2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400175 بازدید | 77662 پست
مرسی ممنونم از وقتت والا الان نگاه کردم اصن زیر ی تومن خونه نیست خیلی زیاده ی ویلا بود گزاشته بودن ش ...

حقیقتا سایت شب رو خودم نرفتم توش ببینم چه خبره

یادمه یکی از دوستامون باهاش ویلا گرفته بود و راضی بود، واسه همین گفتم

اما در مورد اون سه شهر مطمئنم قیمت مناسب پیدا میشه

چون خودم ساکن گیلانم میدونم قیمت‌ها مناسب‌تره

ولی حتما اون خونه‌ها اطلاعاتشونو وارد این سایت‌ها نکردن

یه چیزی هم که هست اینه که خیلیا خونشونو به بنگاه‌ها یا کانکس‌هایی که مربوط به اجاره خونست میسپرن و درواقع یجورایی حضوریه

من همه اطلاعاتم همینقدر بود، ببخشید بیشتر نتونستم راهنمایی کنم❤

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
@مرمری۶۹چرانمیتونم تگت کنم🥺ممنون ازنظرتدوستان شماهم بهم مشورت بدین ممنون میشم😍بنظرتون با۵۰ویپاد ای ...

به این فکر کن که با ایفون خوشحال تری یا با ارتقا ماشین یا خرید زمین؟

باید برای خودت هدف بذاری که چه کاری آرامش و خوشحالیت رو بیشتر میکنه

بعد دیگه به حواشی نگاه نکنی و فقط به سمت هدفت بدو بدو کنی

اگه با خودت دیدی با آیفون خوشحال تر از وقتی هستی که ماشین بهتر داری، آیفون بخر

اگه بالعکس، گول بازاریابی ها رو نخور ک طلا بخر برای رسیدن به هدفت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عاطفه جانم که برام نوشتی😍♥️امیدوارم همیشه برای هم و کنار هم شاد و خوشحال بمونین😘

قربونت برم 🤗🥰😘

کارای تو مخی هم داره ها 😡😡

میخوابه 😡😄

جمعه ها تا ۱۲_۱ خوابه 😡😡😡😡

آنقدر غر میزنم خسته شدم 😩😡

شما هم همینطور شاد و سلامت کنار هم بمونید 😘🥰🤗

به این فکر کن که با ایفون خوشحال تری یا با ارتقا ماشین یا خرید زمین؟باید برای خودت هدف بذاری که چه ک ...

ماشین دارم زهرا جون

منتها من همسرم دستوبالمو میبنده انگاراز خریدطلا وماشین خودم میترسه این مشکلودارم 

الهی ربی ومن لی غیرک💖
حقیقتا سایت شب رو خودم نرفتم توش ببینم چه خبرهیادمه یکی از دوستامون باهاش ویلا گرفته بود و راضی بود، ...

سایت مهمان شو هم سر بزن

پشتیبانی سرویس کن دارن بس ک زنگ میزنن میگن این خوبه ها رزرو چی شد 😡😩😁

تخفیفات هم میزارن...

الهی شکر همدرد پیدا کردم گفتم الان میگن این دختره چه لوسه

نهه ولی من هرجا برم میگم چرااا اینقد ریز آخه آب خیار و گوجه درمیاد میگن همون آبش خوبه 

شوهرم همیشه میگه اینی که تو درست میکنی سالاد شیرازی نیس باید خیلی ریز باشه بهش میگم هرگزززز 😂

راستی جیران پسرم هرروز میگه چک کن دوستم آنلاین نشد باهاش حرف بزنم 🤣🤣🤣گیر کردی

ماشین دارم زهرا جونمنتها من همسرم دستوبالمو میبنده انگاراز خریدطلا وماشین خودم میترسه این مشکلودارم

اولا مخفی بخر

دوما باهاش حرف بزن که ترسش از چیه؟ بهش بگو بخریم تو نگه دار که اتفاقی نیفته (مخفی ها که دست خودته آشکار ها رو میگم 😁) 

یا بگو بذاریم بانک تا سر سال فلان زمین یا خونه رو بخریم

براش برنامه بریز که مثلا برای خرید این زمین ما نیاز داریم که ۱۵۰ گرم طلا داشته باشیم. اگه ماهی مثلا ۱۵ گرم طلا بخریم، ۱۰ ماه دیگه زمین رو خریدیم.

مثال میگما. از دیوار بشین زمین‌های خوش قیمت رو پیدا کن و رو به رشد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
❤❤❤همسرت چطوره شاپرک جان؟ بهتر شدن؟

سلام عزیزم بله خداروشکر  الان بهتره دیگه بعد اون پروژه فروش زمین که داشتیم گفتم فروخت میبره پولشو با پسرعموش درصدی تو کار اون شریک میشه حالا اون هرماه ۲۰ تا ۲۲ بهش سودش رو میریزه 

البته اون یه کارخونه دار موفقه 

بعد دیگه از وقتی پول اومد دستش اوضاع روحیش هم خیلی بهتر شده انگار بی پولی یا نمیتونسته کار و درآمد زایی کنه آزارش میداده این چندوقت  مسافرت رفتیم اومدیم

یعنی تو بهترین حال روحی من ازاین حالش خوشحالم ولی خوب از فروش اون زمین ناراحت که دیگه از دستمون رفت 

ولی برو نمیارم نمیخوام دوباره حالش بد بشه الان آرامش تو هممون بهتره

میخواد ماشینش رو عوض کنه قراره برمن گوشی بگیره بر دخترم تبلت بگیره خلاصه الان رو مود خوبه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ممنونم ازت ۲۲سالمه مشکلم تاپیک اولم هست اگه دوست داشتین بخونین دکتر بهم دارو داد اولانزاپین و فلوکسی ...

