رو مشاهده کنید .

https://www.draminjavaheri.ir/Hip-joint-replacement/fa/تعویض-مفصل-لگن

بهترین جراح لگن که تو ایران وجود داره بدون شک دکتر افشین طاهری اعظم هستند

به هیچ پزشک دیگه ای حتی فکر هم نکنید

یبار پیششون برین و شلوغی عجیب مطبشون رو ببینین متوجه میشین

بسیار حاذق و کاربلد. پدر جراحی لگن معروف هستند