2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393044 بازدید | 77077 پست
حالا در مورد داروهامن خودم یک سال پیش چند تا چالش بزرگ تو زندگیم پیش اومد... به حدی حالم بد بود که ب ...

دیفن جان مشخصه اهل مطالعه هستی با توجه به دوران افسردگی که رد کردی من ددمورد شوهرم یه راهنمایی میخوام 

تقریبا پارسال همسرم بعد از پشت سر گذاشتن یسری چالش ها بدترینش مدتی دچار رکود شغلی بود بمراتب درآمدش رو از دست داد هجوم اقساط و قرض هایی که داشت و درآخر مساله انحصار وراثتشون باعث شد عین شما هر روز گریه وحال بد و دچار حملات پانیک که درآخر مجبور شدیم تو بیمارستان اعصاب و روان بستری کردیم ۱۰ روزه ترخیص کردن گفتن مشکلش حاد نیست ولی افسردگی طولانی مدت داره بمرور بهتر میشه 

دیگه الان یکساله که داروی رهاکین و الانزاپین مصرف میکنه تازگیا که همونطور که گفتم زمین داشتیم فروخت گذاشت بر سود تمام قرضا و قسطاش رو صاف کرده حال روحیش خیلی بهتره بقولی شنگوله تقریبا دوسه ماهه که بهتره سرکارم میره اما همش میگه بدن درد دارم احساس کوفتگی بدن 

بنطر شما من چجوری باهاش رفتار کنم دوباره اون افسردگیش برنگرده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داشتم نظرات تونو راجع به وابستگی و اینا میخوندم

من حرفام فکر کنم تکراریه البته… اخیرا با جیران هم یه گپی اینجا زدیم

من از این مدل وابستگیا ندارم

اتفاقا یه وقتایی دوست دارم تنها باشم

اصلا دوست دارم یوقتایی تنها برم خونه مامانم و اون روابط قبل رو بازم بچشم… دلم تنگ میشه

اگه همسرم باشه مدل روابط تغییر میکنه

اصلا دوست ندارم پیش همسرم با خواهرم تلفنی صحبت کنم، اخه راحت از هر دری حرف میزنیم و منم که سکرت😄  

من دلتنگی به اون معنا ندارم البته به این معنی نیست که همسرمو دوست ندارم، نه اصلا

فقط نگران حالش نباشم، تحمل دوریش برام سخت نیست

شخصیتا با هم فرق فوکوله دا😁

مثلا احتمالا فردا تنها بره شمال

چون من هفته پیش همون حوالی بودم و حسش نیست به این زودی برم 

ممنونم که نظرتو گفتی❤️، آره عزیزم رفتم و راضیم از رفتنمدختر داییم خیلی از دیدنم خوشحال شد،با خاله ها ...

خداروشکر که رفتی مطمئن بودم که اگه بری آروم میگیری 

من اعتقاد. دارم آنکه از دیده برفت از دل برفت 

همینکه عزیزانت رو ببینی تازه میفهمی چقدر دوسشون داری و دلت تنگ شده 

همینه که صله رحم ثواب داره دیگه آدم بادیدن عزیزانش حالش خوب میشه

دیفن جان مشخصه اهل مطالعه هستی با توجه به دوران افسردگی که رد کردی من ددمورد شوهرم یه راهنمایی میخوا ...

شما محبت داری عزیزم

اولا که متاسفم بابت تجربه سختی که داشتین و خوشحالم الان اوضاع رو به بهبوده.

حقیقتش حس درد و خستگی شدید معمولا تو فاز افسردگی تجربه می شه و من خودمم همش خواب آلوده بودم اما به نظر می رسه همسر شما از اون فاز عبور کرده و وارد فاز شیدایی یا مانیا شده. 

حتما داروهاشون رو مرتب استفاده کنن و همه علائم رو با دکترشون در میون بذارین.

