2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1779578 بازدید | 106584 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از کالیفرنیا 🤣بارون میومد؟کدوم منطقه بودین؟

🤣🤣🤣آمریکا

نه والا بارون نمیاد ولی شباسرده😉

منطقه هفت

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یهاااا ماهم پارسال تصمیم مسافرت داشتیم خب ،بعدش به مادرشوهر دقیقه نود گفتیم و شوهرم یه تعارف که تو ن ...

اره بابا بیخیال،پیارسال وپارسال بردیمش دیگه😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یها خوش اومدی تهران🤩🤩🤩🤩 تهران خیلی هواش عالی تمیز تمیز 😍😍😍

ممنون عزیزم❤️اره عالیه

سه ساله عیدمیایم

نمیشه بری یه دور پاساژ جایی بگردی لباس ارزون پیدا کنی بخری الان بعضی پیجا لباس های خوشکل با ۴۹۹و۵۹۹د ...

مخفی دارم ولی نمیخواستم بدونه بعد اینکه کلا میگه مهم نیست لباست خوبی نیست باید بریم میگم حالا بریم جایی دیگه دو سه روز منم سختم نباشه خونه مادرش خیلی خجالت میکشم 🤦‍♀️

⚡I have myself
شرایطت چطوره مگه؟شما آماده سفر بشوهر جا کم آورد خودش متوجه واقعیت میشهو اینکه کاش لباس رو میخریدی ، ...

منظور از شرایط همون  لباس هست 

اصلا به رو خودش نمیاره

بله خیلی پشیمونم چرا مدارا کردم چرا برا خودم نگرفتم که الان اینجوری غصه بخورم🥲

⚡I have myself
مخفی دارم ولی نمیخواستم بدونه بعد اینکه کلا میگه مهم نیست لباست خوبی نیست باید بریم میگم حالا بریم ج ...

اره آماده شو برو مسافرت و ولی دفعه های دیگه ،اصلا  مدارا نکن و هر چی دلت خواست بخر،از این بعد هم یه لباس داشته باش تو کمدت برا مبادا خوبه،ولی این اتفاق رو هم به چشم یه تجربه ببین ،اشکال نداره دیگه گذشته غصه نخور شاید قسمت شد تو راه مسافرت خریدید☺️