2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1792180 بازدید | 107213 پست
نه ایشون معذب نیست فقط مهم اینه بره گردش و خوشگذرونی خودم دوست ندارم دو تا خانواده با هم باشناوایل چ ...

هر وقت راجع به مادرت حرف میزنی فشارم ناراحت نشو ولی کی میخوای بزرگ شی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، خدا بد نده من تازه متوجه شدم دست شما چی شده .ای بابا واقعا بعضی رفتارها آدم رو خیلی نار ...

سلام مامان سبحان جان خوبين؟ سال نو شما مبارك 

ببخشيد اگر درست يادم باشه شما قزوين رو خوب ميشناختين يك رستوران خيلي خوب معرفي ميكنيد كه غذاهاى مخصوص قزوين مثل قيمه نثار رو داشته باشه؟ 

ممنونم ❤️

خودمم از خدامه ولی مامانم بعدش چنان عذاب وجدانی بهم میده که اصلا لذت نمی‌برم تو کل مسافرت همش دلم آش ...

اميد جان براى كسي عذاب وجدان بگيريد كه متقابلا موقع خوشي ها به ياد شماست و از نبودن شما ناراحت ! 

حتى اگر مادرتون باشه ❤️

من خودم خقيقتا مامانم فداكارن بهمين خاطر تمام سعيم رو ميكنم هر جا بتونم ببرمشون ولى اگر ببينم براشون مهم نيست من هم توجهى نميكنم 

شما اول در قبال همسر و فرزندانتون مسئولين 

به مادرتون هم بگير از اين به بعد يك سال با شما يك سال با اون طرف هستيم چون همونجور كه شما مادر منيد همسرمم مادر دارن و در قبالشون وظايفي دارن 

آره والله ولش کن ی خوبیای هم دارن خدا رو شکر آدمای امنی هستن دلسوز بچع هامن...خیلی محاسن شون زیاده خ ...

تا بوده همین بوده رعدی جان 

پس مقصر ردیف اول همسر گرامی هستن 😂

بیخیال بزار سلامتی حاصل شه خونه زندگی دوباره مرتب میشه 

بچه ها بزرگند ماشاالله زیاد نگرانی نداری 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

سلام مامان سبحان جان خوبين؟ سال نو شما مبارك ببخشيد اگر درست يادم باشه شما قزوين رو خوب ميشناختين يك ...

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک باشه ، ممنونم شما خوب هستید . 

بله عزیزم تا حدودی میدونم .

من خودم رستوران نمونه رفتم که خیلی رستوران خوبی هست فقط خیلی شلوغ هست باید زود برید که این غذاهای خاصش تمام نشده باشه .

رستوران آرمانی هم خوبه ولی من خودم نمونه رو ترجیح میدم .

اصلاا هم عذاب وجدان نداشته باشه میدونی اینا نشخوارهای ذهنیه که مغزت هعی بهشون پر و بال میده ایندفعه ...

عزیزم تولدت مبارک باشه هم ماهی با خودم ،انشالله سال برآورده شدن ارزوهات باشه وهمش به شادی وخنده وکولباش پول بگذره وسلامتی روزافزون برای همسرت انشالله   

سلام خوبی خوشگل جونخرید کردی عزیزمممن دستم رفت لای در انگشتم گوشتتش له شد بیمارستان و بستری اتاق عمل ...

سلام عزیزم خداروشکر درهرحال که الان بهتری انشالله همیشه تنت سلامت باشه گلم   صدقه وقربونی یادت نره 

نه ایشون معذب نیست فقط مهم اینه بره گردش و خوشگذرونی خودم دوست ندارم دو تا خانواده با هم باشناوایل چ ...

یکبار مثل مادرت رفتار کن یعنی قشنگ نقش اون رو بازی کن ، توی ذهنت از مادرت غولی ساختی هم دوستداری تاییدشو ومحبتشو بدست بیاری هم سختته رفتار ناجورش برات ، کلا هنوز امید داری عوض بشه ولی دیگه نمیشه بعد این سن غیرممکنه آدم عوض شه ، احترامشو داری ،رسیدگی هم می‌کنی پس کم نذاشتی واسش خدام ازت راضیه کمی به فکر دل همسر و بچه خانم باش ،از مار نترس شما بشو مار کبری و قورتش بده 

وسلام نامه تمام .    

عزیزم تولدت مبارک باشه هم ماهی با خودم ،انشالله سال برآورده شدن ارزوهات باشه وهمش به شادی وخنده وکول ...

ممنونم عزیز دلم♥️انشاالله دلبر جان به دعاهای شما دوستان گلم انشاالله که بشه🤲💐