2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304786 بازدید | 70681 پست
سلام عزیزای من وام بلو ده تومنی رو میخوام بگیرم صرفا به این دلیل که ۴۰ تومنی برام فعال شه اگه سه ماه ...

سلام نیایش جان خوبی؟ من ۶ماه پیش ۱۰تومنی رو گرفتم و به موقع هم اقساطش رو پرداختم و هیچ پولی هم جز پول قسط نبود داخلش حسابم بعد وام،نه اینطورنیست که۱۰رو بگیری بعد۶ماه که قسطتت تموم شد۴۰بهت تعلق بگیره حسابت باید کار کنه تواین مدت،برامن که جز قسط چیزی واریز نمیکردم الان زده۵۸۰۰میتونم وام بگیرم‌. بنظرم ویپاد بهتره وهمه چیزش مشخصه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سهم روزانه هر کدوم رو مشخص کمی و توی ظرف شخصی خودشون توی یخچال بذاری و دیگه به هیچ وجه کوتاه نیا ...

وایییی مرسی خواهری کلمه کلمه ی توصیه هاتون عالی بود یه دنیا ممنونم مهربونم خیلی خیلی لطف میکنید😘😘😘😘

سلام نازی جون خوبی عزیزم ؟آفرین نازی جون ، خیلی خیلی کار خوبی کردی 😍😍😍یعنی قشنگ من به جای شما حس ...

سلام عزیزم..

من کارگزاری ک سرچ کردم

زد کارگزاری آگاه در کرج 😐

یا کلا کارگزاری ایران اورد برای سال ۹۶

اینا اونا نیستن ک اون طرف خانم وام گرفت ؟🧐🧐🧐🤔🤔🤔

سلام عزیزای دل 🤗♥️😊

ان شاالله ک حالتون خوب باشه..

اومدم بخوابم انقدر داییم خروپف کررررد صدای خروپفاش فیلم ترسناک 😐😐😐😄😄😄

سرم درد گرفت 🥴🥴🥴

رفتم باشگاه خب 😍 بگو خب 😡😄

دیدم مربی کمک مربی گرفته

برعکس خودش خیلی حوصله داره 😍😍 قشنگ ایرادتو میگه

خیلی خوشحالمون کرد 😊🤗

ولی من فکرم اینه تا موعد پرداخت شهریه برم بعدش نرم هوا خیلییییییییی گرمه 🥵🥵🥵🥵 خنک شد برم 🥵🥵 هوا خصومت شخصی داره 😡😡

برگشتنی از باشگاه خواهرم گفت پوشک نداره مهرسا خانم

دیشب رفتیم فروشگاه خریدیم

تلو تلوووو رفتم خونمون آوردم...

احساسم گفت واحد بغلی تو گرما خیلی اذیتن واحد دارن درست میکنن خداتومن بدن مستأجر 🥴🥴 پارچ آب یخ درست کردم بردم 😌😌 شربتم بردم 😌

این بود انشای من 😁

سلام آرام جان ، خوبی ؟ نی نی خوبه ؟برای همه به غیر از عده کمی وام ۱۰ میلیونی فعال شده .

عزیزم سلام شما وام براینداز ویپاد گرفتین؟ من همیشه پشتوانه میگرفتم الانم یه قسطش مونده۴۰ریختم که به امتیاز۵۰تومن ۱۲ماهه برسه.همین که امتیاز اکی شه میدن یا اذیت میکنن؟

سلام عزیزم..من کارگزاری ک سرچ کردمزد کارگزاری آگاه در کرج 😐یا کلا کارگزاری ایران اورد برای سال ۹۶ای ...

سلام عاطفه جان ، اینها که همون کارگزاری های بورسی هستن .

احتمالا اون خانم منظورشون همین دفترهایی بوده که امتیاز وام رسالت میفروشن ولی قیمت رو خیلی مناسب میگفتن چون من خودم با قیمت خیلی بالاتر خریدم .

حالا قرار شده از همکارشون بپرسن و خبر بدن .

[QUOTE=350003890]سلام عزیزم نه اصلا اذیت نمیکنند راحت میتونید وام رو بگیرید .[/QUOTممنونم♥️خداخیرت بده همیشه جوابمونومیدی😘😘😘😘

سلام بچه ها

خوبین؟

میگم این pms هم چیز بدیه ها

چند روزه از نظر روحی در نوسان کامل به سر میبرم

هی حس گریه دارم

سر یه چیز ساده (تنها که هستم) گریه میکنم

یه چیز نه چندان مهم رو بت میکنم تو ذهنم و و و 

این ماه خیلی بد شده

وای خدای من😅

سلام بچه هاخوبین؟میگم این pms هم چیز بدیه هاچند روزه از نظر روحی در نوسان کامل به سر میبرمهی حس گریه ...

سلام مستقل جون خوبم.تو چطوری؟ بسلامتی رفتی خونت خیلی برات خوشحالم♥️♥️♥️♥️

آره به قول شوهرم گاهی جن زده میشم وقتی این حالتی میشم میگه دورشین دورشین بسم الله فوت میکنه سمتم🤣🤣🤣🤣 

یه کاربری به اسم نازگل، حرفهای بانو رو به صورت pdf در آوردن.

ممنون دوست عزیز همه رو دانلود کردم ، یکبار قبلا با گوشی قبلیم این کار رو کرده بودم چند وقت پیش ولی اون گوشیم خراب شد .

حالا سر فرصت باید بخونم . 😍😍😍😍

سلام مستقل جون خوبم.تو چطوری؟ بسلامتی رفتی خونت خیلی برات خوشحالم♥️♥️♥️♥️آره به قول شوهرم گاهی جن زد ...

همسر من به بچه ها میگه برید کنار وگرنه مامان میخوردتون . 😂😂😂😂😂

من قبل از بچه دار شدن به این شدت نبود اوضاعم ولی بعدش خیلی اوضاع بدی دارم . ☹☹☹☹