2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1192248 بازدید | 61219 پست
جیران الان که زندگیا جوریه دونفر هم کار میکنن باز نمیرسونن یه خونه ساده یه ماشین معمولی میشه نهایت. ...

آره 

ولی یه سری مشاغل هم کار گِله 

اسما شاغلی، ولی رسما حقوقت هزینه هات رو پوشش نمیده. 

از نظر اقتصادی، خانوم بمونه خونه از نظر اقتصادی به نفع تره. 

حالا یه سری کار هم اولش پایینه اما امید به آینده هست 

با اون کار ندارم 

یه خانومی رو میشناسم،همسر خوب و با شغل خوبی داشت، با این داستان که میخوام مستقل شم و .... رفت تو یه سازمان دولتی 

اسمش این بود تو تیم تشریفاته 

شغلش خدماتی بود 

اسم رو شیک کرده بودن 

آخرش هم آتیشی تو زندگیش افتاد جدا شدن 

یکی هست شاغله ازدواج می‌کنه. وسط درسیه که مشخصه میخواد شاغل شه. اونا فرق می‌کنه 

یه سری ها واقعا زندگیشون مهمتره،ارزش چنین ریسکی رو‌ نداره. 

الان همسر یها سخت گیره. بره سرکار اوضاع سخت تر هم میشه. من بعضی وقت ها تو نی نی سایت شوک میشم. مثلا یکی تاپیک زده بود همکار خانوم به شوهرم زنگ میزنه‌. براش سخت بود. خب مردهای با این تیپ فکر هم داریم. 

چطوری میشه اینا رو هندل کرد؟ 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
آره شوهر من سخت نون میگیره😁 عب نداره آره زیاد مراعاتش رو میکنم🤣 ولی خب عب نداره😁😁😁

جیران از حرفات متوجه شدم خیلی وقت پیش ها؟؟؟ 

اصلا با شوهرت راحت نیستی..... یه حس خجالت شرم احترام چه میدونم چیزی بینتون هست که نمیتونی راحت اعتراض کنی نه حرف بزنی نه احساست و غصه و چیزهایی که ناراحتت میکنه راحت به زبون بیاری. چراااااا اخه؟ 

یه بت ساختی ازش انگار و فقط احترام و حس خوب و حال خوب براش ایجاد کنی؟ 

خودت قوی و محکم و مستقل همش نشون میدی به شوهرت که به کسی نیاز نداری..... اخه چرا؟ 

من از تک تک پست هات اینو برداشت کردم و میکنم.... چرا باهاش صمیمی نیستی چرا راحت حرفات به زبون نمیاری چرا اخه.... به نظر من هیچ کس نزدیکتر از شوهر به آدم نیست باید با هم رفیق و دوست باشن. 🤔

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخون بیا سوالت منو جواب بده من از شیرلز رفتیم یه جای دیگه و دور از پدر و مادرم😔@مهسان_اندیشه مهسان ...

اها شما بودی بیخبر رفته بودی شهر دیگه؟

به به حسابی ذخیره کن این روزا و لحظه ها رو تا زمان دوپینگ و ملاقات بعدی شارژ بمونی 

خونه مادر چایت سرد شه و دلت گرم 

جیران نیگا منم بلتم ازاین جملات قصار

تگ هم نمیشی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اها شما بودی بیخبر رفته بودی شهر دیگه؟به به حسابی ذخیره کن این روزا و لحظه ها رو تا زمان دوپینگ و مل ...

اره گلی من بودم

اهووووم😋😋😋واقعا کاش میشد از بوش و حال و هواش آدم با خودش میبرد جای دیگه. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
چرا؟؟؟؟؟ 😁😁😁😁 مامانم میگه تازه اسباب کشی کرده بودن همون روز اول کامل مستقر نشده بودنسر ظهر بوده ...

خب میگفتی ضعیفه بلند شو نون بپز 

اون گوکولی مگولی هم که خانمت بود میگفت اقایی بلت نیشتم کع 

اینگونه گشنه میماند 🤣

من نزدیک پونزده ساله اینجام هنوز در همسایه هارو نزدم 

فقط با یکی دوستم که شوهرش سید هست براشون غذا میوه ..میبرم جهت قران خونی و فاتحه دادن برا امواتم 

سلاممربای بادمجان فوق‌العاده خوشمزه و مجلسی تشریف دارهدوست عزیز بادمجوووونه دیگه،،،،🤣

اخه من کلااا بادمجون نمیخورم 

چندسالی هست در حد مزه ممکنه بخورم 

فقط هم از اون مدل که با گوجه سرخ شده قاطی کنم له بشه 

هم دوس ندارم هم اینکه حالم یه جوری میشه از خوردنش انگار تهوع میگیرم ضعف میکنم نمیدونم

بچه ها من پام درد میکنه دیسک هم انگاری زده به پام کلللللییی کار هم دارم تو خونه ساعت ۴هم باید برم مد ...

هنوزم که انلاینی دختر 

مدرسه نزدیکه دیگه میرسی 

پاشو خاضر شو عزیز خوشکل

نخون بیا سوالت منو جواب بده من از شیرلز رفتیم یه جای دیگه و دور از پدر و مادرم😔@مهسان_اندیشه مهسان ...

انشاالله که برات خیر باشه❤

همون یدونه بچه رو دارم

کارمم همون قبلیه

مدیریت نکنیم چه کنیم😅

آره ولی یه سری مشاغل هم کار گِله اسما شاغلی، ولی رسما حقوقت هزینه هات رو پوشش نمیده. از نظر اقتصادی، ...

اخ امان امان از شاغل شدن بعضی خانما 

که پولشون عین شمشیر جلو در خونه آویزونه هرمی رد شه برش میخوره 

خانم انقد منت میکنه که اخر به قول شما زندگی میپاشه 

یاهمین همکار جنس مکمل داشتن اینو دیگه برنمیتابند اقایون (بعضیا)

الهی همه ی زندکیا شیرین باشه اروم باشه بچه ها محبت مادر و پول پدر رو داشته باشن 😄

هنوزم که انلاینی دختر مدرسه نزدیکه دیگه میرسی پاشو خاضر شو عزیز خوشکل

دیدی چه بی خیال و بی برنامم🤪🤪🤪

یکم از من یاد بگیرید 

تااااازززه خونه هم بازار شامه

این کوچولو هم نخابید

وقتی بچه ها میرن مدرسه من دوس دارم فقط لش کنم

2810