2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304854 بازدید | 70692 پست
دقیقا درست میگی عزیزم در کنار سادگی همسرم بدشانسی هم می‌آوردیم می‌دونی همین الان هم نسبت به بچه هام ...

عزیزم کاش اگه امکانش هست یه قربونی بدین ،بین نیازمندا پخش کنید ان‌شالله مشکلاتشون حل میشه 

عزیزم کاش اگه امکانش هست یه قربونی بدین ،بین نیازمندا پخش کنید ان‌شالله مشکلاتشون حل میشه

انشاالله اگه در توانم باشه و یخورده دستمون باز بشه حتما این کار رو میکنم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دل 🤗♥️😊ان شاالله ک حالتون خوب باشه..اومدم بخوابم انقدر داییم خروپف کررررد صدای خروپفاش ...

منم باید اراده کنم برم باشگاه. البته اول میخوام برم استخر.. یه دفعه برم ورزش بدنم تعجب میکنه. 😁😁😁

سلام بچه هاخوبین؟میگم این pms هم چیز بدیه هاچند روزه از نظر روحی در نوسان کامل به سر میبرمهی حس گریه ...

منم داغونم 8 روزه سرما خوردم خوب نمیشم. Pms لعنتی اون هفته بود 10 بار با شوهرم دعوام شد🥴🥴الانم پریودم هنوزم اعصاب ندارم شدم بمب ساعتی حالم جسمی روحی داغون. 😤😤😤😩😩😩

دقیقا درست میگی عزیزم در کنار سادگی همسرم بدشانسی هم می‌آوردیم می‌دونی همین الان هم نسبت به بچه هام ...

عزیزم واقعا درست میگی

بدشانسی هم زیاد میارین

به عنوان پیشنهاد میگم اگه در توان یا اعتقاداتت بود انجام بده

اول قربونی بدین حتی شده یک خروس و بین فقرا پخش کنین

و بعد یک ذکر خیلی خوبی رو دوست خوبمون در همین تاپیک گفت رو به مدت دو ماه روزی ۴۰۰ مرتبه بخون

ذکرش اینه:

أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذی لا إِلـهَ إِلاّ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ، هُو الرَّحْمنُ الرَّحیمُ ، بَدیعُ السَّماواتِ وَ الأَرْضِ ، مِنْ جِمیعِ ظُلْمی وَ جُرْمی و إِسْرافی عَلی نَفْسی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ

از داشته هاتون هم پیش کسی حرف نزنین. از عشق و علاقه و وفاداری همسرت حرف نزن.

شاید باورت نشه همین که همسرت دوستت داره و به حرفت احترام میذاره و بی احترامی خاصی نداره و وفاداره، برای دیگران چقدر حسادت برانگیزه. کافیه دلشون هم سیاه باشه تا اینطوری بشی. از محبت همسرت هم هیچی نگو. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
منم داغونم 8 روزه سرما خوردم خوب نمیشم. Pms لعنتی اون هفته بود 10 بار با شوهرم دعوام شد🥴🥴الانم پری ...

ای جانم 

بهت حق میدم

خیلی سخت میگذره

اما فقط خودت میتونی خودتو آروم کنی

یک موزیک قشنگ برای خودت پخش کن. یک خوراکی شیرین هم بخور. حالت بهتر میشه.

در جواب من نگفته بودی اما حالتو درک کردم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ای جانم بهت حق میدمخیلی سخت میگذرهاما فقط خودت میتونی خودتو آروم کنییک موزیک قشنگ برای خودت پخش کن. ...

قربونت. پسرم میاد سمتم باباش دستشو میگیره دو تایی فرار میکنن. در این حد. 😂😂😂

قربونت. پسرم میاد سمتم باباش دستشو میگیره دو تایی فرار میکنن. در این حد. 😂😂😂

ای جاااااانم😍😍😍😍

فقط پسر داری؟

خواهر منم پسر داره فقط. ۳ تا 

توی خونه اش مثل ملکه هاست. از سرکار میاد یکی جوابشو در میاره یکی آستین مانتوش رو در میاره یکی کیفشو براش میاره😂😂😂😂😂

الان یه سوال برام پیش اومداون چیزی که ته طرف شیره انگور میمونه، خاکه؟؟

نه عزیز خاک رو که داخل آب انگور صاف شده نمیزنن برا جوشیدن 

معمولا قند خود داخل شیره هست نه نشین میشه 

اگه بزاری داخل آب گرم دوباره به حالت قبل برمیگرده البته خب دست میبرن در هرکاری و گند میزنن بهش 

من بازاری نگرفتم تا حالا 

خودمون درست میکنیم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بله عزیزمفایل پی دی افش رو هم گرفتم. ولی اگر خود تاپیک رو بخونی خیلی بهتره چون با نظرات کاربرا هم آش ...

منم یکی از اعضای خاموش اون تاپیک بودم، خیلی دلم میخواد دوباره بانو سایت بیان