2777
2789

یه آمپول داره داخلش همه اش به من میگه بخواب بهت آمپول بزنم...سوراخ سوراخم کرد😂😂

همه اش هم میگه آقای ی ی ی ی دکتر آقای ی ی ی دکتر

یه عینکم داره داخلش،میزنه انقدر بامزه میشه...

خنگول دوست داشتنی👩🏼‍⚕️

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یه چیز انبر مانندی هم داره فکر کنم میخواد باهاش کلیه هامو دربیاره قاچاق اعضا کنه🤣🤣

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهی انشاالله آقای دکتر بشه افتخار همه باشه🧿🧿🧿🧿

خانم دکتر میشه...😅😅😅یه چیزی تو فیلما شنیده فقط که آقای دکتر رو صدا میکنن از اونا یاد گرفته

خانم دکتر میشه...😅😅😅یه چیزی تو فیلما شنیده فقط که آقای دکتر رو صدا میکنن از اونا یاد گرفته

😂😂😂😂عزیزم خانم دکتر

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

آره دختر منم داره همش از صبح تا شب گوشی رو روی قلبمون میزاره میگه ویروس داری شروع میکنه شربت دادن و ...

نه این نامرد همه اش آمپول میزنه....خیلی هم تو کارش جدیه....😅😆