2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1789103 بازدید | 107128 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عهمن داشتم میرفتم سمت جلفا قدم بزنم گفتم شاید اصف باشی خوش بگذره شهر ما😁

حیف شد نتونستم روی ماهتو ببینم🫢🤗

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام دوستای قشنگم

من رفت عمل برگشتم خدا رو شکر به خیریت گذشت دست گل همگی تون درد نکنه عزیزام

عزیزم دستم رفت لای در انگشتم له شده  گوشت تو تراش دادن بخیه زدن

اینقد گریه کردم گفتم انگشتم عیب دار شده خیلی ناراحت شدم

ولی گفت چند وقت دیگه برم عمل زیبایی گوشت از رون بگیرن دور استخون انگشت پیوند بزنند

امید جون بهتر شم بهت زنگ می زنم

بله متاسفانهکلا معتقدن خودشون تو هر زمینه ای خوبنبقیه بد

مستقل اینا مثل مادرشوهرمنن معتقده خواهراش و دختراش بهترین دستپخت رو دارن و توی همه زمینه ها بهترین از همه تمیزترن و بقیه از همه نظر صفرن وقتی وارد خونه شون شدم ذائقه م خیلی باهاشون فرق داشت من دوست دارم غذا آروم آروم بپزه تا حسابی جا بیفته اون تو نیم ساعت خورشتش رو میپخت و قابلمه رو پرآب میکرد میذاشت 3ساعت بجوشه یا مثلا غذاهای دریایی رو دوست دارم با ادویه های خاصش درست کنم اون تنها ادویه ای ک میشناخت زردچوبه و فلفل قرمز بود وااای چیا ک نکشیدم از دستش 

واسه تو هم یه چییرز میزنیم🥂🍻😂

من تو این 12سال اینقد حرف ازشون دارم ک اگه بگم از قصه هزارویک شب هم بیشتره مثلا تولد جاری موله رو زنگ میزنه تبریک میگه بعد من ک باهاشون تو ی خونه م خودشو میزنه ب کوچه علی چپ