2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1269916 بازدید | 67469 پست
دقیقاااا منم وقتی حرف می زنیم نمی گم کجا گروه داریم و هیچ فقط می گم ی گروهی هست با دوستام و همکارام ...

من از سال ۹۴گروه دوستان مجازی دارم 

همسرم خودش اول به عنوان برادر خانمش برد تو یه گروه مختلط چون اویل گروههای دوستانه تلگرامی یکم اقایون زود پسر خاله شدن جان جان راه مینداختن و من خوشم نمیومد به عنوان اقا رفتم تو گروه میخوندم زیاد خرف نمیزدم بعد همونروزا با چندتا خانم یزدی و کردستانی اشنا شدم که هنوزم دوستیم بچه ی یکیشون هنوز اصلا وحود خارجی نداشت الان کلاس اوله 

یعنی از تمام لحظات بزرگ شدن این بچه ما با خبریم 

همسرم همیشه میگه حیف هست این گروهتون رو ازدست نده چون میبینه حالم خوبه باهاشون 

بیشتر از خواهرام از غصه هام باخبرن 

اینجام پارسال یه گروه پنج نفره خیلی صمیمی داشتم 

بعدش اومدم اینجا فقط توی سایت همینجا هستم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بهار منم تنها خلافم پس اندازم مخفی اونم هیچی نیست مبلغشالبته اومدن تو سایتم هست ک نمیدونه بدونه بد م ...

منم تا چند سال قبل 

مخفی م حقوقم بود 

که ب لطف ی سری چیزا و مسائل شفاف شد براش

ولی ی سری ک پاداش وواریزی  داشتیم یکی از همکارای مرد مون همسرم رو دیده بود سلام و علیکی گفته بود آره اینقد واریزی و داشتیم

بعدش دقیقاا قرار بود ما بریم مسافرت

و همسررم زنگ زد و ب شوخی  گفت خوب خدا رو شکر پولم رسید برات ما اونجا ی رستوارنی دعوت کن...

من کلا رفتم تو شوک گفت کی گفته

خدا کنه واقعااا چقد عالی...

گفت آقای ایکس...

سریع ب اون ی همکارم 

گفتم ب آقای ایکس زنگ بزن ببینمم چ زری زده...

بعد کلا دعواش کردیممم....آخرین بارت باشه گزارش ادارع رو بیرون میدی

و زنگ زدم همسرم گفتم وای اینجوری گفتی چقد خوشحالم کردی...

نه شامل ما خانما نشده..

فقط به آقایون دادن🤩🤩🤩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خود خدا مواظب باش لو نری

همسر من میدونه اینجا عضوم 

تازه بهش هم گفتم که براتون عکس گذاشتم 🫥🙄🫤🫤

فقط اگه خیلی بهش گیر بدم و رو مخش راه برم میگه هزااار بار گفتم اون نی نی سایتو پاک کن...😤😤😁😁😁

خدایا شکررررت 😙
همسر من میدونه اینجا عضوم تازه بهش هم گفتم که براتون عکس گذاشتم 🫥🙄🫤🫤فقط اگه خیلی بهش گیر بدم و ر ...

من وقتی بخوام یکم قناعتی پیش برم چپ چپ نگا میکنه میگه باز چی خوندی اونجا .اوایل خوب بود خوشم میومد از مدیریت ولی بعد دیدم نه دیدم به زندگی رو عوض میکنه فقط میخونم از هزارتا پست یکیش به دردم میخوره فقط و استفاده میکنم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بازی هایه عجیبی نیستن. چوو هنوز دو سالشم نشده. مثلا پازل، لگو، این چیزا. مثلا تو کا تون لوکوموتیو دی ...

این دوتا بازی که فرستادی رو داره 

فکر کردم منظورت بازی های دیگه ایه

خدایا شکررررت 😙
بازی هایه عجیبی نیستن. چوو هنوز دو سالشم نشده. مثلا پازل، لگو، این چیزا. مثلا تو کا تون لوکوموتیو دی ...

از بس این بازی ها رو بازی کرده دیگه دلش رو زده... دنبال بازی های جدیدم براش 

امروز هم باتری های کنترل رو دراوردم😈از صبح بهم چسبیده که باهام بازی کن.... هلااااک شدم 🥴😵‍💫😵‍💫😵‍💫

تی وی چه چیز خوبی بوده 🫤🫤

خدایا شکررررت 😙
اینا رو خودش درست میکنه کامل ببینه جا نمیخوره میگرده تا جای درستش پیدا شه.. کلی مهارتو باهم یاد میگی ...

اره خیلی خوبن اینا ولی خب دختر من دیگه براش تکراری شدن 

خدایا شکررررت 😙
عروسی دخترم دعوتت میکنم،😍

تبی‌دقت کردی خیلی از رسم و رسومات کرمانشاه و ایلامم 

کوهدشت کلا لرستان مث همه 

بیشتر کارهایی ک میگی مام انجام میدیم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود