2777
2789
عنوان

دوست پسرم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15494 بازدید | 84 پست
من ازدواجم فامیلی دختر خاله پسر خاله و خدارو شکر خیلی با همسرم رابطه ی خوبی دارم و خوشبختیم وهمو دوس ...

شانس اوردی واقعا .

وگرنه خیلیا دیدم فامیلی ازدواج کردن طلاق هم گرفتن .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
دیگ بچه بودی الان واقعا نمیدونه چیکار کنه باز زده به سرش خودشو بکشه ک همه راحت شن 

بتظرم بره درخواست طلاقبده حتی اگه بکشنش هم تسلیم نشه بگه نمیخوام والسلام به خانواده ی شوهرشم بگه همه رو مطلع کنه....این ازدواج آخر نداره با یه بچه برگرده اون پدر نامردش چی میگه انوقت ....چه زبان نفهمن خانوادش...اون نامزد نفهمشم عوضیه که به زور مجبور به رابطه مقعدی کرده طفلی رو ....من بودم میزدم دهنشو پرخون میکردم آشغال رو....خدا ازش نگذره....بمیره هم وارد زندگی باهاش نشه خب دوسش نداره الان تموم بشه بهتراز با یه بچه هس 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج فامیلی هم افتضاحه کجاش خوبه ؟  دورو بریام رو میگم  دختر خاله و پسر خاله بودن طلاق ...

یه چیزی دیگه دوس عزیز ...همه چی به خود دو طرف بستگی داره به نطرم فامیل و عریبه هم نداره اگه دو طرف ادم باشن زندگی میکنن من یکی از اشناهمون مرده هر جور کار زیبای بگی رو خانمش خواست نه نگفت خانمه همه جوره سواره مرد بود مرد هم مث پروانه دورش میگشت برای خرج میکرد اخرش با خیانت زنه روبه رو شد دارن طلاق میگیرن 

یه چیزی دیگه دوس عزیز ...همه چی به خود دو طرف بستگی داره به نطرم فامیل و عریبه هم نداره اگه دو طرف ا ...

اره.

الان مد شده میگن فامیل . ازدواج با فامیل . چون میشناسیش .

طرف برادر خودشم نمیشناسه  تو یه خونه ان صمیمی و گرم .چه برسه پسر عموشو بشناسه :(    بعد میگن ازدواج کنید میشناسید همو

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
سلام خوبی از دوستت چه خبر ازدواج فامیلی رو ادامه داد یا جدا شد؟

سلام عزیزم شوهرش رو توی خونه با یه خانم غریبه گرفت با پلیس تماس گرفت و بدون مهریه طلاق توافقی گرفت خوشبختانه الان خیلی خوشحاله

تاپیکت خیلی وفته گذشته بیا بگو چ کردی؟

نظر خودمن فقط اینه که درکنار یه ادمی که فقط و  مدام ازت رابطه بخواد  خیلی سخت میگذره نزاشته نفس بکشی ازش متنفر شدی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