2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1782948 بازدید | 106714 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

دیشب برنامه هزار و یک دریاره انزلی صحبت میکردن

مجری میگفت انزلی آدرس بپرسی ب مستقیم میگن همینو راست برو 😄😄

مهمونش میلاد کی مرام بود انزلی ای بود  می‌گفت یعنی راست باشه میگن راست مستقیماً میگن راست 😄

خیلی باحال بود 😁

منم حاضر نیمه حاضر ،روح سرگردانم بیشتر خوبین خوشین لیستاتون رو نوشتین من ۲۲ مورد نوشتم تویه کاغذ ۵در ...

خدا بده برکت

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

عجب خونه ما رو هم هیییچکدوم جز خواهرشوهرا تبریک نگفت فقط گفتن وووه چقد کوچیکه ولی به ... پسر کوچیکم ...

ماشاالله همشونم وضع مالیشونم از ما بهتره ها ولی بازم دوست ندارن پیشرفت برادرشونو ببینن تقع دارن چون کوچیکه س تا آخرعمر جور کش پدرومادرشون بمونه

یه آمار گیر تر ( فوضول دیگه) که من خیلی بدم میاد( نامادری شوهرمه)مثلا از شوهرم شنیده فردا ظهر میخایی ...

مادرشوهر منم همینطوریه مستقل جون مثلا دیروز با شوهرم و بچه ها رفتیم خرید واسه خونه تا رسیدیم پسرمو صدا زد تو اتاقش شوهرم داشت کارانجام میداد هی میرفت و می اومد یهو رفت تو اتاقش دید داره از پسرم سوال میپرسه کجا رفتید چی خریدید چی خوردید یا مثلا بعضی وقتا شوهرمو و پسرم میشینن پای فیلم با همدیگه هله هوله میخورن تا پاکت خوراکی رو ببینه از پسرم.میپرسه چی خوردی چندتا خریدید چرا ب من ندادی 

منم خیلی دارم با پسرم کارمیکنم ک هیچی بهش نگه 

همین امروز رفتم بیرون و اومدم سریع از تو سالن حیاط رو دید میزنه ببینه چی تو دستمه تا اومدم گفت چی واسه پسرم خریدی گفتم هیچی شما ک پدرومادرشین چی واسش خریدین اگه کوچکترین چیزی بخریم خودشو میکشه تا قیمتشو بدونم از من میپرسه ازشوهرم میپرسه از پسرم.میپرسه همیشه هم بهش میگیم ی قرون میخوای پولشو بدی؟ولی بازم از رو نمیره

قربونت بهترمصدام هنوز داغونه🤣همه چی دارم مصرف میکنم 😂شربت دیفن هیدرامینشربت دکسترودیشب یه آمپول دگ ...

باید بیای تهران 

هوای تهران شفا بخشه

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

مادرشوهر منم همینطوریه مستقل جون مثلا دیروز با شوهرم و بچه ها رفتیم خرید واسه خونه تا رسیدیم پسرمو ص ...

تو شرایط شما که واقعا سخته نیلا

یه دوستی بود من میرفتم به دخترش واسه تجدیدیاش تدریس خصوصی میکردم

ریاضی زبان و و 

خلاصه

خونه شون از این قدیمیا بود

ته حیاط اتاق مادرشوهر بود

یه دالان درازم تا در داشت

عروسه منو به چه مصیبتی میبرد تو😂

اخه مادرشوهره گوشه پرده رو میداد بالا ببینه کی میاد خونه اینا؟

این بیچاره م از ده تا، دو تا از عملیاتاش سری میشد بقیه لو میرفت

مادر شوهر و پدرشوهره که خیلی ساله فوت شدن

اون دخترم اخرش دیپلم نگرفت 

حیف زحماتم😁

مادره فقط میخاست دخترش شوهرش کنه

شوهر کرد شوهرش خیانت کرد و بخاطر دو تا بچه هاش مجبور شد بمونه سر زندگیش

کل قصه زندگیشو گفتم😅

مادرشوهر منم همینطوریه مستقل جون مثلا دیروز با شوهرم و بچه ها رفتیم خرید واسه خونه تا رسیدیم پسرمو ص ...

چقدر تباه

ب من ندادید چیه دیگه زن گنده

مادر شوهر من یهویی میاد 😄 

از خود مچکر هست😄

اما خیلی عزت نفس داره اصلا نمیگه چی می‌خورید چی دارید کجا رفتید،چیکار کردید 

خودش سکرت 

از بقیه هم هیچی نمیپرسه

مادر شوهربرادرشوهرا؟هیچ کدوم؟

اصلاااااا 

البته مادرشوهر مطمئنم به شوهرم تبریک گفته و خیر خواهه 

به من نگفت ولی که اشکال نداره 

چون قبلش خوشحال شده بود که دنبال خونه ایم 

ولی جاری ها و برادر شوهرا نه 

جاری ها خودشون زدن کوچه علی چپ کلا 

یه آمار گیر تر ( فوضول دیگه) که من خیلی بدم میاد( نامادری شوهرمه)مثلا از شوهرم شنیده فردا ظهر میخایی ...

این منظورش اینکه بیشتر توضیح بده 😂

میدونه که میدونیاااا ولی اینقد فضولیش از بقیه فضیلت هاش😅بیشتره که براش مهم نیس چی فکر کنی در موردش یا بزنی تو برجکش 

موجودات خنده دارین 

من تا حالا هدیه نگرفتمچون تو هر برنامه خودم اولی بودم😂من تو طلاسی یه کارایی کردمهیچی پول بریز و خری ...

چیکار کردی تو طلاسی(آمار گیر بشم )

من  وهمسرهرچی داشتم تو طلاسی داشتیم خالی کردیم ترسیدیم 

به نظرت اعتماد کنم باز؟؟