2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1306565 بازدید | 71014 پست
همسر من به بچه ها میگه برید کنار وگرنه مامان میخوردتون . 😂😂😂😂😂من قبل از بچه دار شدن به این شدت ...

همسرمنم یه چیز تو این مایه ها میگه اون لحظه دوس دارم بترکونمشششششش🥴🤣🤣🤣🤣🤣 چون انرژی میذاریم.... واینکه وقت کمتری برای خودمون داریم....من منتظرم یکم کوچیکه بزرگ شه،بزرگه میگه اسم بچه چهارم رو میخوای چی بذاری🙄🙄🙄🙄میگه چهارتا بچه بیار مردم چهارتا چهارتا بچه میارن تو همین دوتا رو خسته میشی🥴🥴🥴الان که خسته نمیشی من کمکت میکنم زبونننننننننششششش هوووووف🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ساده و زود باوره فکر می‌کنه همه مثل خودش فکر میکنن یا نیت همه خیره اصلا یک درصد به اینکه طرف در ...

متأسفانه بابای منم همینطوری بود و همه پول ها رو تموم کرد

ازش همه پولها رو بگیر و خودت مدیریت کن

زمین یا هرچی هم میخرین به اسم خودت کن

باهاش حرف بزن بگو این بچه ها وقتی بزرگ شن ممکنه ما رو نبخشن درسته که پدر مادر وظیفه ندارن پولی بدن. اما اگه میتونستن جمع کنن و با اعتماد بی جا همه رو تموم کردن، به حق بچه ها ظلم کردن.

دیگه مثل گذشته نیست که هرکس خودش زحمت بکشه به همه چی میرسه

الان تا حمایت والدین نباشه نمیشه تکون خورد.

مامان من میگه یک همسایه داشتن این پسره دیپلم فنی گرفته همون روز استخدام رسمی اداره برق شده

قبلا اینطوری بوده. خودش زحمت کشیده به همه جی رسیده. الان کی ققط با صرف داشتن مدرک تحصیلی به ثروت میرسه?

حرفهای منو جدی.  با اخم نخونیا. اتفاقا دارم با لبخند برات می‌نويسم. اما تو به شوهرت و بدون اخم بگو اینا رو

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
متأسفانه بابای منم همینطوری بود و همه پول ها رو تموم کردازش همه پولها رو بگیر و خودت مدیریت کنزمین ی ...

دقیقا👏👏👏👏👏ولی من به عنوان یه مادر وظیفه ی خودم میدونم برای بچه هام ارث بذارم وحمایتشون کنم چون واقعا سخته.حتی برای بچه ی دوم گفتم باید یه زمین دیگه بخریم که بچه ی دوم بیارم شرطم این بود‌.

دقیقا👏👏👏👏👏ولی من به عنوان یه مادر وظیفه ی خودم میدونم برای بچه هام ارث بذارم وحمایتشون کنم چون ...

برای خودت باقیات الصالحات میخری عزیزم

حالا اینکه حتما زمین بخری بعد بچه بیاری هم سختگیرانه اس

میتونی بچه بیاری اما هیچ وقت هدفت یادت نره. در حین زندگی تا میتونی طلا بخر و به مقدار قابل توجه رسید تبدیل کن.

هدفت این باشه که برای جشن فارغ التحصیلیشون یک خونه یا یک ماشین یا یک زمین بهشون هدیه بدی

هرکدوم باشه ۱۰۰ تا پله پرتش میکنه بالاتر. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
@ای_داد_بیداد @خانم_مستقل @عروسکی_2@مامان_سبحان7 سلام دوستان دلم براتون تنگ شده بود کجایی نیستید ...

سلام نازی قربونت 

خوب کاری کردی آفرین 

منم همینم از شلوغ شدن اطرافم بدم میاد 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

برای خودت باقیات الصالحات میخری عزیزمحالا اینکه حتما زمین بخری بعد بچه بیاری هم سختگیرانه اسمیتونی ب ...

آره یکم سخت گیرم چون واقعا سخته اوضاع.دقیقا زودتر پیشرفت میکنن وآسایش دارن الهی که آرامش داشته باشن

متأسفانه بابای منم همینطوری بود و همه پول ها رو تموم کردازش همه پولها رو بگیر و خودت مدیریت کنزمین ی ...

دقیقا درست میگی عزیزم در کنار سادگی همسرم بدشانسی هم می‌آوردیم می‌دونی همین الان هم نسبت به بچه هام احساس دین دارم 

همون‌طور که قبلاً تو تاپیک گفتم دقیقا یک سال پیش همسرم با برادرها شریکی کاری شروع کرده ولی متاسفانه بازم بخاطر سادگی و گوش ندادن به حرفم خیلی از خودش زد و کل تایم کاری رو تنهایی به عهده می‌گرفت منم فقط سپردم به خدا که هرچی میشه بشه ولی حق بچه هام پایمال نشه 

چند روزی بوده که باهم به این نتیجه رسیدن که هرکس بره واسه خودش کار کنه و ازهم جدا باشند من تازه فهمیدم و منی که خیلی از این بابت خداروشکر کردم که دیرتر به این نتیجه نرسیدند 

یک سال حروم شد یک سالی که همش با سختی و شرمندگی پیش بچه ها گذشت ولی اشکالی نداره اگه خدا کمکون کنه و کار خودش رو راه بندازه خیلی خوب میشه البته ناگفته نماند ما سرمایه اولیه مون خیلی کمه باید ماشین و طلا و زمین رو بفروشیم و سرمایه گذاری کنیم .همسرم میگه به جای طلا مسکن مهری که ثبت نام کردیم و یه مقداری پول ریختم و الان یک ساله اقساطش رو ندادیم رو بفروشیم و اونو بزاریم وسط ولی من حیفم میاد به نظرم مسکن برامون بصرفه تر هستش حالا واقعا دودلم از طرفی راجب این مسکن ها اخبار خوبی نمیشنوم که چقدر مردم رو اذیت میکنند تا به دستشون برسه حالا میگم که کلا سپردم به خدا 

خدا خودش بهترین راه درست رو بزاره جلو پام بدون هیچ استرسی چون واقعا کم آوردم این همه سختی در توانم نیست 

توکل بر خدا انشالله خدا کار همه شما عزیزان رو درست کنه

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