2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1789103 بازدید | 107128 پست
سلامتی فابریکا، سلامتی این رلامخلص همه سینگلا، هفتادیا شصتیاما که اینجا یخخخخخ زدیم🥶🥶🥶

🤣🤣🤣جون جون💃💃

اره خیلی سرده شمال

برف وبارون🥺

خوب شد نیومدیم🫢

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کردی🤭😉

والا

چندروز پیش افطار دعوتمون کردباخواهر شوهرم اینا 

دخترمن گوشی اونو برداشت بازی میکرد هی مادر شوهر می‌گفت رها گوشیوبده فلانی(پسرخواهرشوهر)بازی کنه اون مهمونه(مثلاً میخاست پیش دامادش خودشیرینی کنه🤢)

حالاانگارمابه زورخودمونودعوت کردیم😏

چندبار گفت این حرفو

من ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم

آخرش خواهر شوهرم گفت مامان این چه حرفیه ماهردوتامونم مهمونیم

ب همسرم گفتم چیزی نگوبیخیال شو

ولی رفته بود گفته بودازاین به بعدکارداشتی به فلانی بگو چون انگار اونا عزیزتراز ماهستن برات

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

والاچندروز پیش افطار دعوتمون کردباخواهر شوهرم اینا دخترمن گوشی اونو برداشت بازی میکرد هی مادر شوهر م ...

افرین به شعور خواهر شوهرت،هممون این فرق گذاشتنه رو دیدیم هر کدوم یه جور ولی باید گفت تا بدونن فهمیدی، به نظرم شوهرت خوب کاری کرده که گفته به مادرش،ماهم یها جون چند ماهه درگیرم یه بار مادرشوهرم اسمی از من نبرد همش بچه هاش گرفتار خودش اینطور یه بار نگفت تو هم خسته شدی،ولی خواهرشوهر بزرگم بارها گفت ،درکم کرد،دلداریم داد ،خدا خیرش بده ولی مادرشوهرم.....حالا اگه دختر خودش تو این وضعیت نبود بیا و ببینننن

سلام عزیزان، امشب شب بیست و پنجم ماه رمضونه، جهت یاد آوری نوشتن حاجات و گذاشتن لای قرآن و برآورده شدن تا سال آینده ان شالله🙏🏻🙏🏻

خدای من...هرگز نگویمت دست من بگیر،یک عمر گرفته ای مبادا رها کنی......👨‍👩‍👧‍👧 هوامونو داشته باش خداجونم🏡

غمگینم

غمگین عالم 

اخ ک دلم داغونه 💔💔💔💔

امشب از  داییم اینا پرسیدم خالم کی زایمان می‌کنه

گفتن ها ؟ زایمان کرده 🥲💔

گفتم کی؟ 

گفتن وسطای اسفند 💔💔💔💔

بچه هاش زود ب دنیا اومدن دو هفته تقریباً دستگاه بودن

مدیون کرده بود ب ما نگن 🥲💔

ای قیافه مادرم 💔 ای مادرم 💔💔💔💔

غم عالم رو چهرش اومد 😓💔💔

خنده هاش جمع شد تا آخر 😓💔