2777
2789
عنوان

قلیون🚭

506 بازدید | 46 پست

نمدونم چرا وقتی میکشم بعدش حالم بد میشه 

تپش قلب ، کلافگی 

اولش هوس میکنم بعد حالم بد میشه 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مثلا بیست تا پک می‌کشی

۱۰ تاشو نده تو گلوت

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

الان بدنت چطوری باید بهت بفهمونه قلیون بهش نمیسازه؟

نکش دیگه؛ خوب نیست.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

نکش

اره نباید بکشم 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

اگه مثلا بیست تا پک می‌کشی۱۰ تاشو نده تو گلوت

کلا میدم بیرون 

چون داریم رسما سم وارد بدنمون میکنیم😂😂😂😂😂

تنباکوهایی ک ما داریم

مثل قدیمیا نیست ک زنا میکشیدن و طوریشون نمیشد 

ما رسما اسانس و سم میکشیم

بذارش کنار کم کم

سخته ولی شدنیه

الان بدنت چطوری باید بهت بفهمونه قلیون بهش نمیسازه؟نکش دیگه؛ خوب نیست.

چشم