تاپیکت رو خوندم عزیزم... چند سالی از من کوچک تری اما از نوشته هات متوجه جهان بینیت و درکت از روابط شدم.

شما برخلاف جریان غالب خیلی منطقی تمام شواهد رو داخل رابطه ات بررسی کردی و نظر من رو بخوای این رفتار فت...ش تلقی نمیشه، در واقع همون نگاه جنسی و لذت از روابط متعدد با زنان دیگه هست اما به گونه ای که طرف مقابل نمی تونه مرزش رو تشخیص بده که آیا داره بهش نگاه جنسی میشه یا صرفا صمیمیت و روابط روشن فکرانه هست!

ریشه این رفتار می تونه چیزای مختلفی مثل عدم جسارت و ترس از پس زده شدن از سمت زن های دیگه باشه، پس فرد با هوشمندی میل خودش رو با روش های مختلف ارضا می کنه که شاید به بستر منتهی نشه اما عملکردش همون لذت و دوپامینه.

یا اینکه فرد تحت تاثیر ارزش های خانوادگی یا محیطی باورهایی رو داره که مانع از ورود عمیق تر به موضوع میشه و در همین حد سعی می کنه دوگانگی وجودش رو کنترل کنه که هم به میلش رسیدگی کنه و هم وقتی ارزش ها و باورهاش اومدن وسط بگه من که کار بدی نکردم، من که با زنان مختلف هم بستر نشدم!!

در هر دو صورت به نظرم فرقی نداره و این رابطه به درد شما نمی خورد و تصمیمت درست بوده.

گرایش به زنان یا مردان دیگه مخصوصا اگر جذاب و زیبا یا دارای یک مزیت نسبی باشن کاملا یک چیز طبیعیه و اگر کسی وجود این میل رو در خودش انکار کنه واقعا نمی شه ازش پذیرفت!

اما تفاوت بین آدم های سالم و ناسالم  از نحوه برخورد با این افکار و گرایش ها شروع میشه. به قول تراپیستم ما نباید خودمون رو بابت فکرهایی که تو ذهن ما میان سرزنش کنیم چون کنترلی روش نداریم اما باید اون هارو به خوبی مدیریت کنیم و چون ما مسئول تصمیمی هستیم که می گیریم.

تاپیکت رو خوندم عزیزم... چند سالی از من کوچک تری اما از نوشته هات متوجه جهان بینیت و درکت از روابط ش ...

متشکرم از وقتی که گذاشتید 

مشخصه ادم باسواد و مطالعه ای هستید 

دقیقا همینه که میفرمایید این اقا موقعیت اجتماعی بالایی داشت و بسیار مذهبی بود و اهل مطالعه و تحصیلکرده در دانشگاه های تاپ کشور همینا باعث میشد که نتونه عمیق بشه توی رابطه و خب سالهای مدیدی مجرد بوده

به هرحال ممنونم از وقتی که گذاشتید  

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
ممنونم ازت ۲۲سالمه مشکلم تاپیک اولم هست اگه دوست داشتین بخونین دکتر بهم دارو داد اولانزاپین و فلوکسی ...

حالا در مورد داروها

من خودم یک سال پیش چند تا چالش بزرگ تو زندگیم پیش اومد... به حدی حالم بد بود که بی دلیل گریه می کردم و تمام روز خواب بودم

رفتم دکتر و دارودرمانی و روان درمانی رو در کنار هم انجام دادم و الان دارو هام رو کم کردم و به زودی قطع می کنم.

دقیقا یادمه ترسیده بودم از خوردن دارو و اینجا با بچه ها مشورت کردم و همه معتقد بودن که بهتره به دکترم اعتماد کنم و استفاده کنم

مثل همیشه بهترین کار رو با کمک دوستان کردم و به دکتر اعتماد کردم. اینقدر حالم خوب شده که به جرات می تونم بگم قبل از جریانات افسردگیم هم اینقدر حالم خوب نبوده و احساس عاملیت تو زندگی نداشتم

پس به دکتر مراجعه کن که ازش مطمئن باشی و با طرح درمانش همراه شو

اگر محدودیت مراجعه و مالی نداری حتما روان درمانی رو هم ازشون بخواه که تو برنامه درمان باشه و مطمئنم میای و خبر میدی که خوب شدی♥️

متشکرم از وقتی که گذاشتید مشخصه ادم باسواد و مطالعه ای هستید دقیقا همینه که میفرمایید این اقا موقعیت ...

خواهش می کنم عزیزم

محبت داری

اینجا همه با وجود تفاوت های زیادی که داریم سعی می کنیم پشت هم دربیایم و واقعا هم جواب میده

امیدوارم که برای شما هم خوب باشه این فضا.