2777
2789

بهم گفت ساعت شش صبح تو میری سر کار ؟

مدتهاست جاشو عوض کرده 

در واقع من میخواستم ب این بهانه بیاد تو اتاق مث سابق کنارم باشه ولی....

بهش گفتم بچه از خونه ننم نیاوردم ک توقع داری تنها بزرگش کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب قول دوستمون وقتی خودش ب نفهمی زده دوست ندارم رک بهش بگم ک دوباره با تحقیر جوابم بده

هرجور صلاح میدونی ولی شاید منظور بدی نداشته و قصدش تحقیر نبوده. فقط خواسته بگه سختشه صبح با کمخوابی بره سرکار. شاید اگه شما بگی به حضورش نیاز داری باملاحظه تر رفتار کنه.

هرجور صلاح میدونی ولی شاید منظور بدی نداشته و قصدش تحقیر نبوده. فقط خواسته بگه سختشه صبح با کمخوابی ...

وقتی میاد کنارم ی پتو برا خودش داره می‌ره زیر پتو خودش

مثلا میگه تو پتو می‌کشی 

این حس بهت دست میده ک دوست نداری پیشش باشی

وقتی میاد کنارم ی پتو برا خودش داره می‌ره زیر پتو خودشمثلا میگه تو پتو می‌کشی این حس بهت دست میده ک ...

من فکر میکنم اینا فقط سوءتفاهمیه که تو ذهن شما به وجود اومده و دلیل اصلیشم ذهن خوانیه‌. آقایون خیلی ساده فکر میکنن. اون احتمالا روحشم خبر نداره که از رفتاراش چنین برداشت هایی دارین. ما خانما هم خیلی ذهن خوانی میکنیم. یعنی بدون این که از طرف رک و مستقیم بپرسیم انواع منظورها رو برداشت میکنیم.

من خودم الان پتوم از همسرم جداست. به پیشنهاد خودم. گفتم بهش تو نصف شب پتو رو میپیچی دور خودت به من و بچه نمیرسه. اونم خیلی منطقی قبول کرد. قبل خواب هم بوسه و بغل رو داریم بعدش هرکس پتوشو میکشه رو خودش و میخوابه.