2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1192165 بازدید | 61216 پست
آنلاین شاپ هم اجازه نمیده بزنی؟منم با جیران موافقمولی خودتو به یه چیزی مشغول کن کلاس خیاطی آرایشگری ...

نه،باپول درآوردن من مخالفه،

میگه اون موقع منو آدم حساب نمیکنی😡بخدانمیدونم چیکار کردم که این فکرو میکنه،

وگرنه میخواستم برا مامانم پیج بزنم وخودم فعالیت کنم،نزاشت😂

فعلا فک می‌کنه بیخیال شدم،ولی شدیداً دارم اطلاعات کسب میکنم ببینم چیکار میشه کرد

و تهدید کردم که اگه چیزی خواستم حق نداری بگی ندارم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمون کردیم که...🤪منم یبار که خیلی عصبی بودم گفتم هنوزیادشه 😡اره باباکی حوصله داره بره😂😉نه من ه ...

ای بابا 

لیست لباست که لازم داری با ماژیک قرمز بنویس بزن رو در یخچال  

من یه زمانی مثل شما بودم ،دیدم دیگران خییییلی راحت و شیرین خرج میکنن ،از پولی که حق ما بود 

متاسفانه دیر به خودم اومدم 

حتما تقاضا کن عادی میشه برات 

ماری خانوم ما همه اینجا شوهرامون رو سانسور میکنیم هر زندگی مشکل خاص خودشو داره بی خیال ،به قول خانوم ...

اقا اعتراف میکنم هفته پیش دوران pms بودم همسرم رو اژدهای هفت سر می دیدم. الان یه کم مهربون شده انگار 🤣

اقا اعتراف میکنم هفته پیش دوران pms بودم همسرم رو اژدهای هفت سر می دیدم. الان یه کم مهربون شده انگار ...

بهت گفتم که من 

گفتم الان عصبانی و ناراحتی 

دو روز بعد نظرت عوض میشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
نازی کلا صورت مسئله کار کردن واسه من وجود نداره،چون همسرم اصلااااا موافق نیس🥴😅گفتم اینجا یه راهکا ...

ببین من همیشه اینو میگم کار کردن خوبه اصلاااا بد نیست خب.

ولی کاری که جوش و اون کار دوست داشته باشی و صرفا بعدها که بچه هامون بزرگ شدن کار و مشغله مون کمتر میشه..... برای جلوگیری از افسردگی و فکر و خیال باطل خوبه. 

بعضی کارها درسته پولش خوبه ولی واقعااا استرس و اعصاب خوردگی داره..... همین مادرخانومی ببین کارمند بانکه خیلی شغل باکلاس و شیکی هست😅😅حقوق و مزایا خوبی هم داره ولی کار بسیار استرس زا و همش میاد میگه ریسسمون برا چیز الکی اعصابم خورد میکنه و ناراحتم میکنه. 

ولی میدونی چیه تو فقط چون شهر کوچک هستی و بیرون نمیری اینطور حس کار کردن پیدا کردی.... اگه خودت به تنهایی بیرون بری خرید کنی (چه برای خونه،چه برای خودت) شک نکن اونقد حس کار کردن نمیخواد. 

کار کردن فقط یه چیز خوبه..... اینکه هر ماه یه مبلغ خوبی میاد حسابت😅😅..... و تو میتونی هر طور شده یه ماهانه برای شوهرت مشخص کنی و برات بریزه اینطوری انگار شاغلی تازه بدون دردسر و اعصاب خوردگی😎😎😋😋😋

این غرش شیرت برا لین موقع به کار بگیراااا لرزه به تنش بنداز😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام خوبی؟؟ چی بگم والا نمیدونم😁 کلا من غرورم با صد تا مرد جنگی برابره🤣🤣🤣🤣‌ سعی میکنم از کسی چی ...

چقدر منی 

من پدر و مادرم با افتخار میگفتن دخترا از پس خودشون برمیان

همین تعریف ها هی به ما پر و بال داد

ققنوس
ماشالله به انقلاب حدید تشکر بعد از قورمه سبزی لازمه یا زوده هنوز 😅😅🤣🤣🤣عاطفه هم نمیاد

به قول نازی یه سرویس جواهری چیزی باید بخره. ۵۰۰ تومن تا سر کوچه بری تموم شده که نهایتا یه بوس 😬

اقا اعتراف میکنم هفته پیش دوران pms بودم همسرم رو اژدهای هفت سر می دیدم. الان یه کم مهربون شده انگار ...

آره بابا  

هورمونها قاطی پاتی میشن به هم میریزیم 

منم در این مورد به همسرم توضیح دادم میگه عهههههه در این حد یعنی؟ 

میگم آره بابا به پر و پام نپیچ دست خودم نیست 

یه حالت افسردگی خفیف مییاد سراغم. 

میگه باشه ولی یادش می‌ره  

سلاااام ما با مادر شوهر دو شهر متفاوتیم اهل دعوت و اینا هم نیستن خدا حفظشون کنه محفلتون گرم ،دلتون ...

فدات عزیزم

مابا هردوفاصلمون باماشبن پنج دقیقه راهه😅

انشالله به شمام خوش بگذره😍

به قول نازی یه سرویس جواهری چیزی باید بخره. ۵۰۰ تومن تا سر کوچه بری تموم شده که نهایتا یه بوس 😬

پس یادت نره شب بوس رو بدی 

مدیون نینی سایتی خبرشو ندی 🤣🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
رفتم کشومو باز کردم لباس بردارم دیدم حاج آقا ۵ تا تراول صدی گذاشته تو کشوم. این شکلی شدم 🤩 این لحظ ...

پر طبل شادمانه بکوب

خیلی خوشحال شدم 

اون تراول ها منو اندازه پنج تا صد دلاری خوشحال کرد 

خوشحالیم مداوم باشه 

فقط لطفا با این پول فکر پس انداز نباش همش رو خرج خودت کن و به همسرت نشون بده که خرجش کردی 

ققنوس

را نداره 

جان تو نمیشه 

دست خوش یه طلاق رو دور از جونت باید بگیریم 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810