2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400260 بازدید | 77664 پست
همون خرفه هست

آها عرقشو میخورم 

شما چجوری برا رفع زردی استفاده میکنید

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خشم بروسلی🤬🤬🤣🤣🤣عروسای گلم از همون اول با خانواده همسر صمیمی نشید✋والا بوخودا😁

آره واقعا حرفاشونو واقعا به کتف باید گرفت. پدر شوهرم با شوهرم یه ذره شکرابن چند وقته. یعنی باباش میدید زیاد گرم نمی‌گرفت، شوهر منم لجش گرفت چند وقته نمیریم خونشون. به سه ماه امروز مادر شوهرم ز زد حال پسرمو بپرسه چون سرماخورده به من تیکه انداخت که شما که نمی‌آیین و ز نمی نین ولی من ز زدم. در صورتیکه من بارها بهش ز زدم جواب نداده دیگه خودشم ز نزد حتی دوبار واسه مهمونی ز زدم ج نداد بعد شب مهمونی خودش پاشد اومد. چند بار ز زدم حالشو بپرسم سریع قطع کرد خودشم دیگه ز نزد واسه احوالپرسی آخه من بهت چی بگم.... 😤😤😤😤کاش عاطفه بیاد فحش بده سبک شیم. 😆😆😆

آها عرقشو میخورم شما چجوری برا رفع زردی استفاده میکنید

من استفاده نکردم گلی. 

فک کنم اینطوری هست: 

ولی گویا این سبزی چون طبع خنک داره.... تمیز پاک میکنید و بعد قشنگ میشورید... میزاری خشک بشه یعنی آب ندلشته باشه(مثل سبزی خوردن ).... بعد بچه رو لخت میکنی میزاری روی این سبزی..... و مقداری هم روی شکمش بخصوص زیر بغلش بزار.

حالا دوستان بهتر میتونن کمکت کنن. 

ولی هیچی مثل ترنجبین و شیرخشت نیست برا زردی بچه... خودم از اینها نتیجه گرفتم برا زردی بچه ام.... بچه من زیر دستگاه نمیموند و خیلی گریه میکرد. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بعععععععله یادمه یسنا هم تو اون بحث خیلی فعال بود قاضی مخالف بود اما داشت تحت تاثیر قرار میگرفت🤣🤣� ...

سلام جيران جانم 

من پيامهاي قبلي شما رو هم جواب دادم اما سايت اجازه ارسال نميداد

شما بچهاي بالا فقط ميتونين پيام بذارين 😁😁😉😉

واى خدا من يادمه اون جريان مدرسه رو و اى واى كه من سال آينده بايد بگردم دنبال مدرسه براى دختركم 

و از الان ذهنم بشدددت درگيره 🤕🥴

و يكى از معايب غير انتفاعى كه ذهنم رو درگير كرده اينه كه بچم پرتوقع و پرخرج بار بياد 

چون كلا نسل الان نسبت به نسل ما پرتوقع ترن و البته مقصرش ماييم كه همه چيز تو دست و پاشون ريختيم ولى من دلم ميخواد تلاشگر باشه و تحت تاثير فضاي دوستان  مصرف گرا نشه و فقط دنبال مد بيفته 

همسرم شديدا با نظر شما موافق هستن 

و البته يك مشكل ديگه اينه كه شهريه مدرسه غير انتفاعى رو تقسيم بر سال كنيم دقيقا ماهيانه معادل حقوق يك كارمند هست!!! 

و تازه مخارج جانبي ديگه به كنار …. 

ميترسم از پسش برنيايم و يا خيلي اذيت بشيم و بعد با خودم خواهم گفت آيا اصلا ارزشش رو داره اينهمه هزينه؟؟!! 

ميدونين من روحيات زنانه ام كمتره 😄 

يكى از قضات تجديدنظر كه من رو بيشتر ميشناختن هميشه ميگفتن شما اگر مرد بودي ازونا ميشدين كه چند تا شغل داشتن 😄😄

مثلا من حاضرم سه شيفت كار كنم ولى خونه دارى و بچه دارى نكنم يكى ديگه انجام بده برام 😁😁😁

ازينام كه مثلا تا بحال بوشهر نرفتم اگه فردا يه كارى پيش بياد اونجا تمام كارامو خودم اوكى ميكنم و ميرم و اصلا كار ندارم به اين حرفا كه اونجا غريبم و…. 

توى زندگي مشترك هم كار مردونه خيلي زياد كردم كه البته اين قسمت رو كمى پشيمونم و خوب نيست چون مرد بد عادت ميشه بعبارتى جنم و جوهره ت رو ميشه براش و ديگه خيالش راحت ميشه خودت از پس همه چى برمياي😄

حالا من با اين روحيات اصلا نميتونم بپذيرم دخترم رو طورى تربيت كنم كه همه چيزش فراهم باشه و من بهترين مدرسه با هزينه بالا بفرستمش كه تهش مثلا ميخواد چى بشه؟ اگه قراره بهترين دانشگاه ايران و بهترين رشته رو بخونه من تو خانواده خودم و خيلي از دوستانم دارم ميبينم  بدون اين هزينه ها همه بهترينش رو قبول شدن و فقط اون زنجيره دوستان كه شما فرمودين فكرم رو مشغول كرده كه باز آثار منفي ولخرج شدن و پرتوقع شدن من رو مردد ميكنه !

