2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1191432 بازدید | 61172 پست
نه دیگه پارسیان تا اطلاع ثانوی تعطیل...من هرچی فکر میکنم میبینم خواسته ندارم! بچه ها چندتا از خواسته ...

اگر چیزی نیاز نداری یه رژ قرمز بخر یا لباس زیر

منم مثل خودت مینیمالم احتیاجاتم کمه اما همیشه محصولات مراقبت پوست و مو نیاز دارم ولی اونا قیمتشون بالاست 

ققنوس
نه دیگه پارسیان تا اطلاع ثانوی تعطیل...من هرچی فکر میکنم میبینم خواسته ندارم! بچه ها چندتا از خواسته ...

مانتو چندتا داری؟مانتو پاییزه داری؟ لباس زیر؟ کفش وکتونی؟ 

راستی ماری ساکن کجایی؟

ضدآفتاب ولوازم آرایش؟

من خواسته هام زیاده:عینک آفتابی خوب میخوام💔بوت چرم میخوام💔مانتوهای پاییزه میخوام💔کاپشن کوتاه میخوام💔 پالتو کوتاه وبلند میخوام💔 جوراب 😁 شال.... تیشرت ها... ش ر و ت...شلوارخونگی....شلوار مناسب استایل جدید.... کیف مشکی...

بقیه رو که حوصله ندارم بنویسم یهو قضیه کاراکاسی میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خش نمیدی بده گناه دارن خیلی گرونیه🥺انقد دلم میسوزه براشون🥺همیشه میگم خدایا دمت گرم منو مرد نیا ...

پاییز میدونم گرونی هستااا و قیمت دندون پزشکی هااا زیاد 

ولی برای دندونت اگه میتونی برو دکتر درست و حسابی چون جای بد بری باز دوباره یکسال بعد باید هزینه کنی. 

شوهرم دندونش پیش دکتری که تحت بیمه تکمیلی بود انجام داد یعنی هیچ پولی نداد عصب کشی و روکش کرد.... یکسال نشده روکش دندونش شکسته.و مجبوره دوباره بره جای دیگه تا روکش کنه براش. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
پاییز میدونم گرونی هستااا و قیمت دندون پزشکی هااا زیاد ولی برای دندونت اگه میتونی برو دکتر درست و حس ...

ااااااییییییی نازی همین تازه تو فکرت بودم گفتم کجاست نمیاد🤭 خوبی؟سلام🤦

آره دقیقا همینو میدونم ولی شفت شدم😁 ما پیش دکتر خوب میریم۹ساله که پیشش میرم قبلا تو شهرمون هم که بودم بهترین جا میرفتم.... دقیقا مثل دندونای جاری وبرادرشوهرم چندین روکششون به چوخ رفته وکلی هزینه باید بکنن.

شوهرمم وقتی گفتم دانشکده رو فقط نگام کرد که فهمیدم این نگاه محاله راضی شه🤕 نازی خیلی میشه پولش ☹️ دیگه طلا نمیخرم ومیرم تو خط دندون پس.

هووووو آدم پول داشته باشه راحت بره رو تخت دندون پزشکی لم بده(من عاشق دندون پزشکی هستم)... برا کلی لباس بخره.... 

دلم میخواد یه سفر خوب برم همه چی آماده باشه من فقط چیریک چیریک عکس بگیرم😎

اصلاچقد لباس بچگونه واردتی خوشگلن🥺 اصلا آدم به فکر سلامتیش نباشه وکلی چیزای مضرررررر بخوره☹️😁 

منم هرچی مهسان گفت مستقل جان 😉☺️تازه اینسری گلابم تموم شده بود و سفارشاتم فعلا نرسیده بودن تو یه حر ...

مستقل ما گردو هم خورد میکنیم ومیریزیم خیلی خوشمزه میشه.

دخترا پروژه ای که مد نظرم بود فعلا منتفی شده

حالا 

ما ‌پارسال به اسم شوهرم ماشین ثبت نام کردیم

الان پیام اومده که بیاین برای ‌واریز پول

اینو لازم نداریم 

به نظرتون طلا بفروشم اینو بخریم بعدش گرون شد بفروشیم؟

پول نقد دستمون نیست 

جا برای نگهداری ماشین داریم (البته خونه خودمون نه)

میگن ماشین داره گرون میشه

از اخبار ماشین خبر دارین؟

چرا خش نمیدی بده گناه دارن خیلی گرونیه🥺انقد دلم میسوزه براشون🥺همیشه میگم خدایا دمت گرم منو مرد نیا ...

خش میدم. ولی پولی نیست.. 😍😍کاپشن پسر گلت مبارکش باشه.. 😘😘😘به دل خوش بپوشه.. 

خش میدم. ولی پولی نیست.. 😍😍کاپشن پسر گلت مبارکش باشه.. 😘😘😘به دل خوش بپوشه..

نه همون پول که میده وخرید میکنه دعاش کن وبوسش کن😍 سلامت باشی عزیزم ♥️♥️♥️

مانتو چندتا داری؟مانتو پاییزه داری؟ لباس زیر؟ کفش وکتونی؟ راستی ماری ساکن کجایی؟ضدآفتاب ولوازم آرایش ...

پاییز همش ۵۰۰ تومنه به اینا نمیرسه 😂 وگرنه منم ازین لیست خوشگلا دارم. عینک میخوام. کیف میخوام. یه ساعت خوشگل دیدم اونم میخوام. کفش هم دارم ولی دلمو زدن و بازم میخوام. جنوبم کاپشن نیاز نمیشه. ولی دوس داشتم یه بارونی بخرم که چیز مناسبی تو بازار پیدا نکردم

دلم لباس خونگی جدید میخواد ولی با ۵۰۰ که لباس نمیدن بهم 😁

هووووو آدم پول داشته باشه راحت بره رو تخت دندون پزشکی لم بده(من عاشق دندون پزشکی هستم)... برا کلی لب ...

وای دندون پزشکی 

خیلی سخته که

من اینقدر دندون پزشکی رفتم دیگه صندلی اش رو میبینم میترسم

ولی بقیه اش رو هستم 😉😉😉😉😉

نه همون پول که میده وخرید میکنه دعاش کن وبوسش کن😍 سلامت باشی عزیزم ♥️♥️♥️

اون که البته ازش تشکر میکنم از معصومه یاد گرفته میگم خدا برکت بده به مالت 😊مثل قطره های بارون برات مشتری بیاد. اونم کلی ذوق میکنه 😆

جیران چرا همه چیز قاطی میکنی با هم گلی منظور منو بد برداشت کردی هاااا همه ما آگاه هستیم و میدونیم شو ...

آها 

پس احتمالا گرم گپ و گفت بودی یه مدلی تایپ کردی که حسش متفاوت بوده 

یا من حواسم پرت بوده جور دیگه خوندم 

الان فهمیدم 

مثل اون وقتایی که یکی شاخ میشه آدم میگه اووووووووووووووه حالا انگار چی کار کردی 

گرفتم چی میگی 

ولی بازم ماچ خوبه🙄🙄🙄 🤣🤣🤣🤣 

تغییرات یه شبه نیستن 

زمان میبرن 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
آخی دلم سوخت به حال آقایونیعنی دیگه کولباش نکنم؟ من تازه میخواستم شروع کنم 🙄

تو چرا عین کش تنبون هی در میری؟؟؟ 

تو کولباش کن 

تو این جملات برات قفله 

تو اون وری باش 

صبح به صبح باید دسته بندیتون کنم. 

یه سری اینور یه سری اونور