2777
2789
عنوان

جراحی تعویض مفصل لگن

| مشاهده متن کامل بحث + 25416 بازدید | 93 پست

وقتتون بخیر باشه عزیزان 

من تجربه شخصی تعویض لگن نداشتم ولی یکی از دوستان خانوادگیم بدجور مشکل لگنی داشت نمیتونست بشینه یجا و درد میکشید انگار لگنش خورد شده بود توی یه صانحه 

میبرنش خیلی جاها ولی نتیجه نمیگرفته

من تو همین نینی سایت خیلیا رو میدیدم که دکتر نصیری رو معرفی می کردن و میگفتن کارشون خوبه منم به دوستم معرفی کردم که یه مشاوره از دکتر بگیرن دیگه ایشون رفتن و مشتری شدن و الان راحت به کاراش میرسه و توانش زیاد شده   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله من بخاطر تصادفی که کرد مجبور شد جراحی لگن کنه از وقتی که پیش دکتر ابوالقاسمیان جراحی لگن انجام داد زندگی براش عوض شد دردهایی که می کشید از بین رفته و حالا راحت و بی‌ دردسر می‌ تونه راه بره و کاراشو انجام بده 

مامانم یک ماه و نیمه عمل تعویض مفصل ران انجام داده دکتر اشغالش زود قرصاش قطع کرد خون تو پاش لخته شد هداروشکر به امبولی نرسید ولی الان یه پاش ورم داره میگن هیچ وقتم ورمش از بین نمیره اگر این عمل انجام میدین حتما قرصایی که برای لخته میدن تا یک ماه مصرف کنید

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.