2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1193883 بازدید | 61286 پست
ماری برو نادری اهواز به دزفول فک کنم ۱/۵ساعت راه هست.... پاساژ دزفول رفتم کمه یا خیلی گرووون. برو با ...

من ۵۰۰ تومنمو زدم زیر بغلم میخوام برم کیانپارس خرید... اووووه چه خریدی بکنم من😁🤣

اگه هنوز شوهرش ندادی به لباس خوابم میتونی فکر کنیسسکی منظورمه ها

نهههه سسکی مسکی تو کارم نیست 

لباس خواب نهایتا تاپ ش ورت ساده میپوشم

یه دونه لباس خواب دارم اینقدر نرم و گوگولی و ابریشمیه ولی فکر کنم کلا دو سه بار پوشیدمش. حس میکنم خیلی خانم میشم. دوس ندارم اونقد خانم باشم! 😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماری برو نادری اهواز به دزفول فک کنم ۱/۵ساعت راه هست.... پاساژ دزفول رفتم کمه یا خیلی گرووون. برو با ...

کیانپارس دیگه مثل قبل خیلی گرونتر از بقیه جاها نیس چندتا پاساژ جدید هم زدن برا خودش یه شهره 

اینقد باحاله روح جلا پیدا میکنه😄

ماری بیا اهواز فقط پاساژ گردی کن اونموقه نیازهات یادت میاد 

کیانپارس دیگه مثل قبل خیلی گرونتر از بقیه جاها نیس چندتا پاساژ جدید هم زدن برا خودش یه شهره اینقد با ...

اینجا یه پاساژ داره من و همسرم هروقت میریم اونجا فقط چشم چرونی میکنیم. هردو نامحسوس😁 اینقدر که همه ترگل ورگل و لاکچری ان و به خودشون رسیدن. به همسرم میگم ببین پول با آدم چه ها که نمیکنه!

اهواز که دیگه احتمالا واویلا باشه 

تسبیح 😆😆😆با شلوار کردی و رکابی سفید هم تنش کن

آره رکابی باید بخرم عالی میشه با دستمال یزدی😁😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مامانم برداشت همون روز یه ذره سوزش داره... پمادشو به موقع بزنی زود خوب میشه بیشتر جاش قرمز میشه مگه ...

خالی خالیام سطحی هستن  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️