2777
2789

سعی کن حالت با خودت خوب بشه اگه هم یه موقعی خیلییی داغون شدیو حتی خدایی نکرده به فکر خودکشی افتادی که انشالله نمیوفتی و دختر عاقلی هستی  پیشنهاد میکنم با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیری و باهاشون حرف بزنی مشاوره های خوبی دارن رایگان هم هست🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن حالت با خودت خوب بشه اگه هم یه موقعی خیلییی داغون شدیو حتی خدایی نکرده به فکر خودکشی افتادی ک ...

مرسی باران جون❤️🌱نه زیاد هم ناراحت نیستم فقط یه حس بی‌قراری دارم می‌دونی من میدونستم که مال هم نیستیم دیر یا زود از هم قرار بود جدا بشیم 

بعده چند ماه همین حال مارو دارن؟یا دوزش فرق میکنه؟؟

اونا فرق داره چون خیلی کمتر از ما دخترا احساسی هستن ولی دقیقن همون موقع میان که با دختره آشتی کنن ولی دختر نباید دیگه بهش پا بده و به زندگیش ادامه بده اگه آدم بودو حالش باهاش خوب بود نمیرفت

آره باشگاه ثبت نام کردم قرار برم شماره و اینا هم پاک کردم ولی خیلی خوب بود احساس میکنم بدی هم داشت خ ...

دوباره تو رابطه نشو فعلا. یکی رو انتخاب کن که عقل و قلبت دوتاش قبولش کنن. موفق باشی عزیزم و خال دلت سبز باشه. 

مرسی باران جون❤️🌱نه زیاد هم ناراحت نیستم فقط یه حس بی‌قراری دارم می‌دونی من میدونستم که مال هم نیست ...

فداتشمم عزیزدلممم اسم اصلیم فائزه هست❤️

همین که به قول معروف صابونشو به تنت زده بودی اوکیه ولی خب بازم شوک شدی میدونم خیلی مراقب خودت باش فقط و فقط خودتی که میتونی دست خودتو بگیری وخودتو از این حال بکشی بیرون🤍

طبیعیه خب بلاخره یه مدت طول می‌کشه خوب بشی 

ولی تو قوی ای اینم میگذرونی بهترینا سر راهت قرار بگیره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

همونم باز سختهدلیل جداییتون چی بود؟؟؟

قهر بودیم با یه اکانت فیک بهش پیام دادم و امتحانش کردم اونم سریع وا داد بعد گفتم بهش ک خودمو جای دختر جا زدم و میرم به دوست دخترت میگم ک باهام چت کردی اونم هی اصرار کرد ک نگی ( خودمو جای پسر جا زدم ک مثلا خودمو می‌خوام🤣) بعد با همین اکانت فیک رفتم به خودم پیام دادم و شات ها رو فرستادم .. دوست پسرم اومد پیام داد و دیوونه شده بود اصلا گفت اشتباه شده اینا معذرخواهی اینا نکرد قبول نکردم بعدش رفت.. بعد دوباره با این اکانت فیک بهش پیام دادم ک من فاطمه رو خیلی دوست دارم(فاطمه مثلا منم) و مال منه و از این چرت و پرت ها آقا اونم دیوونه شد اصلا زد ب سیم آخر هی اومد پیام داد منت کشی کرد و اینا هی خیلی اصرار کرد منم قبول نکردم گفتم نمیتونم ببخشم😐😂در واقع کرم از من بود که با اکانت فیک پیام دادم و این ماجرا ها رو بوجود  آوردم..هنوزم نمیدونه من بودم بفهمه منو میکشخ

دوباره تو رابطه نشو فعلا. یکی رو انتخاب کن که عقل و قلبت دوتاش قبولش کنن. موفق باشی عزیزم و خال دلت ...

نه بابا از رابطه حالم بهم میخوره این اولین عشق زندگیم بود خیلی دوسش داشتم ممنونم ازت

مهم نیس بفهمی چندماه خوهر مهم اینه تا چه مدت طول بکشه خودتو جمع کنی و از این احساس داغون بکشی بیرون ...

بنظرت فاز اکسی ک سین میزنه لایک نمیکنه چیه؟

ولی برا بقیه میزنه

😘Thanks GOD 
طبیعیه خب بلاخره یه مدت طول می‌کشه خوب بشی ولی تو قوی ای اینم میگذرونی بهترینا سر راهت قرار بگیره

مرسی مرسی 😭😭❤️🌱حس میکنم چون عشق اولم بود اینطوری حس بی قراری دارم آخه هیچ دوستی هم ندارم که باهاش حرف بزنم اون همه چیم بود