2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1789051 بازدید | 107127 پست
سلام دوست جونیا سال نو همگی مبارک🌹میشه منم راهنمایی کنید واقعیتش من برا عیدهمسرم پول کمی داد برا خر ...

چرا قبول نمی کنی که برید عزیزم ،سر اینکه لباس نخریدی؟

عیب نداره خودت و ناراحت نکن،خیلی ها امسال نتونستن بخرن همون لباس قبلی هات رو نمیشه بپوشی؟فقط شال بخر و اگه خونه فامیل میرید یه لباس تو خونه ای

میریم خونه مادر شوهرم اونجا همشون وضع لباس عالی خجالت میکشم وگرنه واقعیتش منم بدم نمیاد برم حال و هو ...

نمیشه بری یه دور پاساژ جایی بگردی لباس ارزون پیدا کنی بخری الان بعضی پیجا لباس های خوشکل با ۴۹۹و۵۹۹دارند اونم کت ،سارافون خواهرم خریده بود خیلی جنسشون خوب بود واقعاا،اگه مخفی داری خودت برا دل خودت برو بخر اگه نداری،سخت نگیر خیلیامون شرایط سختی داریم و نخریدم خواهرم ،ولی اطرافیان اره همه ماشالله شیک و لاکچری،من به جای اینکه ناراحت بشم که من ندارم میگهم خدارو شکر که اونا دارن و حالشون خوبه،بالاخره زندگی ما هم اینطوری نمیمونه🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهسان چقدر حق مینوازی هر چقدر شر باشی عزت و احترامت بیشتره هرچقدر برای زندگیت زحمت نکشی بیشتر قدرت ر ...

مهسان امسال دیونه شده 😂😂

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

فرار کنین برین ی جایی🤣ما بخاطر همین حرفا عیدا از خونه موندن فراری هستیم😁دلخوری هم پیش نمیادالبته ا ...

یهاااا ماهم پارسال تصمیم مسافرت داشتیم خب ،بعدش به مادرشوهر دقیقه نود گفتیم و شوهرم یه تعارف که تو نمیای،گفت باشه میام😂تمام راه میگفت کی میرسیم،چرا وایستادین ،چرا حرکت نمیکنید،شوهرم خسته خوابش میومد میگفت ،فلانیا صبح حرکت میکنن شب میرسن،میگم خب خسته است نخوابه،ماکه میخوایم از مسیرمون لذت ببریم نمیخوایم فقط برسیم😂البته پشیمون نشدم ازبردنش،دلش خوش شد بنده خدا،☺️تو هم اصلا فک نکن باباا یادش میره بعد چند وقت 😅

ازهمون اول باید دور انسانیت مهربونی شخصیت گذشت احترام ..رو یه خط قرمز بکشی گفتن سلام بگی بروبمیر این ...

باور کن من از اول با همین عقیده اومدم جلو بخاطر همین شکست عشقی نخوردم😂

نمیدونم چرا از روز عقدم باهاشون حال نکردم با اینکه خودشونو صمیمی و‌گرم نشون میدادن

بعدها هم فهمیدم حدس خودم درست بوده

سلام دوست جونیا سال نو همگی مبارک🌹میشه منم راهنمایی کنید واقعیتش من برا عیدهمسرم پول کمی داد برا خر ...

شرایطت چطوره مگه؟

شما آماده سفر بشو

هر جا کم آورد خودش متوجه واقعیت میشه

و اینکه کاش لباس رو میخریدی ، حالا الان لازمت نمیشد، چند وقت دیگه نیاز پیدا میکردی

احتمالا چون میدونه اون پول هست میگه بریم مسافرت 

سلام دخترا

یه سوال، پارکینگ راه آهن تهران چطوره؟ خیلی جاها نوشتن هیچوقت جا نداره!

شماره ای چیزی نداره که بتونیم رزرو کنیم؟

اگه اطلاعاتی دارید، ممنون می شم راهنماییم کنین

می خوایم یه سفر چند روزه با قطار بریم، مبدا تهرانه

گفتم ماشین رو بذاریم راه آهن که از رشت تا تهران و برگشت رو دیگه نگران راه نباشیم و اذیت نشیم

سلام دخترایه سوال، پارکینگ راه آهن تهران چطوره؟ خیلی جاها نوشتن هیچوقت جا نداره!شماره ای چیزی نداره ...

به سلامتی دیفنی

حالا اگه راه آهنم جا نبود

اطراف راه آهن پارکینگ شبانه روزی هست، میتونید ماشین تونو بذارید اونجا 

😍😍😍پسر منم. سریع میگه قهرم دست به سینه میشه🤪پشت چشم نازک میکنه برام😆😆😆

نگاه فسقلیارو 😧😏😏😏😁

از الان آدم متوجه دختر و پسر ک فرق میکنن میشه

پسرت دست ب سینه میشه چشم نازک میکنه 😍☺️

دختر من میره اتاقش 😍😏😁 عین خودم 🤦🏻‍♀️😧😄

شوهرم میگه خودت کم بود قهر میکردی اینم اضافه شد واسه ناز کشی 😄😄

سلام دخترایه سوال، پارکینگ راه آهن تهران چطوره؟ خیلی جاها نوشتن هیچوقت جا نداره!شماره ای چیزی نداره ...

سلام عزیزم...

خیلی وقتا پرن

اطراف راه آهن همون نردیکیاش هم پارکینگ هست گرون هست اما خب پارکینگ

من ک دیدم بیشتر از ده تا پارکینگ اطراف راه آهن هست

اپ بلد یا نشان بزنی متوجه پارکینگای اطراف راه آهن میشی 🤗

داییم و خانوادش دارن میان عید دیدنی خونه مامانم

اولین سالیه ک نتونستم آجیل بگیرم

یعنی میتونستما سر قسطا گفتم عقب نیفته نگرفتم...

واسع دخترم دارم اما مهمون نه...

شیرینی و شکلات داریم

حس بدی دارم

اگه بیان خونمون خجالت میکشم آجیل نیس 🥲

چ حسه بدیه 💔💔💔