2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1306565 بازدید | 71014 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاطفه تقصیر خودم بود.ولی به هر حال یک چیزایی در طول مدت مشخص میشه.مثلا همین زایمان.یا خرید برای بچه. ...

سلام عزیزم...

خوبی

تو دلی خوبه 🤗♥️

کمتر هستیا 😉 حواسم بهت هست 💞

بیا پیشمون 🤗

فدات بشم عزیزم.نه شوخی نکردم.چندین بار اینجا گفتم همسرم بیماری روانی دو قطبی داره و قرص های قوی میخو ...

سلام عزیزم ♥️

من هی دارم اعلاناتمو میرم عقب ک دوستانی ک نیستن بتونم اینجوری پیدا کنم و خبری ازشون بگیرم...

دختر نبستیا

حالت خوبه؟؟

بیا از خودت بگو نگرانتم 💞🥲

گاهی وقتا اشتباهه ما بزرگترا زندگی‌ رو برای بچه هامون سخت میکنهدیشب همسرم میگفت چقدر زندگیا فرق دارن ...

سلام عزیزم خوبی...

شما بعد مدت ها اومدی دو روز بودی باز غیب شدی 😁😁

بیا بیا 🤗🥲

عاطفه جان به دخترت کره گوسفندی بده حتما کم کم فصلشه بگیر تو فریز داشته باش یه مدت امنحان کن معجزه می ...

سلام عزیزم

حالت خوبه؟؟

تا صفحه ۴۲۸ اعلاناتم رفتم تا پبدایت کردم 😐😐😐😩😩😩

خیلی وقته نیستی 🤗

بیا از خودت خبر بده 💞💞

پاییز صدام کن یهودیدی جاری ماری تو تاپیک پس اندازبودن🤣🤣🤣🤣 بچه ها همینن دوره ای تغییرمیکنن...منم ...

سلام عزیزم 🤗

خوبی ؟

خیلی وقته نیستی 💔

یهو غیب میشید 😡

بیا از خودت خبر بده 🤗