و این رو هم در نظر بگیرید که همسرتون بیشتر از هر چیزی به درک شدن نیاز داره... به شکایت هاش و بروز احساساتش اهمیت بدید

ممکنه مثلا درد داشتنش به نظرتون عقلانی نیاد ولی ایشون به هرحال دارن تجربه اش می کنن و همینکه بدونن شما درک می کنین و اهمیت می دید کلی کمک کنندست.

سلام دوستان،یه سوال و نظر خواهی دارم اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه،برای مادرم میخوام یخچال فریزر که بالاش یخچاله و پایینش فریز هست بخرم ،چه مارکی تو ایرانی ها براش بگیرم؟الکترو استیل،هیمالیا،پلادیوم،دیپوینت،دوو،کدوم بهتره؟

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

داشتم نظرات تونو راجع به وابستگی و اینا میخوندممن حرفام فکر کنم تکراریه البته… اخیرا با جیران هم یه ...

منم حدود یکسال پیش یک خانمی رو دیدم که سبک زندگی جالب توجهی داشت

این خانم میگفت من چندماه پیش نمیدونم رفته بودم فلان کشور (حضور ذهن ندارم ) و شوهرم موند خونه بچه ها رو نگه داشت

الان هم برای عید شوهرم میره روسیه من خونه میمونم بچه ها رو نگه میدارم

مسلما هر سبک زندگی خوبی ها و بدی های خودشو داره

ولی این خانم خیلی برای من تعجب برانگیز بود. چون مشابهش رو جایی ندیده بودم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان،یه سوال و نظر خواهی دارم اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه،برای مادرم میخوام یخچال فریزر که ...

دوو

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام دوستان،یه سوال و نظر خواهی دارم اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه،برای مادرم میخوام یخچال فریزر که ...

بنظر من دوو

هیمالیا اصلا

یه سر دی جی بزن و قیمتا رو هم ببین

میگن ارزون بی علت نیست و‌گرون بی حکمت

از این دیدم نگاه کن

نظرات رو هم بخونه، هر چند که همشون واقعی نیستن

ولی خیلی کمک میکنه

داشتم نظرات تونو راجع به وابستگی و اینا میخوندممن حرفام فکر کنم تکراریه البته… اخیرا با جیران هم یه ...

آره یادمه تو و جیران می گفتین گاهی همسر نباشه یه نفسی بکشیم😅

و کاملا قابل درکه که ربطی به دوست نداشتن نداره... تایپ شخصیتتون اینجوریه 

مستقلی دلم برای صحبتامون اینجا تنگ شده بود

خوب شد اومدی😍

منم حدود یکسال پیش یک خانمی رو دیدم که سبک زندگی جالب توجهی داشتاین خانم میگفت من چندماه پیش نمیدونم ...

این سبک زندگی جا افتاده نیست

مهم‌ترین دلیلی که زن و مرد کنار همن، نیاز ج ن س یه و البته عاطفی( که این رو میشه تلفنی حل کرد)

سوال پیش میاد که نیازهاشونو چطوری برطرف میکردن؟

احتمالا از این نظر بهم نیازی نداشتن

ببخشید صریح گفتم بچه ها

سلام من دیگه تو تاپیک ها شرکت نمیکنم بعضی وقتا خاموش میخونم خیلی تو فکر شما بودم حدس زدم سر همون لو ...

یاس جان عزیز تو تاپیک شرکت کن و نظر بده 

دلم گرفت اینجوری گفتی 

اشکالی نداره 

فضای مجازیه دیگه سو تفاهم و سو تعبیرزیاد پیش میاد 

مثلاً  من الان خیلی دوس دارم بدونم الان خوبی؟؟زندگی بر وفق مراد هست یا نه؟😅😂

ولی راستش میترسم بپرسم مبادا دوس نداشته باشی 

بیا و برامون بگو عزیزم 

آره یادمه تو و جیران می گفتین گاهی همسر نباشه یه نفسی بکشیم😅و کاملا قابل درکه که ربطی به دوست نداشت ...

جیران که کلا مستقلی بود واسه خودش

باز من یه نمه وابستگی داشتم تو اون بحث

😂

عزیزم😍

بگو میشنوم ( میخونم😘)