2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1269044 بازدید | 67300 پست
هر خیانتکاری بالاخره دستش رو میشهخودشم از استرس میمیره که لو نره (مرد و زنم نداره)خودم یه داستانی رو ...

منم حتی مامانم مهمون داشته باشه تنها و بدون شوهرم نمیرم. یکی دوباری پیش اومده اونم شوهرم شب باید سرکارش میخوابیده منم خونه ی مامانم بودم. ولی خواهر شوهرم خیلی جاها تنها میاد الکی میگه نبود خونه. ولی واسه اینکه تنها بیاد نیازی نمیبینه که طذفو دعوت کنه، تنها میاد. حتی خونه ی خاله و عمه. 😏😏خیلی زشته به نظرم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میدونه تو سایتم از خرفای دیفن مستقل جیران هم براش میگم حتی اینکه با امیدوار و رعدی مشترکیم در داش ...

چ خوبه ک میدونه 

من میترسم بهش بگم اینجام از دست بدم 

میگم از اینجا ک ی گروه مدیریت هست میخونم دلی نمیدونه عضوم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

اخرین باری که من شاعد کتک خوردن بودن داییم زنداییم رو زد یهویی نگا داشتن میگفتن میخندیدن یهو داییم ی ...

وای منم دیدم همجین صحنه ای رو البته داییم به بچش یه حرفی زد، زنش گفت خودتی داییم عصبانی شد، بابام هی خواست اروم کنه زنش هی گفت و جیغ زد اخر داییم زد تو گوشش. اقا یه کولی بازی دراورد😏😏اخرشم رفت یه تکپوش گنددددهه خرید واسه عذر خواهی. 😁به قوا اون یکی زنداییم فحش کس دیگه داد، کتک خورد طلا رو کس دیگه گرفت، مسافرت از دماغ ما در اومد. 

بهار منم تنها خلافم پس اندازم مخفی اونم هیچی نیست مبلغشالبته اومدن تو سایتم هست ک نمیدونه بدونه بد م ...

برای من میدونه میام نی نی سایت

ولی تاپیک اقتصادی گفتم میخونم

کلا رو این چیزا گیر نیست

پس انداز مخفی هم آفرین به شما😍🤩

منم تا چند سال قبل مخفی م حقوقم بود که ب لطف ی سری چیزا و مسائل شفاف شد براشولی ی سری ک پاداش وواریز ...

چقد  بی‌شعور بوده مرده 

بگو آخه ب تو چ 

خداروشکر بخیر گذشت 😁😁😁

@یهاجونی @امیدوارmm @پاییزمهر .....هر چند دیر هست ولی نوش جونتون قورمه و پلو و آش دوع😋😋@زرآلا@مه ...

😍😍😘🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره دختر تا ۱۷۰که مانتو اندازش پیدا بشه 😅😅😅پسر تا ۱۹۶ اکیپسرم با همین منوال بره جلو سال بعد نارگ ...

خداحفظش کنه عزیزم 

من انقد زور میزنم برا پسرم ک قد بلند بشه 

چون خودم همسرم قدمتون متوسط