2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400263 بازدید | 77664 پست
عزیزم مطمعنا مدارس غیر انتفاعی از تظر کم بودن تعداد دانش اموز و داشتن برنامه های جانبی و کاردستی مثل ...

ممنون از نظرتون دوست عزيز❤️

بله متاسفانه يسرى از مدارس غير انتفاعى كه تعدادشونم اكثريت هست تعريف الكى ميكنن نمره الكى ميدن و فقط درگير حاشيه و جشنهاى بيمورد هستن 

و اين در حاليه كه بچه هاى الان به اندازه كافي برا تولداو جشناى مختلف ذهنشون درگير حواشي و چشم و هم چشمى هست 

انگار مدارس درس رو گذاشتن حاشيه و اصل موارد ديگه شده!!

البته منظور جيران جان مدارس غير انتفاعى خيلي خاص و درست و حسابي بود كه خيلي بعيد ميدونم تو كل ايران به ٢٠-٣٠ تا هم برسه!

سلام دوست عزیز ، ان شا الله از این به بعد زندگی خوبی داشته باشید .یعنی داخل خود بیمارستان هم چادر اج ...

سلام گلم نه برای رفت و امد چادرباشه داخل فرم مخصوص داره.۷صبح تا ۷شب منتهی وظیفه من فقط توزیع صبحانه ناهار میان وعده و شام هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از نظرتون دوست عزيز❤️بله متاسفانه يسرى از مدارس غير انتفاعى كه تعدادشونم اكثريت هست تعريف الكى ...

بله واقعا اگه مدرسه خوب باشه والدین هزینه میکنن. ولی غیر انتفاعی معمولی که امکانات نداره و فقط دانش آموزاش کم هست بیشتر جنبه ی چشم و هم چشمی داره. یکی از اقوام همسرم پسرشو فرستاد واسه کلاس اول کلی هزینه در صورتیکه وضع مالیش ن ضعیفه و پدر همیشه معترض به اینکار همسر، بچه به حدی ضعیف بود چند سال پیش 6 میلیون دادن برای کلاسای تابستون تا به بقیه برسه آخرم نشد بچه اول و دوم رو باهم خوند. یعنی اکثر بچه های اون کلاس همین مشکل رو داشتن. معلم خوبی نداشتن. 

دوستای گلم ازتون کمک و راهنمایی میخوام دوستان قدیمی منو میشناسن شرایطمو میدونن ....ازهمسرم جداشدم و ...

سلام من دیگه تو تاپیک ها شرکت نمیکنم بعضی وقتا خاموش میخونم خیلی تو فکر شما بودم حدس زدم سر همون لو رفتن پول مخفی احتمالا یه شری شده

ایشالا خدا بهت ارامش بده عزیزم❤

برو سرکار 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام من دیگه تو تاپیک ها شرکت نمیکنم بعضی وقتا خاموش میخونم خیلی تو فکر شما بودم حدس زدم سر همون لو ...

سلام عزیزم.نه بخاطر پول مخفی نبود واقعیتش ریشه های زندگی من سست بود ما دوسال پیش هم ازهم جدابودیم و من مهریمو بخشیده بودم و زندگی خیلی پر اختلاف و تنشی داشتیم خانواده هامون اختلاف داشتن و طرز فکرهامون باهم خیلی فرق داشت.......وهزاران هزار اختلاف دیگه که اینجا نمیشه گفت ولی این بار قطعی جداشدیم... ممنون که به یادم بودید برام دعاکنید حال دلم خوب نیس........فقط برای فرار از محیط خونه مادرم و سرگرمی و صدالبته پس انداز میرم کار تا کمی حالم خوب بشه

سلام من دیگه تو تاپیک ها شرکت نمیکنم بعضی وقتا خاموش میخونم خیلی تو فکر شما بودم حدس زدم سر همون لو ...

سلام عزیزم.نه بخاطر پول مخفی نبود واقعیتش ریشه های زندگی من سست بود ما دوسال پیش هم ازهم جدابودیم و من مهریمو بخشیده بودم و زندگی خیلی پر اختلاف و تنشی داشتیم خانواده هامون اختلاف داشتن و طرز فکرهامون باهم خیلی فرق داشت.......وهزاران هزار اختلاف دیگه که اینجا نمیشه گفت ولی این بار قطعی جداشدیم... ممنون که به یادم بودید برام دعاکنید حال دلم خوب نیس........فقط برای فرار از محیط خونه مادرم و سرگرمی و صدالبته پس انداز میرم کار تا کمی حالم خوب بشه

سلام عزیزم.نه بخاطر پول مخفی نبود واقعیتش ریشه های زندگی من سست بود ما دوسال پیش هم ازهم جدابودیم و ...

بعضی وقتا برگشتن از راه اشتباه خودش پیشرفته

مواظب خودت باش متاسفانه هزاران زن ایرانی از جمله خودم شرایط مشابهی با شما دارن ولی قوی باش❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان