سلام...از فردا قراره برا کنکور بخونم و امروز استراحت کنم گفتم بیام از تجربیاتم واسه شما بگم
والا اکثرا بهم میگن حس شیشمت قویه و میتونم یه چیزایی رو احساس کنم اکثر اوقات یا بهتر بگم همیشه حسم درست بوده سوالی داشتید بپرسید شاید بتونم راهنمایی کنم 🥲
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
طلسمم باطل شده؟ دشمنم کی تقاص پس میده؟ چکاذکنم خدا دشمنممو بکشه😭
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
در مورد طاهرش چيزي ميتوني بگي؟قدش،هيكلش،رنگ پوسن و چشم؟
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