2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1193856 بازدید | 61286 پست
بچه ها راجع به ماری که همه باهاش شوخی کردیم که پول داده ببوسش و لبخند بزن... چون من مطمئنم هیچکدومتو ...

احسنت 😍😍😍😍

خدایی مردها هم دارن زیر بار مسیولیت زن و بچه هاشون له میشن

انصاف نیست اونا رو بر اساس پولی که دارن بسنجیم

اونام مثل ما با عزار امید و ارزو وارد زندگی جدید شدن

اونام دوست دارن با ارامش بخوابن بدون دغدغه

مدیرمون یک بار به من گفت خوشبحالتون

گفتم چرا

گفت شما استرس کار خودتو و داری

من باید حواسم به همه باشه ،هر اشتباهی از جانب نفرات من باید پاسخگو باشم

اون مرد هم ادمه دیگه از فضا نیومده که فقط وظیفه اش خوشبختی زنا باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میگفتی ضعیفه بلند شو نون بپز اون گوکولی مگولی هم که خانمت بود میگفت اقایی بلت نیشتم کع اینگونه گش ...

منم بدم میاد از این کار مهسان

بری در خونه همساده واسه تخم مرغ 😁

اصلا غرورم جریحه دار میشه

خوب نیست بابا.. 😜😜ستاد روحیه دهی به نارین

خوبه فقط نباید تبدیل به وسواس بشه 

من همه کارهام رو به تاخیر می ندازم 

چیزی به اسم آهسته و پیوسته ندارم

همه چیز دقیقه نود انجام میشه 

و چون فکر میکنم هرکاری رو باید به بهترین صورت انجام بدم در نظرم سخت میشه

دقیقا حتی اگه زیاد تو سایت باشیم میگن بیکارید و فلان کلی حرف درمیاد از توش... البته که خانم شاغل کار ...

کلا هرکسی اینجا باشه از نظر یکسریا بیکاره 

اما نمیدونن بحث اولویته

من شاغلم دو تا پسر دارم خونه م کلی کار داره اما اولویتم اینجاست

صبح تو اسنپم ولی میام اینجا ظهر رفتم آبدارخونه چایی بخورم باز اومدم اینجا برگشتنی از سرکار سرم تو گوشی بود و دورهمی رو می‌خوندم 

الان بچه ها مشغول خودشون هستن شام قراره از بیرون بیاد همسرم داره فیلم میبینه من باز اومدم اینجا

یکی همین وقت ها رو با چیزهای دیگه پر می‌کنه ولی به خودش حق میده به من بگه بیکار

ققنوس
اتفاق خاصی برام نیوفتاده مستقل جانپارسال که ثبت نام ماشین کردیم تحویل ندادن گذاشتن تیرماه امسال اول ...

به سلامتی عزیزم😍

ایشالااا که جور میشه🙏

امان از این افزایشه

برای هر مدل ماشین و هر کارخونه ای این کار رو کردن متاسفانه 

کلا هرکسی اینجا باشه از نظر یکسریا بیکاره اما نمیدونن بحث اولویتهمن شاغلم دو تا پسر دارم خونه م کلی ...

منم خیلی سر میزنم. مثلا الان لباس ریختم لباسشویی ولی اینجام خوندم. ابچکونم خلوت کردم. با پسرم بازی هم کردم حتی.. 😬😬

دقیقا درسته 😘😘😘😘

مستقل همیشه حرفای درست میزنه😎

🤪🤑

زندگی الان، اونم تو شهرای بزرگ، مخصوصا تهران کار یه نفر نیست( یعنی هست ولی درصد کمتری هستن) 

ما اگه شهر همسرم زندگی میکردیم قطعا هزینه هامون کمتر میشد ولی مسلما پیشرفت الان رو نداشتیم

هر چی میخری فقط پارسیان نخر می‌دونم پونصد تومن شاید نصف پول یکی از خواسته هات نشه ولی خرجش کن و به ه ...

نه دیگه پارسیان تا اطلاع ثانوی تعطیل...

من هرچی فکر میکنم میبینم خواسته ندارم! 

بچه ها چندتا از خواسته هاتونو بگین من یکیشو انتخاب کنم برم برا خودم برآورده کنم 🫠😁

بچه ها راجع به ماری که همه باهاش شوخی کردیم که پول داده ببوسش و لبخند بزن... چون من مطمئنم هیچکدومتو ...

چرا خش نمیدی بده گناه دارن خیلی گرونیه🥺انقد دلم میسوزه براشون🥺همیشه میگم خدایا دمت گرم منو مرد نیافردی 🥲 

دیروز وامروز رفتم بازار خیلی گرونه همه چی....گفتم الان که وقت دارم وهوا خوبه بگردم تا لباس خوب پیداکنم برا خواستگاری ومراسما... کاپشن برای پسرم ۱۸۸۰مگه چقد میخواد بپوشه؟! 

مِه کله نکِشِنه🤕🤕🤕🤕امروز خواستم قسط بدم۱۱۶۸یهو دیدم زده سه میلیون و۸۰🙄نگو سود سالیانش وقتش اللان بوده🤕🤕🤕🤕 

هیچی فعلا هنو چیزی پیدا نکردم فقط برا پسرم کاپشن خریدم چون کاپشن قبلیش براش یکم کوچیک شد وگفتم مخصوص مدرسه باشه این مخصوص بیرون وجایی رفتنی... 

بچه ها شما این دانشکده ی دندون پزشکی دندون درست کردین تاحالا؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
به سلامتی عزیزم😍ایشالااا که جور میشه🙏امان از این افزایشهبرای هر مدل ماشین و هر کارخونه ای این کار ...

اره 

ولی خب خیلی دردسر شد ۱۸۵ تومن تو ۵ ماه جور کردن واقعا راحت نیست

میدونی چند نفر حواله هاشون رو فروختن چون نتونستن پر کنن

حالا جالبه دیروز رفتم نمایندگی دعوتنامه رو بگیرم میگم پولو واریز کنیم کی ماشین رو تحویل میدین، یه بند دعوتنامه رو نشون داد نوشته ۷۵ روز دیگه🥲

خب لعنتی دردت چیه پولو که داری کامل میگیری یعنی چی دوماهونیم دیگه تحویل میدی

ماهم الان بی ماشین

یعنی کاملا روحیه ام بهم ریخته همه جوره

از خودم بدتر همسرم بنده خدا کارشم با ماشین زیاد بود

تو چیکارا میکنی

نی نی نیاوردی🤩

2810