2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270759 بازدید | 67563 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@یهاجونی @امیدوارmm @پاییزمهر .....هر چند دیر هست ولی نوش جونتون قورمه و پلو و آش دوع😋😋@زرآلا@مه ...

سلام نازی جون خوبی؟ فدات شم🫂 بازم تاپیک ترکید؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بهار منم تنها خلافم پس اندازم مخفی اونم هیچی نیست مبلغشالبته اومدن تو سایتم هست ک نمیدونه بدونه بد م ...

من میدونه تو سایتم 

از خرفای دیفن مستقل جیران هم براش میگم 

حتی اینکه با امیدوار و رعدی مشترکیم در داشتن بچه کلاس دهمی ..

همیشه سوالاتمو میگه از گروه دانایان بپرس 

اما یه مدت رفتیم ایتا 

کلی عکس و گزارش لحظه ایی داشتم یکم ناراخت شد یه اتفاقی هم پیش اومد همزمان که بدتر شد دیگه ایتا حذف کردم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اره فامیلی واقعا مشکل زیاد هست،،،،اما ما چون از بچگی ۶تاعمو۳تاعمه باهم بزرگ شدیم همه قاطی عاشق شدن،، ...

بابات🤣🤣🤣🤣🤣قسم خوردم به شما دوتا دختر ندم🤣🤣🤣🤣🤣 به به عجب شبی🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه بازی فکری هایی ؟میشه عکسشون رو بفرستی؟

بازی هایه عجیبی نیستن. چوو هنوز دو سالشم نشده. مثلا پازل، لگو، این چیزا. مثلا تو کا تون لوکوموتیو دیده عاشق قطاره میگه چو چو. صداشو بلده. اونی که تو تی وی دید قرمز و ابی بود دو تا لگو کوچیک و بزرگ برداست گذاشت روی هم میگفت مهسا چو چو.. حالا عکسشو برات میذارم. 😍

ابجی مردی مگه حریف عشوه های تبی میشه😅😅تا میخواد تبی رو دعوا کنه تبی دکمه ها رو باز میکنه🤭🤭🤭🤭او ...

اصلا یه مرحله ی دکمه نمیرسه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اگه زن من بود نمیذاشتم از جاش تکون بخوره میگفتم فقط جمعیت ایران رو زیاد کنه اونم هر زایمان دوقلو یکی پسر یکی دختر😜😜🤣🤣🤣🤣

بازی هایه عجیبی نیستن. چوو هنوز دو سالشم نشده. مثلا پازل، لگو، این چیزا. مثلا تو کا تون لوکوموتیو دی ...

میگن اگه بچه تا قبل از سه سالگی بتونه دایره رو درست و گرد بکشه هوشش زیاده

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بازی هایه عجیبی نیستن. چوو هنوز دو سالشم نشده. مثلا پازل، لگو، این چیزا. مثلا تو کا تون لوکوموتیو دی ...

مهسا باهاش گردو بازی هم بکن، بلدی؟