2777
2789
اگه بنزین گرون شه تماااااام چیزا گرون میشه از اون خونه گرفته تا شورته تووپامون..خخخخخ..یعنی رسما بدب ...

اره دقیقا

ولی خب خیلی ها عشقشون اینه طرف لاتی راه میره ….

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

دیگه تفم قبول نیسترفیق بدبختم با نامزدش یک ساله جرات عقد کردن ندارنهنوز نتونسته خیلی جیزها رو بخرهان ...

خواهرم میخواد جهاز بخره نمیتونه..وامشونم نمیدن ..بعد میگن بچه بیارین ..ازدواج کنین..ببخشید عزیزم اینو میگم ..بگو اخه ک.ص.کشای عوضی مگه نمیدونین چ ب روزمون اوردین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم میخواد جهاز بخره نمیتونه..وامشونم نمیدن ..بعد میگن بچه بیارین ..ازدواج کنین..ببخشید عزیزم این ...

کاربره مرده حواست هست؟😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
روی حرفم هستمچون اساس کار مملکت رو با توجه به سیاست هاش سنجیدمو خیلی ساله روی طلا دارم سزماگذاری میک ...

ببخشید یک سوال؟

آخرش سرمایه این طلا رو چیکار میکنین؟فقط طلا میخرین میذارین کنار؟

آخه طلا برای پس انداز و سرمایه هستش درست ولی وقتی من به خونه ماشین زمین نیاز دارم چرا باید طلا ور دلم باشه؟

همش اینجا میگن طلاتو نفروش خونه نخر ماشین نخر

خب منی که مثلا به ماشین نیاز دارم چرا باید طلا بمونه دستم

آدم میمونه چی بگه و چیکار کنه🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
اره دقیقاولی خب خیلی ها عشقشون اینه طرف لاتی راه میره ….

میشه راهنماییم کنین،  من یه زمین تو حاشیه شهرمون دارم که بعدا اونجا ساخت و ساز میشه ، به نظرتون بفروشمش طلا بگیرم یا بزارم بمونه ؟

دندانساز سایت 🤩

ببخشید یک سوال؟آخرش سرمایه این طلا رو چیکار میکنین؟فقط طلا میخرین میذارین کنار؟آخه طلا برای پس انداز ...

هرکسی باتوجه بع نیاز شخصیش میخره نگهه میداره

و باتوجه به نیازش میخره میفروشه

من طلا خریدم فروختم خونه خریدم

حالا میخام خونمو بزرگتر کنم اگه زن گرفتم خوشبخت تر باشم

ولی سبد سرمایه گذاریم‌ بجز طلا ، بیت کوین هم نکهه میدارم 

اگه نیاز دارید به چیزی طلا بفروشید

نگهه داشن طلا برای بعضیا کاربردی هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

میشه راهنماییم کنین، من یه زمین تو حاشیه شهرمون دارم که بعدا اونجا ساخت و ساز میشه ، به نظرتون بفرو ...

اگه لنگ ش‌ هستین برید بژارینش کنار اگر نه به دید سرمایه گذاری میخاهین و میدونین زمین پیشرفتی نداره و دردسردازه بفروشین چون طلا سال بعد فضایی میره بالا

هرکسی باتوجه بع نیاز شخصیش میخره نگهه میدارهو باتوجه به نیازش میخره میفروشهمن طلا خریدم فروختم خونه ...

کار خوبی میکنید

همه ی تاپیکارو که درمورد طلا هست رو نگاه میکنم میگن طلا نفروش و...برام عجیب بود که دلیل اصلی خریدن طلا چیه وقتی آدم به چیزای دیگه نیاز داره و مهمتره

موفق باشید 

کار خوبی میکنید همه ی تاپیکارو که درمورد طلا هست رو نگاه میکنم میگن طلا نفروش و...برام عجیب بود که د ...

دلیل خرید طلا برای ایرانی ها حفظ ارزش پول و سوداوردی در دراز مدت هست

هر کس یک دید به سرمایه گذاری خ‌دش داره

ممنون خانم موفق باشید

اگه لنگ ش‌ هستین برید بژارینش کنار اگر نه به دید سرمایه گذاری میخاهین و میدونین زمین پیشرفتی نداره و ...

اونجا چندسال دیگه پیشرفت میکنه ، خونه و ماشینم داریم و لنگ فروشش نیستیم فقط میخوام بدونم در آینده اون زمین سود بیشتری بهم میده یا که بفروشمش و تبدیلش کنم به طلا 

دندانساز سایت 🤩