2777
2789

دوماهه مجبورم با خانواده شوهرم زندگی کنم.بخدا احترامشونودارم حالا از ظهر پدرشوهرم گیر داده بود بهم می‌گفت چرا برنج زیاد درست کردی و... داشتم ظرفارو میشستم فلکه رو بست گفتم چرا بستی گفت نمی‌بینی لوله کشی خرابه آب همش می‌ریزه ساختمون خراب شد گفتم خب چیکارکنم ظرفارو باچی بشورم گفت بیا تو حیاط بشور گفتم آب حیاط انگار تیغ از سردی دست آدم می‌بره...هیچی نگفت رفت تو اخم به شوهرم گفتم منو ببر خونه بابام بقیشوالان تایپ میکنم

.....خدایا دوستت دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا اعصابم خیلی خراب بود به شوهرم گفتم منو ببر خونه بابام گفت جم کن ببرمت تو راه اومدنی گفت چرا همش دنبال بهونه ای گفتم چه بهونه ای کار میکنم میخام ظرف بشورم ابو میبنده بهونه است گفت اره با لحن مسخره ای گفت حالا یه مشت هم می‌زدی تو دهن بابام گفت خجالت بکش تو منو اینجوری شناختی 

.....خدایا دوستت دارم  
بخدا اعصابم خیلی خراب بود به شوهرم گفتم منو ببر خونه بابام گفت جم کن ببرمت تو راه اومدنی گفت چرا همش ...

گریم گرفت اعصابم خیلی خراب بود هی با دست میزدم تو صورت شوهرم اونم عصبی شد با پشت دست زد تو صورتم دماغم خونی شد 

.....خدایا دوستت دارم  
اگه زود حاضر.میشه تحمل کن اگرم طول میکشه یه خونه کوچیک اجاره کنید. یا برو خونه بابات بمون

مجبورم تحمل کنم چون واسه کارگر نهار درست میکنم مادرشوهرم پیره نمیتونه .زن خوبیه ولی پدرشورهم آدم عصبیه. شوهرم همش میگه احترامشونو نگهدار هرچقدر اونا بهم بی احترامی میکنن

.....خدایا دوستت دارم  
گریم گرفت اعصابم خیلی خراب بود هی با دست میزدم تو صورت شوهرم اونم عصبی شد با پشت دست زد تو صورتم دما ...

عزیزم دیگه کتک کاری نکنید خب، اونم الان اسیر شده اعصابش خرابه، شما کوتاه بیا این مدت سعی کن حرفاشون رو به هیچ جات نگیری تا تموم شه بره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️