2777
2789
عنوان

دوست پسرم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15494 بازدید | 84 پست

بگو تعارف نکن تریسام بزنه 

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دومي هم اگه ميدونست عقد يكي ديگه هستي تو فكر اوني شايد تجديد نظر كنه راجع بهت و شايد هميشه براش در معرض اتهام باقي بموني

الان كار خاصي نميشه كرد 

اگه از رابطه بدت مي اومد همون يكبار هم نميذاشتي نه ك دو سال بذاري … 

همونجوري ك الان تونستي انقد خيره سري كني و اينا اون موقع هم ميتونستي نذاري.. الان فكر يكي ديگه اومده تو سرت هوايي شدي

هر دوتا ادم ك گفتي مث هم هستن بجز اينكه ب يكيش خيلي تزديك شدي بدياش ديدي و ب يكي نزديك نشدي هنوز بچشمت خيلي خوبه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

تو بچگی ازدواج کردن نتیجه ای بهتر از این نداره. اگر نمیتونه درستش کنه طلاق بگیره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزيزم اگه دوسش نداري ازش جدا شو حتي اگه سختي داشته باشي اولشه بعدش اكي ميشي 

هر هدفي يه سري جنگيدنا داره بجنگ واسه هدفت وگرنه زندگيه بي علاقه مثل تجاوزه

عجب صبري خدا دارد
میدونم اشتباهش خیلی بد بوده ولی بخدا خدا بخشنده اس گناه داره کم سن و ساله دلم براش میسوزه عقلش نرسید ...

بله خدای ما حق الله رو میبخشه ولی حق ناس رو نه ...از حق اون شوهرش نمیگزده میدونی چه گناهی بزرگی هستش مگه اینکه توبه کنه ...به نطرم اگه عاقلانه فک کنه بهتره تا احساسی این اقا که عقد کردش بوده زنشه زندگی با یه ادم منطقی خیلی بهتره چون همه ی تصمیماتش درستو به جاس ولی ادم احساسی رو نمیشه کنترول کرد ...میدونی مشکل دوستت چیه خیلی احساسیه فک میکنه اگه دباره اون عریبه بهش گفته دوست دارم تمومخ نه عزیزم اگه همون عریبه بفهمه این رابطه داشته تا ابد سر کوفته تو سرش و زندگیش جهنه و اینکه بفهمه این عقد کسی ولی بهش خیانت کرده اونم بهش اعتماد نمیکنه هیچ وقت ...مردا خیلی عاقل تر از زنا هستن تو این موطوعات 

[QUOTE=306985368]ازدواج فامیلی بوده هیچکس راضی به جدایی نیست [/QUOTEببین ازدواج فامیلی که خیلی بهتره ...

ازدواج فامیلی هم افتضاحه کجاش خوبه ؟ 

دورو بریام رو میگم 

دختر خاله و پسر خاله بودن طلاق گرفتن 

دختر عمو و پسر عمو بودن رسوایی کشید طلاق گرفتن 

پسر عمه و دختر دایی بودن طلاق گرفتن 

نگید اینو ‌ وای نگید ازدواج فامیلی بهتر از عریبه است . که خیلی فامیلا از غریبه بدترن . همه هم الان گرگن ظاهرشونو طوری حفظ کردن ادم میگه چقدر فامیلم انسانه . نیستن اصلا

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

چه زندگی داغونی داری. عاشق دومی نیستی چون بهش دروغ گفتی. خیانت در هر حال کثیفه فقط واسه کم شدن عذاب وجدانت میگی بچه ام و شوهرم چاقه و.... ذاتت اگه سالم باشه دو نفر آدم رو سر کار نمیزاری با این بچه بازیا . شوهر نکن خیلی برات زوده خدایی

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

اگه رابطه مقعدی داره ‌ شکایت کن  به دادگاهها و...

غلط کرده  مرد عوضی اشعال . بچه ۲۱ساله گرفته ادیت و ازار میکنه ؟ 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یه تاپیک هایی هست ادم هر چی فکر میکنه عقلش به جایی قد نمیده ک حتی بخواد کلمه ای بنویسه...مخصوصا وقتی پای یک پدر یا مادر زورگو و کتک زن در میون باشه....هیییچ حسی جز غم برای اون دختر نصیب احساسم نشد و هیچ راه حلیم ندارم....چون حداقلش خدا یا شانس....باعث نشده پدر و مادر اینمدلی نصیبم شه ک افکار و احساسات بچشون..پاره تنشون براشون پشیزی ارزش نداره...بعد ک اون طفلی خودکشی میکنه هزار بدو بیراه بهش میگن ک ضعیفه و ظرفیت مشکلات رو نداره!!!....

اماااا

لطفا اگه ازدواج نکردی و الان کامنت منو میخونی

اگه احساس میکنی مشکل روحی داری....حتما برو پیش روانپزشک و خودتو درمان ‌کن...وگرنه در اینده بچت باید دنبال روانپزشک برای درمان خودش باشه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

اگه اون اقا احساسی نیست این خانم باید بامحبت خودش بهش یاد بده که احساساتشو بیان کنه ..خیلی از مردا چه بسا بسیار بسیار احساسی هستن اما بروز نمیدن ولی زن میتونه با محبتش اونا رو هم بیرون بکشه کاری کنه مرد روزی صد بار دورش بچرخه ...دوستتو نصیحت کنه که به حرف خانوادش گوش بده و یه زندگی عاقلانه رو شروع کنه به ۱۰ سال بعدش فک کنه نه الان بعد تصمیم بگیره

گفته بهش که یه نامزد داشتم جدا شدم و اسمش تو شناسنامم هست اونم گفته اشکالی نداره ده بارم مامان خود د ...

چطوره بااولی که میخواد ازدواج کنه بچع است ولی تو عقد رفته یکی دیگه روپیدا کرده،این زن زندگی نمیشه ،هوس بازه،بیچاره پرستار

ازلحظه های زندگی لذت ببر  
ازدواج فامیلی هم افتضاحه کجاش خوبه ؟  دورو بریام رو میگم  دختر خاله و پسر خاله بودن طلاق ...

من ازدواجم فامیلی دختر خاله پسر خاله و خدارو شکر خیلی با همسرم رابطه ی خوبی دارم و خوشبختیم وهمو دوس داریم 

دوست عزیز خط قرمز هر آدمی باید انسانیت باشه . هیچ انسانی  نباید به انسان دیگه ای ظلم کنه . شوهرش رو دوست نداره به هر قیمتی شده ازش جدا شه . دیگه هر چقدر کتک بخوره هر چقدر سختی بکشه بدتر از خودکشی که نیست بعد از جدا شدن هم به این پسره همه چیو بگه و اگر خواست ازدواج کنن دیگه