2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270778 بازدید | 67565 پست
مثال بارز ایشلمیسن، ییسن(کارنکنی،بخوری)

حالا دعای مادر شوهر من برای شوهرم همیشه اینه : ایشلین،یین 

کار کنی بخوری 

خب لامصب یکم عطوفت به خرج بده 

بعد میگه کار نکرده پول دربیاری ارزش ندارد 

راستی سلام به همگی🥰😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی دوست عزیزم کجاییبابا یه نیم ساعتی بیا اینجا

سلام عزیز دلم ، والله نمیدونم از وقتی من کارهام زیاد شده میام میبینم صفحات اینجا هم این قدر رفته جلو من اصلا رشته کلامتون رو نمیتونم پیدا کنم . 😂😂😂😂 

اره گفتم دلش نشکنهباز ما دوریمخودش که نزدیکه معلوم نیست مردی بهش پشت کنه بخابه یا چی؟

وای نه اشتباه ریپ زدم جواب اون کاربر یهویی رو گفتم نده

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 بذار من کپه مرگمو بذارم زمین، بعد دوره بیفت تو سایت عمومی مسابقه شرکت کن فعلا ی ...

سلام جیران جااان😍

خدا سلامتی بده🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 بذار من کپه مرگمو بذارم زمین، بعد دوره بیفت تو سایت عمومی مسابقه شرکت کن فعلا ی ...

سلام جیران جون ، خوبی عزیزم ؟

خدا بد نده برای آلودگی هوا هم هست دیگه . 

ان شا الله خوب بشی زودتر عزیزم .🌹🌹🌹🌹

بچه ها یه نفر چوپون بود زیرخاکی پیدا کرد،جمع کرد رفت تهران😋🤪میگن خونه،مغازه،ماشین خریده،وضعش توووو ...

آخی خوشحال شدم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ایندفعه باید تعقیبت کنیم ببینیم کجاست خونت که انقد نگرانت نشیممممممم زززززززززززن🏹🏹🏹🏹🏹🏹🏹

بچه ها بیایین شب جمعه ای به جای کارای خاک برسری دست به دعا بشیم و بگیم:من پوووووووول میخاااامخدایااا ...

شوهرت نیست یاد دعا افتادی؟؟؟؟ 

تو ازوناش نبودی 

رفقا گول نخورید 

برنامه مستقل حسوده

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام عزیز دلم ، والله نمیدونم از وقتی من کارهام زیاد شده میام میبینم صفحات اینجا هم این قدر رفته جلو ...

راست میگی ما خیلی پر خرف شدیم جدیدا 

بازم بیا دوست داریم باشی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
متاهلیه بچه کوچیک داشتخونه اجاره،ماشین نداشت،خیییلی ساده بودزنش زرنگ بوددور وبریاش میگفتن این نمیتون ...

من امشبی رفتممم تو فازززش 

برا خودم کلی رویاا و داستان سر هم کنمممم 

راستی حرف اینه مثلا دوستان چطوری از هم حرف می زنن🤩

دیشبی می گفتم  دوستم گفته ی کیسه ی نمک داشته باشین زمان دل درد گرم کنید بزارین خوبههه🤩

بچه ها بیایین شب جمعه ای به جای کارای خاک برسری دست به دعا بشیم و بگیم:من پوووووووول میخاااامخدایااا ...

آخخخخخخخخخ مستقل هستم اینو هستم تو همون پستم نوشتم من پوووووووول میخوادم خدایا دقت کن اول «پ » داره امشب پوووووول بفرست😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣 هی خدا از خزانه ی بی کران نامحدود نامتنهی ات برای ما پوووووول بفرست خدایا مه کله پاره بیه پوووووول بده😴😴😴😴