2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1357974 بازدید | 74359 پست
سلام دوستای قشنگمدیر اومدم ولی با انرژی اومدمهفته قبل که گفتم عروسی فامیل نزدیک داریم و با کلی عکس و ...

عزیزم خدا رو شکر و همین حال دلت خوبه خیلی عالیه

مبارکااا باشه خوشگل خانمی😍😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ستاره ی سهیل خوبی به به مارکو شدی خبرای خوب اوردی 😍مبارکه مبارکه خوبی الان ؟کبودی اینا نداری ؟ ...

سلاااااام جانم ممنون خودت خوبی؟؟

کبودی یکمش مونده 

ولی روز بعد عمل رفتم دستشویی و تو حیاط خونه پدرم از هوش رفتم ...وقتی به هوش اومدم دیدم صورتم‌رو اب و گل و خیسه 

چون بارون زده بود

مادرم اومد جمم کرد دیگه نمیدونم چطوری شد با دماغ نیفتادم

الان خداروشکر خوبم

شهززززنااان عزیزدلمممم 😍😍😍❤️❤️❤️چقددددرررر خوشحال شدم واااای عزیزدلم به خدا ضربان قلبم بالارفت 😂 ...

نارییین عزیز دلمممم ممنون

خجالتم دادین

خودمم تعجب کردم از خودم همه رو شوکه کردم دهنشون باز موند

اخه من خیلی دهن لقم و ترسو 

میدونم نه میارن هیچی نگفتم

دیگه دلو زدم به دریا خداروشکر الان راضیم

منم بگم 😁😁😁 منم از شیر گرفتمش 🤪کم کم گرفتمشمن چندماه شیر شب نصف شبی ندادمبعد قبل خوابشو گرفتمبعد ...

به به پس تبریک به همه😍😄

من نبودم چقدر حرکت های مثبت کردید🤭

عاطفه مامانت گیر نداد چطور راضیش کردی😄

ارام من گهواره چوبی داشتم تا ده ماهگی خوابید دخترم تکون ریز میخوره بچه میخابه از بغل و روی پا راختتر ...

گهواره داره مهسان بغل تخت خودمون گذاشتم

ولی هی باید تکون بدی

گفتیم یکم سبک بشه کارامون

ولی دیشب قیمتا رو دیدم ارزون ترینش ۶ تومان

ارزش نداره برای چند ماه

سلام عزیزم چطوری با نینی چکار میکنی؟؟من زیاد نمیام ولی پیامتو دیدم گفتم حالی ازت بپرسم🥰

سلااام عزیزم خیلی ممنونم لطف کردی فدات❤️❤️❤️

والا نی نی هم خوبه خداروشکر

یک روز ساکت و سرحال

یک روز خیلی بی قرار

البته از دل دردش

فعلا صبوری میکنیم تا دوره اش بگذره

نارییین عزیز دلمممم ممنونخجالتم دادینخودمم تعجب کردم از خودم همه رو شوکه کردم دهنشون باز مونداخه من ...

عزیزدلم بهترین کار ممکن رو کردی

یهو با نتیجه دلخواه ببیننت😍

عاطفه عاطفه چقد گیر میدی بهش وای خدا مامانت راست میگه من هیییچوقت یک چیزی بخام دوبار تکرار نمیکنم اص ...

😄😄😄😏😏😏😏

بخدا خودش کلافه شده

شب یلدا سر شهرک بود گفت بیا دنبالم 😩 انقدر خودشو فحش میداد ک خدایا مامان من چرا اینطوریه

هی راه می‌رفت خودشو فحش میداد 🥲

طبق برنامم باید برج ۲عمل میکردمولی با پیش بینی ماه رمضان و گرمای اون موقع و افزایش قیمت اوردمش جلوتر ...

اره خیلی اذیت میشدی

زودتر خوشگل تر شدی 😎😎😎

فیس افاده قشنگ بود آفرین 😎😄😄

چقدر معلومه خوشحالی عزیزم 🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

منم سکوتو دوست دارم ولی بیدار موندن مزخرفی که نظم روزانتو بهم میریزه نه شب بیدار بمونم کلافه میشم ول ...

من کارام تکراریه 😄

نظم مظم نمیخواد 😄

پیام گذاشتم رفتم خوابیدم ساعت ۵ بود دیدم دارم جیغ میزنم شوهرم بیدارم کرده عاطفه بیدار شو خوابی نترس 🥲🤦🏻‍♀️

چنان جیغ زدم دخترمم بیدار شد طفلی نترسید فقط گفت اب اب اب اب پشت هم 😄