و از طرفي ميگم آيا نميشه حلقه دوستان رو در دانشگاه تشكيل داد؟؟؟

خلاصه ذهنم آشفته شده و خدا به دادم برسه براى سال بعد 😄……

آره اینم هست...اینجا شلوغافغان ها فقط زاییدن ب حدی ک یکی بغلش یکی کنارش یکی کالسکه یکی هم شکمش دارهز ...

عاطفه امروز یه پست تو اینستا دیدم

مرده از ۴ تا زن ۱۰۴ تا پسر داشت

میگفت خمار دختر موندم😄

تو پیج مازیار شکوه بود

خیلی بامزه س این پسره😂

ميدونين من روحيات زنانه ام كمتره 😄 يكى از قضات تجديدنظر كه من رو بيشتر ميشناختن هميشه ميگفتن شما اگ ...

نمیشه بچه مدرسه معمولی بره ولی سرمایه گذاری کرد که از کلاس هفتم بره تیزهوشان؟ بعد بره شریف و بره دانشگاه‌های خارج از کشور یا دندون پزشکی بخونه؟

من اینو خیلی میپسندم

من خودم با مدرسه غیرانتفاعی موافق نیستم

بنظر من بچه معمولی بار نمیاد

متاسفانه اخیرا چشم و هم چشمی هم زیاد شده

میشناسم کسیو که واقعا هزینه غیرانتفاعی براشون زیاده

ولی میگه من مادرم و مسئول و از این صوبتا

قاضی جون تو تاپیک هیچوقت تصمیم سر نوع مدرسه به قطعیت نرسیده😄

یعنی هر کس نظر خودشو داره و منطقی هم بنظر میاد

من استفاده نکردم گلی. فک کنم اینطوری هست: ولی گویا این سبزی چون طبع خنک داره.... تمیز پاک میکنید و ب ...

حالا دختر من آرومه این آرومی اش دلمو کباب میکنه زیر دستگاه بود انقدر گریه کردم 😭😭😭

حالا منی که اصلا اهل گریه نیستم اینجوری شدم

آزمایشگاه آزمایش گرفتن آخ نگفت برا حجامت هم اصلا گریه نکرد به جاش باز من برا آرومی اش گریه کردم 

خدا شفا بده 😁🤦‍♀️

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اگه داییت رو دوست داشتی حتما بروبی خیال حرفای زده و نزده حتی اگر دوست نداشتی هم بروممکنه بعدا حسرتش ...

ممنونم که نظرتو گفتی❤️، آره عزیزم رفتم و راضیم از رفتنم

دختر داییم خیلی از دیدنم خوشحال شد،

با خاله ها و داییهای دیگه هم که سالها ندیده بودم تجدید دیدار شد، تجدید محبت شد، کلی تو بغل هم گریه کردیم😭😭😭😭

بچه های دورهمی دیروز خیلی کمک کردن تا تونستم تصمیم خوبی بگیرم

@مهسان_اندیشه    

@مامان_سبحان7    

@کاربرقدیمی،اماجدید    

@mahsa40170    

گاهی یه حرف از یه دوست و از پشت صفحه گوشی میتونه بسیار مفید و تاثیرگذارتر از هر حرف و نظر دیگه ای باشه، دوستان واقعا ازتون ممنونم که با همفکریتون کمکم کردید💐💐

فدات مستقل آتمنش رو یادمه ولی ادامه داره یه چیزی تو مایه های ایران یه همچین چیزی ادامه کاربریش داره

دیدم اسم کاربری شونو

ماشالا حافظه در حد ماهی😂

چطور یادم نبود؟

البته دیکته اسمش سخت بودم بی تاثیر نبوده

ممنونم که نظرتو گفتی❤️، آره عزیزم رفتم و راضیم از رفتنمدختر داییم خیلی از دیدنم خوشحال شد،با خاله ها ...

روحشون شاد عزیزم

کار خوبی کردی

صاحب عزا با اینکه ناراحته ولی وقتی احترام ببینه قطعا حال شون  تغییر میکنه 

من از خوندن پستها عقبم

ولی دلم نمیاد نخونم

روحشون شاد عزیزمکار خوبی کردیصاحب عزا با اینکه ناراحته ولی وقتی احترام ببینه قطعا حال شون تغییر میک ...

سلامت باشی ممنون، آره منم به احترام اینکه داییم بود و برای مادرم عزیز بود و اون سالها که با هم رفت و آمد داشتیم و بازیهای بچگیمون رفتم و از رفتنم راضی هستم.

حتی اگه برخورد سردی هم میدیدم بازم راضی بودم، 

کار خوبی کردی نظر دادی، آدم وقتی می بینه دوستان نسبت به مسئله ای مطرح میکنه بی اعتنا نیستن حس خوبی میگیره.

دیروز خیلی ناراحت و سردرگم بودم اینجا مطرح کردم و بازخورد و نتیجه خوب گرفتم